Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дезинтегратори и хомогенизатори Дезинтегратор АД

Град Стара Загора
Адрес бул. Руски 4; Стара Загора
Телефон +359 42/ 629 273;
E-Mail dezintegrator@abv.bg
Website http://www.dezintegrator.com
Факс
Дезинтегратори и хомогенизатори Дезинтегратор АД
 

Хотел Живел е в сградата на Дезинтегратор и има 22 стаи и 1 апартамент.

ИСТОРИЯ на Дезинтегратор АД:

Дезинтегратор АД гр.Стара Загора е създаден през 1981 г.
През годините се утвърждава като водеща фирма в производството на хомогенизатори, вакуум миксери и реактори за хомогенизиране на козметични емулсии, паста за зъби, боя за коса, шампоани; дезинтегратори и модули за фино смилане и хомогегизиране на органични и неорганични материали; нестандартно оборудване за химическата, козметичната, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост, обработка на метални детайли по задание.

Участие на Дезинтегратор АД в BUSINESS-EUROPE.BG - Първият Европейски бизнес каталог

От създаването на фирмата до днес екип от конструктори и технолози създава множество технически разработки на машини, комплектни модули и технологични линии. Непрекъснато се разширява производствената номенклатура на фирмата, разработват се нови машини и се усъвършенстват и модернизират старите разработки.

Голяма част от произведените през годините изделия са единични образци и са изработени на базата на конкретно задание от клиент. Гъвкавата система на производство и способността за решаване на нестандартни технически проблеми, усъвършенстването и модернизирането на съществуващите машини и съоръжения и разработването на нови техни разновидности, адаптирани към конкретно ново производство са основните предимства на фирмата.
През последните пет години бяха разработени и доставени различни машини и оборудване за изграждане на нови обекти на наши клиенти по програмите САПАРД и ФАР в пълно съответствие с разпоредбите и стандартите на Европейския съюз.

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА на Дезинтегратор АД:

изработка на дезинтегратори, хомогенизатори

Фирмата разполага с производствен цех, цех за механична обработка, склад материали и административна сграда. Оборудвана е с много металообработващи машини – универсални стругове и фрези, машина за газово рязане, борверг, каруселен струг, координатна фреза и др.
През 2009 г. с финансовата подкрепа на Европейския съюз и Република България бяха реализирани два проекта по програма ФАР.
По програма Конкуренстоспособност – фаза 3 бяха закупени хидравлична абкант преса, тривалова листоогъваща машина, фрезова и пробивна машина, лентоотрезна машина и заваръчен апарат.
По програма Развитие на човешките ресурси и насърчаване на заетостта – фаза 3 беше закупен софтуер и компютърна система за
разработване на конструктивна документация Autodesk Inventor Suitе.

Продукти на Дезинтегратор АД:

  • Дезинтегратори
  • Смесители
  • помпи
  • Хомогенизатори за козметичната промишленост
  • Разфасовъчни машини
  • Машини за гранително-вкусовата промишленост
  • Машини за химическата промишленост
  • Нестандартно оборудване