Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Продукти от MDF плоскости от масив - Ателие Луков

Град София
Адрес гр. София ул. Хайдушка поляна 6
Телефон 02 952 62 76; 0888 931 365; 0887 381 809
E-Mail
Website
Факс
Продукти от MDF плоскости от масив - Ателие Луков

Производството на продукти за интериор от фрезовани MDF плоскости от масив е основната дейности на Ателие Луков. Фирмата разполага с 3-координатна компютърна център машина, чрез която изработва продукция както по каталог, така и по поръчка на клиента.
Ателие Луков съществува още от 1993 година, от когато развива и главната си дейност, а от 1998 година насам предлага цялостни проекти за интериор и тяхното изпълнение. Оборудването е подходящо за създаването на плоскости с разнообразни детайли (фрезовки), позволява и създаването на остъклени врати, чела на мебели,врати на мебели и други детайли за обзавеждането.

Продуктите от MDF и масив на фирмата са предназначени за интериора на дома, офиса или заведението и са:
- Интериорни врати - могат да бъдат най-различни видове и модели, като основно се изработват стандартни, плъзгащи се, сгъваеми и портални.
- Външни врати - производството им винаги е съобразено с цялостната визия на сградата, а като изработка се отличават със значителна дебелина и двоен фалц. В тях е вградена гума за по-добро уплътняване.
- Корпусни мебели от от MDF и масив - разнообразие от модели гардероби, шкафове, легла, спални, офис мебели, бюра, столове, маси и други.
- Мебелен обков - дръжки, панти, колелца, брави и специални брави.
- Кухни - най-вече се изработват по поръчка на клиента и са съобразени с конкретните размери и изисквания за дизайн. Могат да са по-изчистени или с повече елементи като рафтове, шкафове и чекмеджета.

Услугите, извършвани от Ателие Луков, са свързани с дейността на фирмата и са съсредоточени в това клиентът да получи цялостно обслужване:
- Оглед на място, за да се определят размерите на мебелите от фрезовани MDF плоскости от масив, както и параметрите на поръчката.
- Консултации относно съчетанието на клиентските изисквания и съвременните тенденции в бранша.
- Монтаж на мебелите и изработената продукция, извършен от специалисти с богат професионален опит и висока мотивация.
- Лакиране на готовата продукция в над 450 цвята.