Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели, Обзавеждане

Дърводелски услуги - ЕТ Пенев - ПСП, Бургас
  ЕТ Пенев - ПСП е фирма за дърводелски услуги в град Бургас, създадена през 1991 г. с основна дейност изработване на всякакъв вид дърводелски изделия и продукти от дърво - мебели, врати, порти, ламперии, дюшеме, беседки и др. Мебели за градина от дърво - ЕТ Пенев - ПСП, Бургас Едни от най-красивите продукти от дърво, изработени от дърводелска фирма ЕТ Пенев - ПСП, Бургас са мебелите за градина. градинска мебел - маси, столове, поставки за саксии пейки люлки, катерушки, пързалки бес..
Мебели от ковано желязо, осветителни тела Люб и синове ООД
   Фирма Люб и синове ООД е основана 07.08.2001г. и е наследник и правоприемник на едноличен търговец ЕТ ЛЮБЕН БЕЛПЕРЧИНОВ-ЛЮБ основана 06.02.1990 г. със собственик един от сегашните съдружници и настоящ управител на фирмата ЛЮБЕН БЕЛПЕРЧИНОВ. Основната дейност на фирмата е производството на мебели от метал /ковано желязо/ за градинско и вътрешно обзавеждане , метални конструкции , направа и ремонт на ресори за автомобили. Дейността се осъществя на собствена производствена база, разположена на площ от 7 000 кв.метра , като целия цикъл от суровината до готовото изде..
Професионално кухненско оборудване СЪНИ ЕООД
СЪНИ ЕООД се занимава с проектиране, производство, доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на оборудване за ресторанти, хотели, детски градини, социални домове и патронажи. Продуктовата гама включва производство на неутрални изделия – маси, мивки, шкафове с плъзгащи и отваряеми врати, стелажи, аспираторни чадъри, колички за сервиране и отсервиране, отопляеми шкафове. СЪНИ ЕООД предлага и комплексно оборудване на заведения с печки, конвектомати, хладилници и всички други машини за първоначална обработка на храните и цялата гама от аксесоари – гастронорм контейнери, тенджер..
Ковано желязо и метални конструкции Риалайс ЕООД
  Риалайс ЕООД е създадена от екип от висококвалифицирани специалисти в областта на производството и монтажа на метални конструкции. За изготвянето на изделията винаги се съобразяваме с изискванията на клиента, като същевременно предлагаме разнообразни идеи и проекти, с които разполагаме благодарение на натрупания от нас професионален опит. Ако имате нужда от: парапети, огради, врати, решетки, стълби и всякакви други метални изделия, то в наше лице Вие сте намерили лоялния и верен партньор. Врати, порти, портали, гаражни врати, Автоматика за врати ..
Мебели Минков
  Мебели Минков предлага мебели и обзавеждане за кухня, спалня, хол, антре, баня. Проектираме, изработваме, доставяме и монтираме мебели по проекти на клиента. Работим и по наши проекти като използваме MDF, PDCH и масив (бук, дъб и чам).   ..
Триано ООД – производство на мебели за баня, Русе
  Фирма Триано ООД е фирма от Русе, чиято основна дейност е свързана с производство на мебели за баня, обработка на огледала и плоски флоатни стъкла. За удобство на клиентите си, фирмата предлага цялата си продуктова гама за онлайн продажба в електронния си магазин.   За да се съобрази с разнообразните предпочитания на своите клиенти, Триано ООД разработва своите продукти в две серии мебели за баня, в 30 000 цвята: Луксозна колекция - за всички наши клиенти, които търсят уникалност и лукс  ..
Интериорни врати и мебели от МДФ - Славянка ВМ
  Славянка ВМ се занимава с производство и монтаж на интериорни врати и мебели от МДФ, специализирана е и в жилищното строителство. Производствената база на фирмата разполага с пет производствени цеха, бояджийно със сушилня, административна сграда и склад. Работи се с професионални немски и италиански машини, въведени са системи за електронен достъп и видеонаблюдение. Славянка ВМ разполага със собствен магазин в гр. София, където се приемат поръчки за индивидуално производство на интериорни врати и мебели. Поръчки з..
Мебели и обзавеждане за дома и хотела Ди-рал
  Фирма Ди-Рал е специализирана в тапицерските и шивашките услуги за вашият дом, автомобил, хотел, ресторант или градина. Предлага експресно претапициране на мека мебел, дивани, столове, смяна на дунапрен. Шев на шалтета за шезлонги от кожа и плат, пердета, покривки и др. Извършва се цялостно претапициране на автомобили. Мебели - Домът Ви се нуждае от нова мебел, защото старата ви е омръзнала? При нас е решението на вашия проблем. Предлагаме експресно частично и цялостно претапициране на мека мебел, смяна дунапрен, ремонт. Шалтета - Предлагаме експресн..
Блиндирани входни врати Вивадор
  Вивадор - качествени блиндирани входни врати и интериорни врати за вашият апартамент, офис или къща, създадени с единствената мисъл да ви дарим уют, сигурност и спокойствие. StarceliKKapi е търговска марка на фирма ВИВАДОР ЕООД, която е вносител на блиндирани врати от установен производител в Турция в гр. Кайсери. Предлагаме широка цветова гама, която би задоволила и най-изисканият вкус на всеки клиент. Артикулите които представяме са отправени както към крайния потребител, така и към строителни фирми от цялата България. Р..
Строителни материали - Компас Север
    Строителна борса Компас Север предлага строителство и строително-ремонтни дейности. Строителна борса Компас Север предлага цялостен асортимент от строителни материали - всичко за строителството и ремонта, от А до Я. В продуктовата гама на Строителна борса Компас Север се включват следните строителни материали: материали за груб строеж, бои и лакове, авторепаратурни продукти, материали за довършителни работи, крепежни елементи, оборудване за баня, теракот, фаянс, цимент, гипс, вар, тухли, лепила за с..