Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Комбинирани фуражи Амико А ООД

Град с. Белозем
Адрес с. Белозем, област Пловдив
Телефон +359 3159/ 21 20; +359 3159/ 21 32;
E-Mail amiko_aood@abv.bg
Website
Факс +359 3159/ 21 30;
Комбинирани фуражи Амико А ООД

Амико А ООД с. Белозем е лицензиран като производител на комбинирани фуражи за животновъдството към Националната служба по зърното и фуражите към МЗГ.
Фирмата разполага с две отделни линии – производство на комбинирани фуражи за непреживни животни и производство на комбинирани фуражи за преживни животни.
В последните години бе извършено модернизиране на технологичното оборудване за подобряване качеството на произведения комбиниран фураж.
За да се осигури производство на безопасни комбинирани фуражи, ръководството внедри и поддържа ефективна система за управление на безопасността на фуражите.
Амико А ООД с. Белозем се гордее, че е в състояние да задоволи специфичните изисквания на своите клиенти с помощта на квалифицирани и компетентни служители, които следят производствените процеси по цялата верига.
Фирмата предлага на пазара пълен асортимент от висококачествени фуражи за всички категории селскостопански животни и птици, които са пакетирани от по 20 и 40 кг.
За гарантирано качество на произведеният комбиниран фураж Амико А ООД към настоящият момент работи единствено с одобрени доставчици на суровини.
Фирмата предлага изпълнения на рецепти по изисквания на своите клиенти.
Продукти на Амико А ООД:
Фирмата предлага комбинирани фуражи за:
-агнета, овце
-прасета
-коне
-кози, ярета
-зайци
-крави, телета, преживни животни