Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели по индивидуален дизайн Виведа

Град Пловдив
Адрес бул. Цар Борис III Обединител, Ю Пловдив
Телефон +359 32/ 657 548;
E-Mail wiweda@abv.bg
Website http://www.wiweda.com/
Факс +359 32/ 657 547
Мебели по индивидуален дизайн Виведа
 

Мебели Виведа предлага обзавеждане и мебели по индивидуален дизайн за кухни, спални, детски стаи, антрета.

Мебели Виведа е специализирана в производството на корпусни мебели по индивидуални проекти, изцяло съобразени с желанието на клиента за дизайн, ергономичност, функция и цвят.

  • Мебели за дома - кухни, дневни, спални, детски стаи, антрета
  • Мебели за офиса
  • Мебели за заседателни зали и аудитории
  • Мебели за търговски обекти

Мебели по индивидуален дизайн Виведа

Тенденции за обзавеждане през 2012г.

Всяка година се появяват нови тенденции при модата, дизайна, обзавеждането и архитектурата на домовете.

  • Материали - Последните години в интериорния дизайн властваше минимализмът, но през 2012г се завръща луксът. Кожата отново е любимка на дизайнерите. Основният момент е успешната и комбинация с вълна и дърво в ретро стил. Еко тенденции. Запазват своето място в материалите за дома и представляват главно етичен въпрос пред производителите на мебели за използването на преработваеми материали.
  • Стилове - Стилът е изчистен с еднакви форми ,стъклото преобладава съвсем малко.За предпочитане са правоъгълни форми. Всичко старо е превърнато в ново.
  • Цветове - Зеленото е хитовият неутрален цвят. То е идеалното допълнение към еко тендендиите. Светлите отенъци на зеленото ще се използват самостоятелно или в комбинация с кристално синьо, олицетворявайки природата. Усещането за хармония със земята се допълва от топло кафяво и пясъчно. Тези комбинации са изключително подходящи за банята, кухнята и дневната в един дом. Изискана елегантност - черно и бяло властват в жилището на разкоша - това с многото сребристи аксесоари, богато осветление и изобилие от текстил. За повече драматизъм са акцентите в червено и тъмно сиво. Основната спалня и хола са помещенията, в които може да бъде претворена тази изисканост. Меки цветове - кафяво, бордо. Налице е носталгия по по-простичкия начин на живот. Цветовете от тази палитра са подсказани от традицията на семейните занаяти и домашната кухня. Идеално решение за кухня и трапезария.

Мебели по индивидуален дизайн Виведа

  • Интериор - През тази година, очакванията са страстта на хората към интериорите да се насочи и към външните пространства на жилищата им. Все повече дворове ще се превръщат в екзотични кътове - стандартните басейни ще стават тропически оазиси, летните кухни ще се предпочитат, а градините ще заприличват на джунгли.
  • Уредите, които улесняват живота ни, стават все повече и все по-сложни. По-голям ще става броят на хората, които купуват компактни уреди с многофункционално предназначение и екологичен принцип на работа.
  • Индивидуален дизайн - В домовете все по-често ще се срещат решения, които до скоро се смятаха за авангардни и твърде концептуални. Понеже времето никога не стига за всичко, повечето от нас ще се доверяват повече на интериорни декоратори и дизайнери, отколкото на собственото си въображение и сили. Както дрехите, така и обзавеждането се влияе от модата.