Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели, Обзавеждане

Корпусна мебел от мебелни плоскости Бенев Мебел 2007 ЕООД
  Мебелна фирма Бенев Мебел 2007 ЕООД изработва корпусна мебел от мебелни плоскости (ПДЧ и МДФ). В областта на производството на мебели и обзавеждане за дома и офиса, мебелната компания работи със съвременни материали, механизми и аксесоари на водещите производители в мебелната индустрия. Видове мебели: Корпусна мебел от мебелни плоскости за кухни: кухненски маси, столове за хранене, кухненски шкафове, кухни за вграждане, плотове, етажерки. Мебели и обзавеждане за хола и всекидневната: маси, холни маси, м..
Производство на мебели - Аспето
  Аспето е фирма от Ракитово, която развива своята дейност в областта на производството на мебели още от 1995 година. Оттогава досега компанията продължава да се развива като поставя на първо място качеството на своите мебели и удобството на клиентите си. Аспето работи с висококвалифицирани дизайнери и мебелисти с опит в своята професия, които правят индивидуален проект за всяка поръчка - посещават клиента на удобно за него място и обсъждат всички въпроси по дизайна на мебелите. Аспето предлага: И..
Интериорен дизайн, Обзавеждане СТАС - М
  Още от създаването си, през 1999г. фирма за интериорен дизайн СТАС-М се стреми да създава уникални мебели и обзавеждане със собствен стил и индивидуалност. Фирмата е специализирана в интериорен дизайн, проектиране, производство и монтаж на обзавеждане за търговски обекти, заведения, офиси, магазини и частни жилища. Екипът ни от висококвалифицирани дизайнери, проектанти, технолози, занаятчии и монтажници е в състояние да се справи с всяко едно предизвикателсто във всеки един момент от изпълнението на проекта (проекта, дизайна, обзавеждането, мебелирането и т.н.)...
Мебели от Свелия - Светломир Пенчев-Емил Пенчев ЕТ
  Фирма Свелия - Светломир Пенчев-Емил Пенчев ЕТ е с основна дейност производство и търговия с мебели в Горна Оряховица. Клиентите ни могат да изберат най-подходящите според желанията си мебели от разнообразната ни продуктова гама: Мека мебел - холова гарнитура, кресла, дивани и други Мебели за всекидневната - цялостно обзавеждане, холни масички, секции, столове Мебели за спалнята - спални комплекти Кухненско обзавеждане Мебели за детската стая Обзавеждане за антре ..
Метални изделия, Ковано желязо Метал декор Варна ООД
  Метал декор Варна ООД предлага проектиране, изработка и монтаж на разнообразни изделия и елементи от метал, ковано или гладко желязо като: парапети, огради, решетки от метал или ковано желязо, метални врати, мебели от ковано желязо, метални мебели, аксесоари от метал, козирки, конструкции, навеси, тенти от метал и ковано желязо. Метал декор Варна ООД е доказала се фирма в реализирането на дизайнерски продукти от метал и ковано желязо за домове, вили, хотели, ваканционни селища, заведения и други. Метал декор..
Пречистване питейни води ЕКО-ТЕХ ООД
  ЕКО-ТЕХ ООД развива своята дейност на собствена територия от 4938 кв.м с покрита площ от 656 кв.м в две насоки: Изграждане на екосъоръжения за пречистване на питейни, битови и промишлени отпадни води Металообработване на ротационни и корпусни детайли Изработка на нестандартно оборудване Ние предлагаме: проектиране на индивидуални и градски ПСОВ за битови и промишлени отпадни води; производство, монтаж и въвеждане в експлоатация на съоръжения и системи за преработка на битови и промишлени отпадни води рехабилитац..
Дървени мебели по поръчка Пилев 71 ЕООД
  Пилев 71 ЕООД е доказала своя професионализъм в дърводобива, производството и търговията с дървен материал и изделия от дърво - мебели от дърво по поръчка, нестандартни дървени мебели по поръчка. Пилев 71 ЕООД извършва търговия с добития дървен материал, както и с изделията от дърво и дървените мебели, които произвежда. Фирмата предлага транспорт на продукцията от дърво до желания от клиента адрес. Мебели по поръчка Пилев 71 ЕООД предлага мебели по заявка на клиента - мебели от дърво по индивидуален дизайн - по наша идея или по идея ..
Мебели и обзавеждане Донковски
  Мебели Донковски - ЕТ ДИД Керамопласт, основана през 1991 г. с основна дейност битова и сувенирна керамика, през 2008 г. отвори врати и на цех за производство на мебели и обзавеждане. Продуктовото направление е ориентирано в производството както на мебели за дома и офиса, така и на търговско обзавеждане с отлично качество. Гамата от видове и размери е с широк диапазон, включително и по индивидуална поръчка на клиента. Модерното ни оборудване, добрите специалисти с над 20 години опит в мебелното производство и качествените материали, които използва..
Мебели и изделия от ракита Пролет ООД
  От 1990 година фирма Пролет ООД произвежда мебели и изделия от ракита - етажерки, кошници, цветарници, кошове и панери. Със своите разновидности на столове, маси, канапета, секции, шезлонги кошничарски изделия, тя задоволява предпочитанията на своите клиенти. Успехът на Пролет ООД се дължи на новите конструктивни и технологични решения при производството на плетени мебели и способността за бързо развитие. Фирма ПРОЛЕТ ООД извършва продажба на едро и дребно. Изпълнява поръчки на модификации по желание на клиента в кратки срокове. Здрави и трайни, ръчно изр..
Дървени конструкции от Спонец
  Дървени къщи, талпени къщи, дървени конструкции, интериор от дърво Фирма Спонец ООД се занимава с изработка и изграждане на дървени къщи; талпени къщи; дървени конструкции; интериор от дърво; навеси; беседки; мебели; врати; стълбища; мебели за заведения. Спонец ООД строи и реставрира автентични дървени къщи по стара технология с модерно оборудване. Произвежда и уникално обзавеждане от масив към тях.   ..