Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Стокови борси, търговия на едро

Замразени тестени изделия София - Нова Лифт БГ ЕООД
Нова Лифт БГ ООД е с предмет на дейност търговия със замразени тестени изделия от гръцката кухня, зърно, фуражни култури и брашно. Фирмата се е утвърдила на българския пазар като коректен партньор на фирми лидери в областта на производството и търговията със замразени тестени изделия от гръцката кухня, брашно, житни култури и фуражи. Предлага гръцки закуски, пици, сладкарски изделия, баници и т.н. Нова Лифт БГ ООД е регистрирана като агенция за зърно и извършва търговия със зърно, брашно и фуражи, което изнася от България за Гърция. Поради своето ви..
Велосипеди SCOTT - МСМ Спорт ЕООД
     Велосипеди SCOTT - МСМ Спорт ЕООД предлага планински велосипеди, шосейни велосипеди и юношески велосипеди, както и сервиз на велосипеди. Велосипеди SCOTT има верига магазини в София. Велосипеди SCOTT - МСМ Спорт ЕООД предлага велосипеди от марките Gerber Bear Grylls series, GoPro, Hamax, JYKK Snowscoot, MET. Планински велосипеди МСМ Спорт ЕООД предлага планински велосипеди. Планински велосипед Scott Spark 960 Планински велосипед Scott Spark 960 Планински велосипед Spark 950 е 29" инчово алуминиево колело с два амортисьора и среден клас компоненти. ..
Безалкохолни напитки Копрен/ ЕТ Джонкин - Малин Димитров
     Безалкохолни напитки Копрен се произвеждат по съвременна методология, планинска вода и аромати от световно признати производители. Безалкохолни напитки Копрен от ЕТ Джонкин По този начин качеството на соковете се поддържа на нивото, от което се нуждае съвременния потребител. Безалкохолни напитки Копрен се произвеждат от ЕТ Джонкин - Малин Димитров, чиито иновативни методи на управление и организация на производствените процеси и дистрибуцията, правят продукцията на фирмата качествена и достъпна в магазините в цяла България. Безалкохолни напитки Коп..
Облицовка на стъклени бутилки Бисери-74
     Бисери-74 е на пазара от 1991г. Седалище на фирмата е с. Ягода, намиращо се на 15 км от гр. Стара Загора. Основната дейност е свързана с производството и облицовката на стъклени бутилки (тип фиаско) използвани в сферата на винарската промишленост. Дейността си фирмата подкрепя със свой международен и вътрешен транспорт, превоз и спедиция. За да завърши дейността си и да затвори кръга от услуги, ръководството успешно инвестира в изграждането на голяма и модерна складова база. Бисери 74 разполага с модерна база за производството си и успешно търгува ..
LMF изработка на аквариуми за омари, стриди, океански риби
     Фирма Lobster Marine Fish предлага пълен комплект от услуги, свързани с изработката на аквариуми за омари, океански риби и стриди, оборудването и поддържаката им. С услугите на LMF вече имате възможност да пренесете красотата на кораловите рифове и морските риби в своя дом, офис, заведение или хотел. Професионалният екип на фирмата изработва аквариумите с високо качество и се грижи за тяхната поддръжка.   ..
Розово масло Лема сувенир ЕООД
     Лема сувенир ЕООД работи в областта на етеричномасленото производство - розово масло, розова вода, лавандулово масло, етерични масла, парфюмни есенции, сувенири в национален стил и продукти свързани с розите и бита на българите. 100% Натурално розово масло - Rosa Damascema Mill Натурална розова вода - Rosa Damascema Mill Ароматно масло - Парфюм с розово масло, Парфюм Rose Lema Розов цвят - Изсушен розов цвят в различни видове разфасовки. Получава се от Казанлъшка маслодайна роза (Rosa Damascena Mill) чрез изсушаване в нискотемпературни сушилни. ..
Препарати за растителна защита и биоциди Диакор ООД
     Диакор ООД се занимава с търговия с препарати за растителна защита и биоциди, както и с извършване на фумигация и ДДД дейности (дезинфекция, дезинсекция и дератизация). Основна цел на фирмата в областта на търговията с препарати за растителна защита, биоциди, фумигация и ДДД дейности е да предоставя продукти и услуги с високо качество, съобразени с постоянно нарастващите изисквания на клиентите. Диакор ООД е регистрирана през 1991 г. в град Пловдив с предмет на дейност търговия с препарати за растителна защита, биоциди, фумигация и ДДД дейности. ..
Полимери, оцветители и адитиви - МПД Трейд ЕООД
МПД Трейд ЕООД е българска фирма, занимаваща се с дистрибуция и търговия на едро на полимери, оцветители и адитиви. Като приемник на Металпласт-Деведжиев ЕООД (в бизнеса със суровини за пластмасопреработвателната индустрия от 1990г.), МПД Трейд ЕООД се е утвърдила като основен доставчик на суровини и материали за производителите на пластмасови изделия в България. В търговската ни листа влизат следните продукти: – основни пластмаси – PP, LDPE, HDPE, HIPS, GPPS – технически пластмаси – ABS, PA, PC, POM – оцветители – мастербачи, пигменти – адитиви – антистатик..
Лешникови ядки и посадъчен материал ЕЛИТ КОМЕРС 95
  ЕЛИТ КОМЕРС 95 се занимава с производство и търговия с: лешникови ядки  на едро и дребно лешников посадъчен материал на едро и дребно (издънки 1 годишни и вкоренен материал 2 годишни) Цените са по договаряне. ЕЛИТ КОМЕРС 95 издава сертификат за своята продукция.   ЕЛИТ КОМЕРС 95 предлага: Високо качествена лешникова ядка.  Лешникови издънки и вкоренен материал. Сорт Ран трапезундски Сорт Томбул Сорт Римски Сорт Бадемовиден ..
Хранителни стоки на едро и дребно Мегатрейд 11 ЕООД
  Мегатрейд 11 ЕООД се занимава с търговия с хранителни стоки на едро и дребно. МЕГАТРЕЙД 11 ЕООД е създадена като търговска фирма която извършва дистрибуция и логистикана на много партньори. Алкохол Български, Алкохол Внос Сокове, Безалкохолни напитки, Натурални сокове Вода, Минерална вода, Трапезна вода Енергийни напитки Топли Напитки Храни, Хранителни продукти - макаронени изделия, млека (мляко и млечни напитки), лютеница, кетчуп, стерилизирани зеленчуци Вендинг Продукти Запалки Ядки ..