Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Отливки, матрици, щанци, детайли

Черни и цветни метали Метал Корпорейшън ООД
     Метал Корпорейшън ООД е с основна дейност търговия с черни и цветни метали - по заявка на клиента. Алуминиеви: кръгове, ламарина, шина, тръби и плътни квадрати - по стандарт D16T и D1M. Профили, Месингови пръти, тръби, щрипс и производни Фирмата доставя метали с голямо разнообразие на видове и марки стомани. Черни метали: Кръгове от конструкционни и инструментални стомани Тръби - безшевни, правошевни, спиралошевни, Квадратни и правоъгълни тръби Всички марки стомани: Кръгове, Квадрати, Шини Нарязване на ишлеме Метал Корпорейшън ООД работи с доказани..
Бронзови статуетки МЕТАЛСПЛАВ - ТОДОРОВ И СИЕ СД
     МЕТАЛСПЛАВ - ТОДОРОВ И СИЕ СД изработва бронзови статуетки и заготовки за строителството и автомобилостроенето: детайли и заготовки за машиностроенето; заготовки за строителството и автомобилостроенето; електрически клеми за градския транспорт; лагерни втулки; ремъчни шайби; статуетки; обков; стъпала за вити стълби. МЕТАЛСПЛАВ ТОДОРОВ И СИЕ СД е създадена през 2007 година и е наследник на фирма ЕТ Емил Тодоров - създадена през 1992 г. Фирмата е работила и преди това по различни министерски постановления под различни наименования.   ..
Машини, оборудване, инструменти и технологии UMT
     UMT е крупна европейска фирма в сферата на разработването, производството и дистрибуцията на металорежещи инструменти. Производствените мощности териториално са разположени в град Казанлък, Република България, като в производствената кооперация участват фирми от Германия, Швейцария и Русия. Участие на UMT в BUSINESS-EUROPE.BG - Първият Европейски бизнес каталог Търговско-сервизната мрежа на фирмата обхваща не само страни от Евросъюза, но и цялата територия на Русия и е представена от над 300 дилъри, осигуряващи доставката и изпитанията на инструмен..
Завод за студено поцинковане Метеор 89 ООД
Фирма МЕТЕОР 89 е с предмет на дейност студено поцинковане и нанасяне на други защитни покрития върху метални изделия (пооловяване, покалаяване, оксидация). Нанесените покрития върху детайлите са с високо качество и се изработват в кратки срокове. Офисът на компанията се намира в град Пловдив. Клиентите на фирмата получават качествено и коректно изпълнение на потъчките си в най-кратки срокове. Фирма МЕТЕОР 89 е специализирана в студеното поцинковане. Заводът на фирмата се намира в град Пловдив, улица Рогошко шосе 18. Защитните покрития, които МЕТЕОР 89 предл..
Метали, Стомани, Сплави Соларис ООД
  Соларис ООД е създадена през 1997 г. с основен предмет на дейност е внос на черни и цветни метали от Русия. Тази дейност бе разширена с производство и внос на кована и щампована продукция предназначена за машиностроенето както в България, така и в трети страни. Осъществяваме доставки по заявки и предварително съгласувана техническа документация на клиентите. Соларис ООД партнира с водещи руски заводи сертифицирани по ISO 9000, ISO 9002 и TUV. Щампована и кована металопродукция Щамповки за железопътен транспорт ..
Търговия с черни и цветни метали Роял Сън 1
  Роял Сън 1 е с основна дейност търговия с черни и цветни метали: неръждаема стомана, тръби, профили и др. винкели лайсни шини арматурна стомана кръгове ламарина - горещо валцовани ламарина - студено валцовани профили - двойно Т-образни профили профили по 2 стандарта: ГОСТ и EU (HEB, HEA, IPE, UPN, INP) профили - заварени профили тръби - безшевни тръби тръби - шевни тръби заварени профили - безшевни и шевни тръби     ..
Крепежни елементи Зегерови пръстени – Пружини ЕООД
  Зегерови пръстени - Пружини ЕООД е дружество, специализирано в производството на крепежни елементи от високо въглеродни пружинни стомани. При затворения цикъл на производство включващ металообработка и термообработка, ние имаме не ограничени възможности в производството на: Производствен ЦЕХ 08 за крепежни елементи ГОСТ 13940 - 86, ГОСТ 13941 - 86, ГОСТ 13942 - 86, ГОСТ 13943 - 86: осигурителни шайби ГОСТ 11648-75: тарелчати пружини ГОСТ 3057 - 90: осигурителни шайби Г..
Машини втора употреба Вотан Груп ООД
  Вотан Груп ООД извършва следните услуги Рязане, заваряване, гравиране Безконтактна обработка само в необходимата зона, без никакви странични ефекти или повреди на материала Конструктивна и технологична разработка на детайли и изделия Обработка на широка гама материали – метали и неметали Лазерно рязане на листов материал Обемна ерозия Гилотинно разкрояване Студено пресова обработка Заваряване-CO2 Лазерно заваряване на нисковъглеродна стомана и неръждаема стомана ..
Металорежещи инструменти Искар България ЕООД
Твърдосплавни пластини за механическо закрепване Металорежещи инструменти за струговане, фрезоване, пробиване, разстъргване и резбонарязване с механично закрепени твърдосплавни пластини Инструментални системи и модулни инструменти за универсални и CNC машини Монолитни твърдосплавни инструменти Искар България ЕООД не е просто поредния доставчик на металорежещи инструменти. Искар България ЕООД е иновативна компания с уникална култура и философия. В ИСКАР БЪЛГАРИЯ изработката на металорежещи инструменти не се определя като производст..