Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Бижутерия и бижутерски магазини

Златни и сребърни бижута от Макли Ювелир ООД
     Макли Ювелир ООД е фирма в град Разград, чиято основна дейност е свързана с изработката на висококачествени бижута от злато и сребро. В златарското ателие работят златари с богат опит, които изработват всяко бижу с голямо внимание. Ако желаете, изделията могат да бъдат изработени изцяло по Ваша идея. бижута от Макли Ювелир Бижутата, които предлага Макли Ювелир ООД са: Златни пръстени – мъжки и дамски Златни гривни – мъжки и дамски Златни обеци Златни висулки и колиета Златни синджири Венчални халки Детски златни бижута Сребърни бижута   ..
Бижутериен магазин и бижутерски услуги Ил Голд
  Ил Голд е верига бижутерийни магазини, продава бижута, изработва бижута по поръчка, изкупува злато, поправя бижута и извършва всякакви бижутерийни услуги. Бижута от Ил Голд Дамски колиета Мъжки ланци Медальони Дамски гривни Мъжки гривни Пръстени Обеци Сватбени халки   Магазини за бижута Магазин за бижута в гр. София, кв. Лозенец, Търговски център 1, бул. Черни връх (на ъгъла с бул. Кишинев, срещу обръщателната на трамвай №9) Магазин за бижута в гр. Дуп..
Търговия с дрехи и бутикови стоки Еден ООД
  Чрез своята верига магазини, позиционирани в градовете Велико Търново и Горна Оряховица, Еден ООД работи в две направления: Търговия с дрехи - достъпни за всички. Внос от Италия, Гърция, Румъния, Турция, Унгария и Франция. Търговия с луксозни и бутикови стоки - дрехи, обувки, чанти, бижута и аксесоари на световно известните италиански марки: Miss Sixty, Rinascimento, Teddy Spa Italy, Silvian Heach, Tonino Lamborghini, Rocco Barocco, Valentino, Fracomina, Fiorucci и др. Онлайн търговия с дрехи и луксозни и бутикови стоки - интернет магазин Eden-bg...
Продажба и изкупуване на антики и злато А енд Г
  Фирма А енд Г се занимава с продажба и изкупуване на антики и злато - бижута от злато, сребро скъпоценни камъни и изделия от благородни метали и изделия с брилянти, синджири, колиета, ланци, гривни и други накити от злато, сребро и платина. Предмет на дейност на А енд Г в сферата на продажбата и изкупуването на антики и злато:   Продажба и изкупуване на злато и сребро Продажба и изкупуване на антики Продажба и изкупуване на бижута от злато и сребро, пръстени, брачни халки,..
Оборудване и материали за златарството - Елмаз – Ф 2004 ООД
  Консумативи и машини за златарската промишленост Фирма Елмаз – Ф 2004 ООД предлага всичко за златарската промишленост – инструменти, консумативи, материали, аксесоари и машини. Ние можем да ви доставим всичко, което ви е необходимо в кратки срокове и на добри цени. Работим по поръчка на клиента. Продукти на Елмаз – Ф 2004 ООД: Златарски инструменти Златарски материали Златарски аксесоари и поставки Оборудване за златарски магазини Полирмашини и ултразвукови вани     ..
Бижутерия от Кулинан ООД - Велико Търново
  Ако търсите бижу или аксесоар, с който да допълните тоалета си и да изпъкнете - поръчайте го от Кулинан ООД.   Кулинан ООД е фирма от Велико Търново, която специализира в производството на златна и сребърна бижутерия. Предлагаме също експедитивно изпълнение на всякакви поръчки, както и ремонт на бижута.   Нашият професионален екип се грижи за качествената изработка и уникалния дизайн на бижутата. Можете да разчитате на професионализма ни и да се убедите в коректното ни отношение, като ..