Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели, Обзавеждане

Мебели от масив, Дървени мебели МБ КОМЕРС ЕООД
  Мебелна фирма МБ КОМЕРС ЕООД е създадена през 2003 година в Габрово с предмет на дейност - дизайн, производство и експорт на мебели от масив (дървени мебели). Част от мебелите, които фирмата произвежда са съчетание от дърво и ковано желязо. Пазарите на мебелна фирма МБ КОМЕРС са в Европа като основните клиенти са от Франция. В самото начало фирмата се занимава единствено с експорт на мебели и обзавеждане от дърво, възлагайки производството на няколко фабриканти от региона. През 2006 година, благодарение на непрекъснатото развитие, фирмата вече разпо..
Интериорни врати, Дограма ЕТ Зарком - Румен Зарков
  Специализираният офис-магазин за интериорни и блиндирани врати, ПВЦ и Алуминиева дограма ЕТ Зарком - Румен Зарков, помещаващ се в Комплекс СОНИ срещу ЛИДЛ, предлага: НОВА ОФЕРТА за производство, доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма, произведена в София. ПВЦ прозорци Профилинк 4,5 и 6 камерен, разнообразие от цветове, стъклопакети и обков ПВЦ врати от прозоречен профил Профилинк Външни врати от специален профил за външни врати Профилинк - бял със секретна брава Входни врати за блокове от ПВЦ, алуминий и прахово боядисани железни, бе..
Бетонови изделия, огради от стоманобетон Кареком
  Фирма Кареком предлага бетонови изделия, огради от стоманобетон, строителство, озеленяване, дърводобив, недвижими имоти, транспорт и механизация под наем, механизация. Бетонови изделия - бордюри, плочки, облицовки Бетонови изделия - бетонов кош за отпадъци, бордюр, декоративен елемент, декоративен ограждащ елемент, декоративна плочка, капак за зид, кол за ограда, междинна клетка за плочки, паваж, панел за ограда, паркинг елемент, тротоарна плочка, тротоарна плочка за слепи хора, унипаваж Огради от стоманобетон - ог..
Ремонт на мебели - Сладуна
Ремонт, претапициране, реставрация на мека и корпусна мебел Фирма Сладуна предлага ремонт, претапициране, реставрация на мека и корпусна мебел - столове, врати, матраци, стари мебели, лежанки с подматрак, кухненески ъгли, холови ъгли, сепарета за заведения, автотапицерия, седалки, тавани, матраци по проект и размер на клиента. Сладуна работи с висококачествени материали - дунапрен, пружина, еко кожи и естествена кожа. Фирмата предлага безплатен транспорт от място на клиента преди и след изпълнение на поръчката. Услуги - Претапициране и производств..
Компоненти за отопление и водопровод Дека Трейд ООД
  Дека Трейд ООД е създадена през 1992 г. с основен предмет на дейност директен внос и търговия с компоненти за отоплителни и водопроводни инсталации, вентилационни системи и оборудване за баня. Водопровод и водопроводни инсталации Месингова водопроводна арматура APM, Месингова вадопроводна арматура FORNARA Стоманени поцинковани фитинги, Поцинковани фитинги, Черни фитинги Месингови фитинги - Cr/Ni, Месингови фитинги - матиран никел, Месингови фитинги Филтриращи системи Чугунена промишлена арматура, Чугунена водопроводна арматур..
Мебели и Обзавеждане Мебелна фирма РК ДИЗАЙН ООД
  Мебелна фирма РК ДИЗАЙН ООД предлага мебели и обзавеждане - мебели за дома, мебели за офиса, обзавеждане за заведения, обзавеждане за търговски площи, седалки за стадиони, театри и конферентни зали и т.н. Предлагаме и класическа и модерна линия на мебели и обзавеждане, както и изпълнение по поръчка в единични бройки. Мебелна фирма РК ДИЗАЙН ООД представя на българския пазар едни от най-реномираните брандове производители на мебели в Европа, както и обзавеждане с отлично качество и собствен почерк. Обзавеждане без посредници, директно от най-реномираните, ..
Мебели и обзавеждане - Мебелна фабрика Доряна
  Мебелна фабрика Доряна произвежда три основни типа мебели и обзавеждане: домашно и офис обзавеждане и обзавеждане тип ваканционни апартаменти и хотели. Мебелна фабрика Доряна има богат опит в цялостното обзавеждане, както на хотели и бизнес центрове, така и на частни домове. Произвежданата продукция (мебели за дома, офиса и хотелско обзавеждане), се позиционира в среден и висок клас на пазара, който търпи сериозно развитие през първите години от членството на България в Европейския съюз. Фирмата е специaлизирана в производ..
Тръбни мебели Дизабан
  Мебелна фирма Дизабан се занимава с производство на тръбни мебели за дома, офиси и учебни сгради - столове, маси, скамейки, табуретки и др. Компанията изпълнява индивидуални проекти за тръбна мебел, по поръчка на клиента.   Дизабан разработва и специални проекти за ергономични тръбни мебели за производствена среда.   При производството на обзавеждане и проекти за мебелиране, мебелната компания спазва всички европейски изисквания, традиционни подходи и иновативна гледна точка. Мебелна фирма Диза..
Мебели по индивидуален дизайн Виведа
  Мебели Виведа предлага обзавеждане и мебели по индивидуален дизайн за кухни, спални, детски стаи, антрета. Мебели Виведа е специализирана в производството на корпусни мебели по индивидуални проекти, изцяло съобразени с желанието на клиента за дизайн, ергономичност, функция и цвят. Мебели за дома - кухни, дневни, спални, детски стаи, антрета Мебели за офиса Мебели за заседателни зали и аудитории Мебели за търговски обекти Тенденции за обзавеждане през 2012г. Всяка година се появяват нови тенденции при модата, диз..
Студио за интериорен дизайн и обзавеждане Eurodesign
  Eurodesign е студио за интериорен дизайн, обзавеждане и мебелиране с повече от десетгодишен опит на пазара и повече от 1 000 реализирани проекта. В Eurodesign можем перфектно да обзаведем вашата кухня, спалня, хол, детска стая, но и – заведение, офис или хотел и едновременно с това - да ви спестим време, нерви и средства. Дизайнерите на Eurodesign са професионалисти с опит и вдъхновение, които ще изготвят за вас идеен интериорен проект на мечтаната ви стая с 3D фотореалистични визуализации. В Eurodesign можем да произведем и най-подходящите мебели з..