Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мода, текстил и кожени изделия

Палта, ризи и сака - Р-Декса Трейдинг ООД
  Р-Декса Трейдинг ООД е с основна дейност производство на връхни облекла - палта, ризи и сака. Шивашката фирма от Пловдив е специализирана в изработката на следните мъжки облекла и дамска мода дамски сака дамски и мъжки палта якета за мъже и жени При изготвянето на дизайните и кройките, фирмата използва външни CAD/CAM услуги, така че да задоволи и най-прецизните клиенти. Месечният капацитет е между 10 000 и 17 000 бр. в зависимост от сложността на кройката ..
Памучни тъкани - Платекс АД
  Платекс АД произвежда на памучни тъкани и тип памучни тъкани, изделия от тях, облекла и други тексилни продукти. Изделия от арт. Хасе /рамфорсе/ - щампи и избелени Изделия от арт. Сатен /немски стандарт/ - избелен и багрен Изделия от арт. Бори /италиански сатен/ - избелен Легла с моторен механизъм Платекс - Моторните легла Платекс са концепция базирана по идея от Скандинавските моторни легла.  Работни облекла - При закупуване на големи количества клиентът ползва отстъпка.  Меди..
Пердета, завеси, корнизи, дамаски Miroxdecor
  Miroxdecor е новото име на добре познатата и утвърдена вече на пазара Текстилна къща Шони. Фирмата е известна не само с това, че задоволява всеки изискан вкус, но и с това, че благодарение на невероятното разнообразие от цветове и материи-пердета, завеси се грижи за уюта и хармонията във вашия дом, офис, хотел. Miroxdecor е водещ производител на пердета, завеси, римски щори, японски стени, унипанел, както и различни варианти за изпълнение. Богатата колекция от пердета, завеси и текстил, произведени от най-добрите и известни испански, френски, немски и унгарски марки, ..