Промоции от Supersait.bg

Мебели, Обзавеждане

Корпусна мебел от мебелни плоскости Бенев Мебел 2007 ЕООД
  Мебелна фирма Бенев Мебел 2007 ЕООД изработва корпусна мебел от мебелни плоскости (ПДЧ и МДФ). В областта на производството на мебели и обзавеждане за дома и офиса, мебелната компания работи със съвременни материали, механизми и аксесоари на водещите производители в мебелната индустрия. Видове мебели: Корпусна мебел от мебелни плоскости за кухни: кухненски маси, столове за хранене, кухненски шкафове, кухни за вграждане, плотове, етажерки. Мебели и обзавеждане за хола и всекидневната: маси, холни маси, м..
Производство на мебели - Аспето
  Аспето е фирма от Ракитово, която развива своята дейност в областта на производството на мебели още от 1995 година. Оттогава досега компанията продължава да се развива като поставя на първо място качеството на своите мебели и удобството на клиентите си. Аспето работи с висококвалифицирани дизайнери и мебелисти с опит в своята професия, които правят индивидуален проект за всяка поръчка - посещават клиента на удобно за него място и обсъждат всички въпроси по дизайна на мебелите. Аспето предлага: И..
Интериорен дизайн, Обзавеждане СТАС - М
  Още от създаването си, през 1999г. фирма за интериорен дизайн СТАС-М се стреми да създава уникални мебели и обзавеждане със собствен стил и индивидуалност. Фирмата е специализирана в интериорен дизайн, проектиране, производство и монтаж на обзавеждане за търговски обекти, заведения, офиси, магазини и частни жилища. Екипът ни от висококвалифицирани дизайнери, проектанти, технолози, занаятчии и монтажници е в състояние да се справи с всяко едно предизвикателсто във всеки един момент от изпълнението на проекта (проекта, дизайна, обзавеждането, мебелирането и т.н.)...
Мебели от Свелия - Светломир Пенчев-Емил Пенчев ЕТ
  Фирма Свелия - Светломир Пенчев-Емил Пенчев ЕТ е с основна дейност производство и търговия с мебели в Горна Оряховица. Клиентите ни могат да изберат най-подходящите според желанията си мебели от разнообразната ни продуктова гама: Мека мебел - холова гарнитура, кресла, дивани и други Мебели за всекидневната - цялостно обзавеждане, холни масички, секции, столове Мебели за спалнята - спални комплекти Кухненско обзавеждане Мебели за детската стая Обзавеждане за антре ..
Метални изделия, Ковано желязо Метал декор Варна ООД
  Метал декор Варна ООД предлага проектиране, изработка и монтаж на разнообразни изделия и елементи от метал, ковано или гладко желязо като: парапети, огради, решетки от метал или ковано желязо, метални врати, мебели от ковано желязо, метални мебели, аксесоари от метал, козирки, конструкции, навеси, тенти от метал и ковано желязо. Метал декор Варна ООД е доказала се фирма в реализирането на дизайнерски продукти от метал и ковано желязо за домове, вили, хотели, ваканционни селища, заведения и други. Метал декор..
Пречистване питейни води ЕКО-ТЕХ ООД
  ЕКО-ТЕХ ООД развива своята дейност на собствена територия от 4938 кв.м с покрита площ от 656 кв.м в две насоки: Изграждане на екосъоръжения за пречистване на питейни, битови и промишлени отпадни води Металообработване на ротационни и корпусни детайли Изработка на нестандартно оборудване Ние предлагаме: проектиране на индивидуални и градски ПСОВ за битови и промишлени отпадни води; производство, монтаж и въвеждане в експлоатация на съоръжения и системи за преработка на битови и промишлени отпадни води рехабилитац..
Дървени мебели по поръчка Пилев 71 ЕООД
  Пилев 71 ЕООД е доказала своя професионализъм в дърводобива, производството и търговията с дървен материал и изделия от дърво - мебели от дърво по поръчка, нестандартни дървени мебели по поръчка. Пилев 71 ЕООД извършва търговия с добития дървен материал, както и с изделията от дърво и дървените мебели, които произвежда. Фирмата предлага транспорт на продукцията от дърво до желания от клиента адрес. Мебели по поръчка Пилев 71 ЕООД предлага мебели по заявка на клиента - мебели от дърво по индивидуален дизайн - по наша идея или по идея ..
Мебели и обзавеждане Донковски
  Мебели Донковски - ЕТ ДИД Керамопласт, основана през 1991 г. с основна дейност битова и сувенирна керамика, през 2008 г. отвори врати и на цех за производство на мебели и обзавеждане. Продуктовото направление е ориентирано в производството както на мебели за дома и офиса, така и на търговско обзавеждане с отлично качество. Гамата от видове и размери е с широк диапазон, включително и по индивидуална поръчка на клиента. Модерното ни оборудване, добрите специалисти с над 20 години опит в мебелното производство и качествените материали, които използва..
Мебели и изделия от ракита Пролет ООД
  От 1990 година фирма Пролет ООД произвежда мебели и изделия от ракита - етажерки, кошници, цветарници, кошове и панери. Със своите разновидности на столове, маси, канапета, секции, шезлонги кошничарски изделия, тя задоволява предпочитанията на своите клиенти. Успехът на Пролет ООД се дължи на новите конструктивни и технологични решения при производството на плетени мебели и способността за бързо развитие. Фирма ПРОЛЕТ ООД извършва продажба на едро и дребно. Изпълнява поръчки на модификации по желание на клиента в кратки срокове. Здрави и трайни, ръчно изр..
Дървени конструкции от Спонец
  Дървени къщи, талпени къщи, дървени конструкции, интериор от дърво Фирма Спонец ООД се занимава с изработка и изграждане на дървени къщи; талпени къщи; дървени конструкции; интериор от дърво; навеси; беседки; мебели; врати; стълбища; мебели за заведения. Спонец ООД строи и реставрира автентични дървени къщи по стара технология с модерно оборудване. Произвежда и уникално обзавеждане от масив към тях.   ..