Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Хранителни стоки на едро и дребно Мегатрейд 11 ЕООД

Град Варна
Адрес
Телефон +359 888 564 356
E-Mail megatrade1eood@gmail.com
Website http://megatrade.bg/
Факс
Хранителни стоки на едро и дребно Мегатрейд 11 ЕООД
 

Мегатрейд 11 ЕООД се занимава с търговия с хранителни стоки на едро и дребно. МЕГАТРЕЙД 11 ЕООД е създадена като търговска фирма която извършва дистрибуция и логистикана на много партньори.

  • Алкохол Български, Алкохол Внос
  • Сокове, Безалкохолни напитки, Натурални сокове
  • Вода, Минерална вода, Трапезна вода
  • Енергийни напитки
  • Топли Напитки
  • Храни, Хранителни продукти - макаронени изделия, млека (мляко и млечни напитки), лютеница, кетчуп, стерилизирани зеленчуци
  • Вендинг Продукти
  • Запалки
  • Ядки

Хранителни стоки на едро и дребно Мегатрейд 11

Дружеството е със седалище и адрес на управление гр. Варна. С течение на времето ние се наложихме, като една от водещите фирми за търговия с вина и спиртни напитки, както и значително количество вносен алкохол други стоки.

Следват годините на мащабно разширяване на търговската дейност. В момента ние предлагаме вина и спиртни напитки на почти всички производители и вносители в България.

МЕГАТРЕЙД 11 ЕООД е динамично развиваща се фирма и предлаганите от нас продукти са добре познати на вътрешния пазар. Ние имаме търговски връзки с широк кръг от партньори: търговци на едро, търговски вериги, ресторанти, магазини, хотели и частни лица - колекционери на енотечни вина.

Хранителни стоки на едро и дребно Мегатрейд 11

Голямото разнообразие на артикули и способността ни да предлагаме високо качество на най-добри цени, ни прави идеален партньор за нашите клиенти. Във фирмата работят квалифицирани служители и утвърдени спецалисти.

Към настоящия момент, дружеството разполага с търговски отдел от търговски представители, които имат голям опит и възможности за договаряне на оптимално добри условия с клиентите за дистрибуция на предлаганите от фирмата артикули.

Стремим се да поддържаме оптимално продуктово портфолио, съобразено с нуждите на пазара, потребностите на клиентите и тяхното задоволяване. Основни цели при работата ни с клиенти са коректност и точност.