Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели, Обзавеждане

Мебели и обзавеждане по поръчка Марбо 08 ЕООД
  Мебелна фирма Марбо 08 ЕООД произвежда мебели и обзавеждане по поръчка от ПДЧ и MDF. Марбо 08 ЕООД проектира, произвежда, доставя и монтира следните видове мебели по поръчка обзавеждане със съвременен дизайн и функционалност за дневна Мебели и обзавеждане по поръчка за кухня Мебели и обзавеждане за спалня Мебели и обзавеждане по поръчка за детска стая Поръчкови мебели за антре Хотелско обзавеждане по индивидуален дизайн Мебели за детски гарадини и обзавеж..
Мебели БАЕВ
  Мебели БАЕВ - производство на масивни мебели и обзавеждане за дома и офиса БАЕВ Мебели е утвърден производител на мебели от масив, битово обзавеждане и обзавеждане за офиси и заведения. Баев предлага предлага широка гама изделия и изработка по поръчка със специфични размери и изисквания на клиента: столове бар-столове маси пейки табуретки бар-кресла бар-табуретки и др.   БАЕВ Мебели има собствена производствена база, машини и квалифициран персонал и използва най-съвременни методи за ..
Мебели и обзавеждане Катранджиев - 72 ЕООД
  Проектиране и изработване на мебели и обзавеждане за магазини Катранджиев - 72 ЕООД е фирма започнала своята самостоятелна дейност през 2001 година. Специализирани сме в проектиране и изработване на мебели и обзавеждане - кухни, трапезарии, спални, детски, антрета и обзавеждане за магазини. Партньори на Ктарнджиев 72 са водещи вносители на консумативи и материали за производство на мебели. Фирмата разполага с професионални немски машини за изработка на мебели и дава две години гаранция за произведеното от нея обзавеждане. Изпълнява поръчки на..
Производство на мебели и обзавеждане - Мебелна фабрика Димов
  Мебелна фабрика Димов е с основна дейност производство на мебели и обзавеждане за бита. Изделията на компанията са предназначени за спалнята, дневната, кухнята, детската стая, антрето. Уникалният дизайн и неповторимия стил на оформлението на всеки детайл са отличителния знак на фирмата. Прецизността и излъчването на обзавеждането се дължат на съвместните усилия на дизайнерски и конструктивен отдел. Производствената база заема 6 хил. кв. м., където работят над 100 човека персонал. В мебелното производст..
Мебели и обзавеждане Мебелна фабрика Р-Стил ООД
  Мебелна фабрика Р-Стил ООД е частна компания за производство мебели и обзавеждане и в частност - тръбни мебели и корпусни мебели, основана през 1993 год. със седалище гр. Ловеч. Мебели и обзавеждане за Кухни - маси, столове, кухненски шкафове Секции, етажерки Мебели и обзавеждане за Спални - легла, спални, нощни шкафчета Мебели и обзавеждане за Детски стаи - детски легла, кошарки, детски столчета Мебели и обзавеждане за Барове - сепарета, бар-столове, маси Мебели и обзавеждане за Офиси - бюра, бюра за компютър, секци..
Мебели и обзавеждане Троянска Мебел ЕООД
  Троянска Мебел ЕООД, град Троян, се занимава с производство на мебели и обзавеждане от 1986 година. Асортимент на Троянска мебел, представен в Първия Европейски бизнес каталог Троянска Мебел предлага богато разнообразие от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом, офис, хотел и др. (кухни, спални, детско обзавеждане, корпусна мебел). Работи се с материали от бук, дъб, череша, чам, MDF, ламинирани и фурнировани плоскости. Индивидуални поръчки от Троянска мебел, представени в Първия Европейски бизнес каталог Изпълнява поръчкови..
Градинско обзавеждане, Барбекюта РАЙМАР ЕООД
  РАЙМАР ЕООД (наследник на ЕТ Боян Смиленов) – гр. Кресна работи вече 17 години на българския пазар и в края на 2007 година успешно се сертифицира по международния стандарт за качеството ISO 9000:2008. Основните ни дейности са: Градинско обзавеждане - Градинско обзавеждане, Барбекюта Големи, Барбекюта Малки, Барбекюта Мини, Барбекюта Средни, Външна мивка, Кошове, Маса с пейки, Параклис, Саксии и кашпи, Фурна барбекю, Фурна-пещ, Циментови изделия, Чешми Обработка на скално-облицовъчни материали за интериора и екстериора - Водещият ни приоритет е да пр..