Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Зоомагазини

Храни и аксесоари за домашни любимци Веден ЕООД
     Веден ЕООД развива своята дейност от 1998 год. с предмет на дейност търговия на едро с храни и аксесоари за домашни любимци. Гранулирани храни за кучета Arden Grange - Arden Grange Sensitive: океанска бяла риба и картофи. Храна със много съставки идеални за кучета чувствителни към проблеми с храносмилателната система и кожни раздразнения. Не съдържаща житни култури, Sensitvie подсигурява изцяло всички породи с пълноценна диета, липса на алергии и изцяло добро състояние.   ..
LMF изработка на аквариуми за омари, стриди, океански риби
     Фирма Lobster Marine Fish предлага пълен комплект от услуги, свързани с изработката на аквариуми за омари, океански риби и стриди, оборудването и поддържаката им. С услугите на LMF вече имате възможност да пренесете красотата на кораловите рифове и морските риби в своя дом, офис, заведение или хотел. Професионалният екип на фирмата изработва аквариумите с високо качество и се грижи за тяхната поддръжка.   ..
Ветеринарномедицински продукти Фарма Вет ООД
Фарма Вет ООД се занимава с производство и търговия с ветеринарномедицински продукти, храни за животни, аксесоари за домашни любимци и биоцидни препарати, антибиотици, лекарствени средства. Фарма Вет извършва разносна търговия на едро със собствен транспорт в България на: - ветеринарномедицински продукти продукти собствено производство; - ветеринарномедицински продукти на други производители; - храни за животни и домашни любимци (кучета, котки, птички, рибки, хамстери и др.) - аксесоари за домашни любимци (кучета, котки, птици, риби, хамстери и др.) Освен..
Онлайн зоомагазин Бъни
  Онлайн зоомагазин Бъни/ Online zoomagazin Bunny, Варна предлага храни за домашни любимци (кучета, котки, гризачи, рибки), аксесоари за домашни животни, играчки, постелки, клетки и др. Зоомагазинът предлага разнообразие от храни и лакомства за домашни любимци, храна за птици, храна за гризачи и влечуги, както аксесоари и всичко необходимо за тях. И всичко с една цел, Вие да бъдете доволни и усмихнати. Продуктите в онлайн зоомагазина са разделени по вид любимец - котки, кучета, птици, гризачи, акваристика. Храни и аксесоари за Котки - котенца, хр..
Търговия с животни Зоо борса Голдан
  Зоо борса Голдан продава на едро и дребно животни - извършва търговия със всички видове папагали, кучета, котки, гризачи, пауни, патици, фазани и други – за зоомагазини с отстъпка. Зоо Голдан извършва търговия с всички породи кучета по поръчка с ваксина и паспорт и предлага над 10 породи в наличност. Зоо Голдан предлага много видове папагали, пауни и екзотични птици в наличност. Зоомагазинът продава и много видове змии, варани, хамелеони, гекони, тарантули, скорпиони и други терариумни животни в наличност. Развъдници за животни в Зоо борса Гол..
Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ
Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ предлага фризьорски услуги за кучета, котки и домашни животни - къпане, подстригване, сресване, рязане и лакиране на нокти, обезпаразитяване, боядисване на козина, модно разкрасяване и много други. 1.Къпане на домашни любимци Редовното къпане е задължително нещо за всеки домашен любимец, който живее вкъщи. Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ предлага къпане на домашни любимци с подходящата козметика за всякакви породи, а също така и да получите професонален съвет за това. 2. Подстригване на домашни любимци..
Подстригване и аксесоари за кучета и котки - Кокетка Fashion
    “Кокетка Fashion” е салон-магазин във Варна, който предлага професионална прическа за вашия домашен любимец, както и разнообразие от аксесоари, с които да го поглезите.     Нашите професионални фризьори - грумъри ще подготвят вашия четирикрак приятел за изложби и състезания или ще му направят прическа, според породата, сезона или според вашите предпочитания. Екипът ни има богат опит и ще ви помогне със съвети за здравето на домашния ви любимец, ще ви консултира за най-добрата..
Ветеринарна клиника Прима Вет - лечение на животни
  Ветеринарна клиника Прима Вет работи в областта на ветеринарната медицина, като предлага не само лечение на животни, но и пълна грижа за Вашите домашни любимци. Тук можете да ваксинирате своето малко кученце, получавайки и медальон. Извършваме външно и вътрешно обезпаразитяване Поставяме микрочип на кучета Ветеринарните лекари са специалисти в диагностиката, лечението и извършването на хирургични интервенции, при необходимост, на кучета, котки, зайци, гризачи, птици и т.н. Предлагат се ре..