Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пердета завеси корнизи дамаски Miroxdecor

Град Пловдив
Адрес Пловдив ,ул. Анри Барбюс 6А
Телефон +359 32/ 96 96 75; +359 899 105 422;
E-Mail office@miroxdecor.com
Website http://www.miroxdecor.com/
Факс
Пердета  завеси  корнизи  дамаски Miroxdecor
 

Miroxdecor е новото име на добре познатата и утвърдена вече на пазара Текстилна къща Шони. Фирмата е известна не само с това, че задоволява всеки изискан вкус, но и с това, че благодарение на невероятното разнообразие от цветове и материи-пердета, завеси се грижи за уюта и хармонията във вашия дом, офис, хотел.

Miroxdecor е водещ производител на пердета, завеси, римски щори, японски стени, унипанел, както и различни варианти за изпълнение. Богатата колекция от пердета, завеси и текстил, произведени от най-добрите и известни испански, френски, немски и унгарски марки, придават блясък и излъчване на вашия интериор. Фирмата разполага със собствена производствена и складова база, разположена на стратегическо място, на площ от 480 кв. м. , снабдена с висококачествена професионална техника, която позволява ушиването на висок клас пердета, завеси, щори.

Мироксдекор е официален вносител на декоративни корнизи (от инокс, месинг, стомана) и алуминиеви корнизи за окачване на марката Mirox. Ние предлагаме цялостно текстилно обзавеждане - тапети, пердета, завеси, корнизи, възглавнички; съвети и интериорни решения като гарантираме на клиента задоволяване на изискванията и стила му.

Participation of Miroxdecor in BUSINESS-EUROPE.BG - the First European business catalogue.

Щори

  • Римските щори се считат за един от най-елегантните и съвременни решения. Те придават индивидуалност и неповторим стил на интериора. В зависимост от материите от които са изработени, римските щори прекрасно биха заменили пердето и завесите и биха придали съвършенно нов вид на пространството във Вашият дом.
  • Римските щори могат да се монтират на таван, стена, дограма и то така, че да не пречат на обслужването на отваряемите части. Римските щори са подходящи както за големи витрини, така и за малките прозорци във Вашият дом, вила, офис.
  • Японската стена може да изрази различното и нестандартното решение за Вашият дом. Намира приложение при наличието на големи прозорци, дълги витрини, а така също и за преграждане на помещения. Различават се еднопосочна и двупосочна японска стена. Могат да се съчетават с различни видове текстил, да се правят комбинации от по-плътни и затъмняващи материи с по-ефирни и леки платове.

 

Нашите дистрибутори са на разположение от цялата страна - София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Враца и други. Фирмата разполага с римски щори, щори японска стена, корнизи, пердета, дамаски на склад. Обзаведете качествено, стилно и модерно вашия дом, офис или магазин. Обзавеждане за хотели и ресторанти с тапети, завеси, пердета. Гаранция за качество и висок стандарт от Mirox®