Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Каменоделство, изделия от камък, надгробни паметници

Добив обработка търговия на гнайс Ивайловград
БУЛГНАЙС ООД се занимава с добив, обработка и разпространение на гнайс от Ивайловград - гнайсов камък и гнайсов облицовъчен материал. Добиваният гнайс от Ивайловграг от фирма Булгнайс се продава както в естествен вид – неоформен полигонал, така и след обработка. Друго качество на гнайса е мразоустойчивостта и като цяло ниското влияния на температурните разлики, което е проблем за всички изкуствени облицовки.  Булгнайс ООД добива следните видове гнайс в землището на с. Кобилино по цени франко кариера без ДДС на европалети без стойността на европалета и..
Мрамор, гранит, варовик Монолит ЕООД, София
  Монолит ЕООД, София се занимава с търговия и обработка на мрамор и мраморни детайли, гранит и гранитни детайли, варовик и детайли от варовик. Монолит ЕООД изработва по размер на клиента облицовки, подпрозоречни корнизи, настилки от мрамор, гранит и варовик. Извършва монтаж на всички видове каменни облицовки. Почистване и освежаване на настилки от гранит, мрамор, варовик. Търговия с мраморни изделия, облицовъчни материали. Обработка и монтаж на изделия от мрамор. Монолит ЕООД ..
Обработка на врачански камък - Рокворк ЕООД
  Рокворк ЕООД е с основна дейност обработка на врачански камък и производство на изделия от него - первази, плочки, шапки, фаши, цокъли и т.н. Подпрозоречни первази Стъпала Цокъл Плочи Глиц за външна украса Фаши облицовки за врати Врачански камък изработен с фолиево покритие от Еверт ЛАК Изделия по поръчка във всякакви форми Компанията е сред водещите в България в сферата на обработката на естествен камък и създаването на камен..
Каменоделно училище Кунино
  Каменоделно училище Кунино е създадено с държавен указ през 1920 г. с идеята за осъвременяване на каменоделието, според нуждата от висококвалифицирани специалисти в тази област на бързо развиващата се тогава към икономически разцвет нова България. От 2007 г. в Каменоделно училище Кунино предстои прием след завършен VII клас по професия Художник, специалност Скулптура, а след VIII клас - професия Каменоделец, специалност Каменоделство. Каменоделната школа в Кунино е създадена и утвърдена с имената и делото на учителите-специалисти: Гурко Й..
Мраморни изделия, Мраморни паметници САБ МЕР
  САБ МЕР се занимава с изработка и търговия с мраморни изделия, мраморни паметници и други продукти от мрамор - стъпала, кухненски плотове, облицовъчни плочи, подпрозоречни первази, надгробни плочи. Саб мер предлага мраморни изделия, мраморни паметници и мраморни плотове по индивидуална поръчка на клиента. Саб-Мер съществува от 2011 година. Фирмата, специализирана в областта на каменоделството предлага с всякакви изделия, изработени от мрамор (естествен камък): мраморни стъпала кухненски плотове от мрамор мраморни облицовки..
Денонощен погребален комплекс Цвети
  Денонощен погребален комплекс Цвети предлага организация на кремация, погребения, хладилна камера извозване, некролози и др. Реставрация на гробове, каменоделски услуги, направва на паметници по проект, урнови плочи вази, фенери, снимки, надписи. Денонощен погребален комплекс Цвети предлага цялостна организация на погребения и кремация, както и всички нужни траурни стоки. Направа на гробни места по проект, реставрация на стари гробни места, оформление и всякакъв вид услуги свързани с дейността. Погребалната агенция разполага с лекар за издаване н ..
Облицовки от мрамор, гранит и скални материали Димчо Димов ЕТ
  Акценти: Облицовки от мрамор Облицовки от гранит Облицовки от скални материали Облицовки от оникс Кухненски плотове Бар плотове Облицовки за бани Камини Стъпала Димчо Димов ЕТ изработва изделия и облицовки от мрамор, гранит и скални материали - кухненски плотове и бар плотове, облицовки за бани, камини и стъпала от скални материали и др. Димчо Димов ЕТ предлага изработка, консултации, оразмеряване, монтаж и доставка на изделията, които произвежда - мраморни ..
Изделия от камък - Камини Индустриал стил ЕООД
  Камини, горивни камери, облицовки, изделия от камък и аксесоари за камина Камини Индустриал стил предлага изделия от камък, горивни камери, камини, облицовки за камини, барбекюта, решетки за камина, вентилатори за камини, аксесоари за камина. Продукти Камини - Класически облицовки Камини - Битови облицовки Камини - Съвременни облицовки Камини - Проекти на облицовки Стъпала Плотове от камък Подпрозоречни первази Облицовки на фасади Барбекюта Варовик Технически камък ..
Каменни изделия - ЕТ Оникс 2003
  Изделия от разнокаменан материал ЕТ Оникс - Бургас разполага със собствена база за изработка на паметници и всякакви изделия от разнокаменен материал (мрамор, гранит, варовик, оникс). Произвежда и предлага надгробни паметници, урнови облицовки, възпоменателни плочи и широк набор от изделия (вкл. кухненски плотове, стъпала, подпрозоречни плотове, настилки, облицовки) от български и вносен мрамор, гранит, варовик. Гранитът е символ на твърдост. За дигиталното гравиране на шрифтове и знаци, ползваме същата технология, както и при направата на дигитално грави..
Скално-облицовъчни материали - Гнайс - МВ 2008, Ивайловград
  ГНАЙС МВ 2008 e фирма с традиции в бранша задобив и обработка на скално-облицовъчни материали - гнайс от района на Ивайловград, Източни Родопи!   Гнайсът е качественестествен камък и един от най-практичните и предпочитани скално-облицовъчни материали встроителството, екстериорния и интериорния дизайн.     Заради изключителната си здравина и устойчивост Ивайловградския гнайс е предпочитан материал в модерното съвременно строителство.     &..