Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели, Обзавеждане

Производство на камини Арон 2
  Арон 2 се занимава с производство на камини от 1988 г., изпитани и проверени по БДС EN13240:2006. Освен домашни камини, фирмата произвежда печки на твърдо гориво и готварски печки (БДС EN12815:2006). Камини с водна риза - мощността на водната риза е съобразена с желанието на клиента.  Камини без водна риза Печки Готварски печки Лифтери за жътва на слънчоглед и царевица Ремонт на види, битери и шнекове Врати, витрини, парапети Самосвални кошове за зърно и торове и..
Интериорен дизайн, мебели Форма и функция
  Форма и функция се занимава с интериорен дизайн и производство на мебели и обзавеждане. Форма и функция предлага производство на мебели от масив. Фирмата работи в областта на интериорния дизайн както за индивидуални, така и за обществени сгради. Форма и функция е на българския пазар за мебели от 1993 г. и предлага цялостни решения за интериорен дизайн с качествено обзавеждане: Изпълнява поръчки за дизайн на интериор и обзавеждане на кухни, детски стаи, спални, работни кабинети Легла и на тапицирани спалн..
Железария ТОНАК, Обзавеждане и аксесоари за баня
  Железария ТОНАК е специализирана в търговията на дребно с железарски материали, обзавеждане за баня и кухня, смесители, аксесоари за баня, обков и ВиК материали. Железария ТОНАК е създадена през 1995г. като ЕТ Тонак - Иван Кунев - търговска дейност, търговия на дребно с бои, лепила, железария, обков и ВиК материали. Постепенно разширява номенклатурата от стоки и дейноста си като търговия на едро и дребно. Железария ТОНАК предлага на конкурентни цени продуктите на: ЕЛЕКТРОДИ - Ихтиман САКАР - Свиленград /водопроводн..
Интериорно студио Перфекта Дизайн
  Интериорно студио Перфекта Дизайн предлага проекти за интериорен дизайн, мебели и обзавеждане по поръчка: 3D и 2D проектиране на апартаменти, къщи, заведения /дискотеки, барове, ресторанти, клубове/, офис помещения, магазини, щандове на изложения, хотели и др. Авторски надзор - След като интериорния проект бъде одобрен се преминава към реализацията му. Ние осъществяваме и авторски контрол. Консултации - Красивото и функционалното могат да се обединят и да се получи облика на вашия уютен дом, модерен офис, ресторант или хотел. Производство ..
Интериорен дизайн ТЕА Корект ООД
  Основната дейност на ТЕА Корект ООД е предлагането на иновативни модни решения в областа на интериорния дизайн - цялостно обзавеждане, прозводство на мебели и дървени конструкции. Фирмата разполага със собствена база и модерно оборудване, както и екип от професионалисти с много богат опит, което e гаранция за високото качество на произведените изделия. Мебелна фирма ТЕА Корект ООД със седалище и управление гр. Варна, основана през 1996г.       ..
Мебелна фирма Вени Ви
  Производство на мебели серийно производство и по поръчка Мебелна фирма Вени Ви започва дейността си по производство на мебели през 1990г. като изпълнява индивидуални поръчки и серийно производство предимно от масив. Съобразявайки се с тенденциите на пазара и желанието на клиентите, фирмата постепенно преминава към производство на мебели от ПДЧ, МДФ, алуминий, стъкло и такива с акрилно покритие. Мебелна фирма Вени Ви обслужваме предимно регионите на гр. Самоков и София, но приема поръчки от цялата страна. Разполагаме със собствен транспорт и производствена..
Холни гарнитури и мебелно обзавеждане Сираков и Сие СД
  Сираков и Сие® СД е производител на холни гарнитури и мебелно обзавеждане. Изпълнява поръчки за нестандартни мебели и холни гарнитури. Сираков и Сие СД е основана 1990г. и е доказана като производител на качествени мебели от парен бук. Основното производство са трапезни маси и столове, както и голямо разнообразие на модели холни гарнитури. Сираков и Сие СД проектира и изработва разнообразни модели холни гарнитури, можем да работим и по идея на клиента. При нас ще намерите богато разнообразие от холни гарнитури, холни ъгли, табуретки, дърве..
Мебели и обзавеждане ЕТ АТАНАС ГАРАЛОВ - 92
  ЕТ АТАНАС ГАРАЛОВ-92  е създадена през 1992 год. със седалище гр.Ракитово, ул. Хр. Смирненски №6, а производствената база се намира в двора на АПК. Фирмата е създадена с цел изработване на мебели от масив, по каталог и индивидуални проекти с дългогодишен опит и наложила се на пазара, благодарение на качеството и конкурентните цени. Мебелите са изработени от естествено сух дървен материал, което води до по-добро качество на изделията, с богата гама на цветове по каталог. През почти 20 годишната си дейност сме обзавели десетки хотели, почивни станции, ресторанти и вил..
Мебели и Обзавеждане МИПА ООД
  МИПА ООД произвежда мебели от масив, корпусна мебел за дома и офиса от меламинови плоскости, мебели от МДФ в комбинация с ПВЦ фолио. Основна дейност на МИПА ООД е проектиране, производство и предлагане на пазара стандартни, нестандартни и мебели по индивидуални проекти от ламинирани плоскости, MDF и масивна дървесина за дома, офиса, обществени сгради, магазини, учебни заведения и хотели. Дървени къщи Мебели от масив Корпусна мебел - от меламинови плоскости, от меламинови плоскости и МДФ, Мебели от МДФ в комбинация с ПВЦ фолио ..
Мебели и обзавеждане Мебелна фабрика Даниел Ценев
  Мебелна фабрика Даниел Ценев предлага пълна гама мебели и обзавеждане за дома, дневната, спалнята, детската, нисши, боксове по индивидуални проекти. Мебелна фабрика Даниел Ценев мазполага с прецизно избран екип с опит в областта на мебелирането, обзавеждането и производството на мебели, съставен от професионални дизайнери, опитни монтажни групи и ефективна администрация, които се грижат и контролират всеки етап от изпълнениет на вашия интериорен проект. Опитът на Мебелна фабрика Даниел Ценев е утвърдил фирмени стандарти за качество на предлаганите мебели,..