Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Метали, Металообработка

Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
  Метал инвест габрово - изработка на метални изделия   „Метал Инвест Габрово ООД“ е бързо развиващо предприятие, основано през 2002 г. в гр. Габрово, България и е изградено от млад и надежден екип с богат опит в изработката на метални конструкции, метални парапети, метални стълби и метални изделия за промишлеността. Предлагаме планиране, проектиране, производство и монтаж на всички видове метални конструкции, парапети и стълби от лек и среден тип. Ние работим с опитни бюра за планиране и специализирани компании по свързване ..
Изкупуване на метали София - В.Е.К.О. ТРЕЙД - 2000
В.Е.К.О. ТРЕЙД - 2000 е фирма от София, ангажирана с търговия и изкупуване на метали, хартия, пластмаси и други отпадъчни материали. Фирмата разполага с необходимото модерно оборудване, благодарение на което предлага качество на услугите си. - изкупуване на хартиени отпадъци и картон; - изкупуване на найлон и различни видове пластмаса; - изкупуване на бутилки; - изкупуване на отпадъчни метали: както цветни, така и черни метали; - търговия с метали - черни и цветни; - демонтиране на промишлени машини; - изкупуване на излезли от употреба моторни п..
Черни и цветни метали Метал Корпорейшън ООД
     Метал Корпорейшън ООД е с основна дейност търговия с черни и цветни метали - по заявка на клиента. Алуминиеви: кръгове, ламарина, шина, тръби и плътни квадрати - по стандарт D16T и D1M. Профили, Месингови пръти, тръби, щрипс и производни Фирмата доставя метали с голямо разнообразие на видове и марки стомани. Черни метали: Кръгове от конструкционни и инструментални стомани Тръби - безшевни, правошевни, спиралошевни, Квадратни и правоъгълни тръби Всички марки стомани: Кръгове, Квадрати, Шини Нарязване на ишлеме Метал Корпорейшън ООД работи с доказани..
Изделия метал, покривни материали МЕДА ЕООД
     МЕДА ЕООД предлага изделия от метал, покривни материали: Водосточни тръби - Тръбите на ф 100 могат да бъдат изтеглени по дължина зададена от клиента. Цинково съдържание: zn 140-200/ m2. Въздуховоди - Възможните размери са до ф 200. Материалът е по желание на клиента: поцинкована ламарина или неръждаема ламарина, като последната има по-добра издръжливост. Казанчета - Казанчетата се предлагат за всички видове улуци и за тръби с размер: Ф 80, Ф 100, Ф 120. Капандури - Капандура с капак, 47/ 67. Капандура с поликарбонат 47/67 Капачки за улуци Кофи и ле..
Бронзови статуетки МЕТАЛСПЛАВ - ТОДОРОВ И СИЕ СД
     МЕТАЛСПЛАВ - ТОДОРОВ И СИЕ СД изработва бронзови статуетки и заготовки за строителството и автомобилостроенето: детайли и заготовки за машиностроенето; заготовки за строителството и автомобилостроенето; електрически клеми за градския транспорт; лагерни втулки; ремъчни шайби; статуетки; обков; стъпала за вити стълби. МЕТАЛСПЛАВ ТОДОРОВ И СИЕ СД е създадена през 2007 година и е наследник на фирма ЕТ Емил Тодоров - създадена през 1992 г. Фирмата е работила и преди това по различни министерски постановления под различни наименования.   ..
Металообработващи услуги Металика – М и П ЕООД
     Металика – М и П ЕООД извършва висококачествени металообработващи услуги. Фирмата разполага със собствена производствена база, оборудвана със стругове, струго-автомати и фрези в гр. Пловдив. Металика – М и П ЕООД произвежда детайли и изделия от широк спектър материали - черни и цветни метали, както и от различни видове пластмаси. Фирмата се ръководи от управител, който е с над двадесет годишен опит в металообработването, който от своя страна е гаранция за качеството на продукцията.   ..
Машини, оборудване, инструменти и технологии UMT
     UMT е крупна европейска фирма в сферата на разработването, производството и дистрибуцията на металорежещи инструменти. Производствените мощности териториално са разположени в град Казанлък, Република България, като в производствената кооперация участват фирми от Германия, Швейцария и Русия. Участие на UMT в BUSINESS-EUROPE.BG - Първият Европейски бизнес каталог Търговско-сервизната мрежа на фирмата обхваща не само страни от Евросъюза, но и цялата територия на Русия и е представена от над 300 дилъри, осигуряващи доставката и изпитанията на инструмен..
Металургия, Машиностроене Инсметал ООД
     Магазин за обувки и костюми за балет и танц Гришко предлага: Палци за балет Аксесоари за палци Туфли - меки балетни обувки Аксесоари за ходила Обувки за модерен и джаз танц Обувки за народни и характерни танци - Скарпини Цвички за балет и художествена гимнастика Обувки и дрехи за степ и фламенко (мъжки и дамски) Детски дрехи за балет и танц Детски комплекти за танци Обувки за спортни танци, Social dance (салса, меренге) - дамски Панталони, гащeризони, блузи, поли, костюми и пачки за балет Панталони, гащeризони, блузи, поли, костюми и пачки за танци..
МАЙКРОМЕТ ООД  обработка на черни и неръждаеми метали
     МАЙКРОМЕТ ООД - търговия и обработка на черни и неръждаеми метали: плътна стомана ламарина шина П - профил Дв. Т - профил, спирателна арматура тръби - шевни и безшевни IPN , UPN , IPE , HE-A, HE - B , HE - M метални конструкции и изделия   ..
Завод за студено поцинковане Метеор 89 ООД
Фирма МЕТЕОР 89 е с предмет на дейност студено поцинковане и нанасяне на други защитни покрития върху метални изделия (пооловяване, покалаяване, оксидация). Нанесените покрития върху детайлите са с високо качество и се изработват в кратки срокове. Офисът на компанията се намира в град Пловдив. Клиентите на фирмата получават качествено и коректно изпълнение на потъчките си в най-кратки срокове. Фирма МЕТЕОР 89 е специализирана в студеното поцинковане. Заводът на фирмата се намира в град Пловдив, улица Рогошко шосе 18. Защитните покрития, които МЕТЕОР 89 предл..