Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Недвижими имоти жилищно строителство Бургас

Град Бургас
Адрес Бургас, ул. Шейново 108, ет. 1
Телефон +359 56 800 844; +359 889 044 422
E-Mail office@sigbg.eu
Website http://sigbg.eu/index_bg.php
Факс
Недвижими имоти  жилищно строителство Бургас

 

 

 Инвестиционно-строителна компания-Стройинвест Груп БГ ЕООД е една от най-динамично развиващите се на пазара на недвижими имоти в България.
 Недвижимите имоти винаги са били един от най-ефективните и гарантирани начини за инвестиране на капитал. Влизането на България в ЕС през 2007 г., а през октомври 2011 г. в Шенгенското пространство, дава основание на инвеститорите да инвестират в имоти, в България.
 Всички обекти, които ние предлагаме са наши инвестиционни проекти, осъществени от нас от етапа на проектиране, през изграждането и въвеждане в експлоатация. Закупувайки собственост от нашата компания, можете да бъдете сигурни, че купувате наистина качество на продукта.
 Наличието на представители в България, Русия и ЕС ни дава възможност да работим индивидуално с нашите клиенти. Английско и рускоговорящите ни сътрудници в нашия офис ще ви осигурят оглед на имотите и ще ви запознаят с местните особености на живота. Ние предлагаме документация и правна подкрепа при сделките за гарантиране на тяхната надеждност.
 На нашия сайт ще намерите богата база данни с подробни описания и снимки на имота. Свържете се с нашия персонал, за да получите най-новата информация и подробни съвети за покупка на интересуващия Ви имот.
 Ние Ви предлагаме европейско обслужване и най-добрите обекти в красивата и гостоприемна България!
 
В последно време най-атрактивни са елитните постройки - комплекси, които включват не само жилища, но също и инфраструктурата около тях. Придобиване на недвижими имоти от чуждестранни инвеститори, се увеличава всяка година и повече от половината от общия брой купувачи на български апартаменти са от Русия.
 Причините са много.
- Първо, хората са склонни да си купи къща или апартамент, за да могат да прекарат почивка на брега на Черно море.
- Второ, имот в България можете да наемете.