Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Суровини и материали

Рекламни торбички с печат | Орион  - 94 ООД
     Фирма ОРИОН - 94 е създадена през 1994г.  Фирмата предлага полиетиленови и хартиени изделия, изделия за еднократна употреба, алуминиево и стреч фолио, ленти за касов апарат, перилни и почистващи препарати.  Разработена е верига от 7 фирмени магазина и складови бази във Варна и Русе, с изградени контакти с над 4000 фирми партньори.  ОРИОН - 94 предлага рекламни торбички с печат – хартиени и полиетиленови торбички в различни големини (тип „потник", пликове, чували, торби с вътрешна дръжка) с лого на клиента, съобразени с ..
Добив обработка търговия на гнайс Ивайловград
БУЛГНАЙС ООД се занимава с добив, обработка и разпространение на гнайс от Ивайловград - гнайсов камък и гнайсов облицовъчен материал. Добиваният гнайс от Ивайловграг от фирма Булгнайс се продава както в естествен вид – неоформен полигонал, така и след обработка. Друго качество на гнайса е мразоустойчивостта и като цяло ниското влияния на температурните разлики, което е проблем за всички изкуствени облицовки.  Булгнайс ООД добива следните видове гнайс в землището на с. Кобилино по цени франко кариера без ДДС на европалети без стойността на европалета и..
Лакове, бои, почистващи препарати Авангард 5008, Варна
     Авангард 5008 е фирма в град Варна, която извършва дистрибуция и търгува с лакове, бои, почистващи препарати, импрегнанти за дърво. Фирмата съществува от 1989 година и оттогава до днес продължава да работи успешно с клиенти и бизнес партньори в цялата страна, както и да разширява своята дейност и да допълва асортимента си от продукти. Разполага със складова и търговска база в град Варна и собствен автотранспорт, с който извършва спедиция. бои и препарати авангард 5008 Продукти от Авангард 5008: чешки импрегнанти за дърво Bochemit (Бохемит) бои и ла..
Розово масло Лема сувенир ЕООД
     Лема сувенир ЕООД работи в областта на етеричномасленото производство - розово масло, розова вода, лавандулово масло, етерични масла, парфюмни есенции, сувенири в национален стил и продукти свързани с розите и бита на българите. 100% Натурално розово масло - Rosa Damascema Mill Натурална розова вода - Rosa Damascema Mill Ароматно масло - Парфюм с розово масло, Парфюм Rose Lema Розов цвят - Изсушен розов цвят в различни видове разфасовки. Получава се от Казанлъшка маслодайна роза (Rosa Damascena Mill) чрез изсушаване в нискотемпературни сушилни. ..
Полимери, оцветители и адитиви - МПД Трейд ЕООД
МПД Трейд ЕООД е българска фирма, занимаваща се с дистрибуция и търговия на едро на полимери, оцветители и адитиви. Като приемник на Металпласт-Деведжиев ЕООД (в бизнеса със суровини за пластмасопреработвателната индустрия от 1990г.), МПД Трейд ЕООД се е утвърдила като основен доставчик на суровини и материали за производителите на пластмасови изделия в България. В търговската ни листа влизат следните продукти: – основни пластмаси – PP, LDPE, HDPE, HIPS, GPPS – технически пластмаси – ABS, PA, PC, POM – оцветители – мастербачи, пигменти – адитиви – антистатик..