Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ

Град Варна
Адрес ул. Македония 27А Варна
Телефон +359 52/ 642 403; +359 52/ 640 029
E-Mail boryanad@yahoo.com
Website http://www.riz.z7z.eu/
Факс
Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ

Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ предлага фризьорски услуги за кучета, котки и домашни животни - къпане, подстригване, сресване, рязане и лакиране на нокти, обезпаразитяване, боядисване на козина, модно разкрасяване и много други.

1.Къпане на домашни любимци
Редовното къпане е задължително нещо за всеки домашен любимец, който живее вкъщи. Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ предлага къпане на домашни любимци с подходящата козметика за всякакви породи, а също така и да получите професонален съвет за това.
2. Подстригване на домашни любимци
Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ предлага подстригване за кучета и котки, защото... Красивото е красиво, когато е обгрижвано и оформено.
Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ може да ви препоръча продукти и услуги, които ще ви помогнат правилно да се погрижите за вашия домашен любимец, а поддръжката на външния му вид да се превърне в удоволствие за вас и вашия рошав приятел
3. Сресване на домашни любимци
Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ предлага сресване за кучета и котки. Ежедневното сресване на вашия домашен любимец е неотлъчна част от ежедневната подържка. Независимо с дълъг или къс косъм, редовното сресване отстранява мъртвите косми, които физиологично се отделят.
Редовното сресване подобрява доброто аериране(достъпа на кислород) на кожата. Така намалява риска от бактериални и гъбични инфекции. 4. Рязане и лакиране на нокти на домашни любимци
Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ предлага професионално изрязване на ноктите на кучета, котки или домашни животни, както и лакиране на нокти, като част от разкрасяването на Вашия верен приятел.
5. Обезпаразитяване на домашни любимци
Фризьорски салон за домашни любимци РИЦ извършва:
- Обезпаразитяване на домашни любимци срещу вътрешни
- Обезпаразитяване на домашни любимци срещу външни паразити
6. Боядисване на козина и Модно разкрасяване на домашни любимци