Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство, търговия и магазини

Месопреработваща фирма ДИЕМ Груп
  Месопреработка, Месо и Месни продукти Месопреработваща фирма ДИЕМ Груп е специализирана в призводство на мляно месо и полуфабрикати от мляно месо, колбаси, заготовки и разфасовки от меса – говежди, телешки и свински. Всички продукти, предлагани от Месопреработваща фирма ДИЕМ Груп са екологично чисти. Фирма ДИЕМ ГРУП – 2008 ООД е наследник на регистрираната през 2002 г. фирма ДиМ груп ООД. Разполага с нов производствен цех, съобразен с европейските стандарти и собствена дистрибуторска мрежа и разносна търговия, както и модерен хранителен склад с от..
Търговия на едро с хранителни стоки - Хранителна борса Тони
  Хранителна борса Тони предлага търговия на едро с хранителни стоки и храни - богат асортимент на колбаси, млечни произведения, консерви, пакетаж, яйца, подправки, кетчуп, майонеза, олио. Хранителна борса Тони предлага доставка до обекта на хранителни стоки и храни! Хранителна борса Тони/ ЕТ Тони - Андон Марков е дистибутор на храни и хранителни стоки за Петрич, Сандански и Кресна на: КФМ - Българо-испанско предприятие за месопреработване, месни продукти и кетъринг. Хранителна борса Тони предлага богата..
Логистични и складови услуги, Транспорт - СОЛИНЕКС AД
  СОЛИНЕКС AД е доставчик на широк спектър от логистични и складови услуги в областта на производството и съхранението на хранителни стоки и стоки от животински произход: съхранение, манипулиране и вътрешен транспорт на опаковани хранителни продукти, трупно месо и нехранителни продукти с изключение на петролни горива, взривни вещества и газообразни продукти на химическата промишленост шоково замразяване на месо, плодове и зеленчуци без предварителна подготовка и последващо опаковане на същите преопакова..
Суровини за хлебопроизводството и сладкарството Бред ЕООД
  Бред ЕООД е фирма занимаваща се с търговия със суровини за хлебопроизводството и сладкарството - брашно, сол, захар, мая, олио, ориз. Продажба на суровини за сладкарската индустрия на сладкарници, хлебопекарни, джелатерии и кетеринг фирми. Продажба на суровини за производството на хляб и хлебни изделия. Бред ЕООД разполага със склад за продажба на едро, където можете да откриете и поръчате над 2000 артикула. Компанията има добре изградена дистрибуторска мрежа в България, което прави дейно..
Мебели и Обзавеждане Мебелна фирма РК ДИЗАЙН ООД
  Мебелна фирма РК ДИЗАЙН ООД предлага мебели и обзавеждане - мебели за дома, мебели за офиса, обзавеждане за заведения, обзавеждане за търговски площи, седалки за стадиони, театри и конферентни зали и т.н. Предлагаме и класическа и модерна линия на мебели и обзавеждане, както и изпълнение по поръчка в единични бройки. Мебелна фирма РК ДИЗАЙН ООД представя на българския пазар едни от най-реномираните брандове производители на мебели в Европа, както и обзавеждане с отлично качество и собствен почерк. Обзавеждане без посредници, директно от най-реномираните, ..
Мебели и обзавеждане - Мебелна фабрика Доряна
  Мебелна фабрика Доряна произвежда три основни типа мебели и обзавеждане: домашно и офис обзавеждане и обзавеждане тип ваканционни апартаменти и хотели. Мебелна фабрика Доряна има богат опит в цялостното обзавеждане, както на хотели и бизнес центрове, така и на частни домове. Произвежданата продукция (мебели за дома, офиса и хотелско обзавеждане), се позиционира в среден и висок клас на пазара, който търпи сериозно развитие през първите години от членството на България в Европейския съюз. Фирмата е специaлизирана в производ..
Студио за тапициране Марио 81 ЕООД
  Студио за тапициране Марио 81 ЕООД е с дългогодишен опит в производството, ремонта, реставрацията, тапицирането и претапицирането на мека мебел. Тапицерски услуги - Претапициране на мебели, Дамаски, Текстилни дамаски Автотапицерски услуги - Автоинтериори, Тапициране на автомобили, Дизайнерски проекти за автотапицерия Мека мебел - Производството на мека мебел, Ремонт на мека мебел, Реставрация на мека мебел, Дамаски за мека мебел Обзавеждане - Мебели по каталог, Нестандартни мебели, Кухненски дивани, Кухненски ъгли ..
Тръбни мебели Дизабан
  Мебелна фирма Дизабан се занимава с производство на тръбни мебели за дома, офиси и учебни сгради - столове, маси, скамейки, табуретки и др. Компанията изпълнява индивидуални проекти за тръбна мебел, по поръчка на клиента.   Дизабан разработва и специални проекти за ергономични тръбни мебели за производствена среда.   При производството на обзавеждане и проекти за мебелиране, мебелната компания спазва всички европейски изисквания, традиционни подходи и иновативна гледна точка. Мебелна фирма Диза..
Мебели по индивидуален дизайн Виведа
  Мебели Виведа предлага обзавеждане и мебели по индивидуален дизайн за кухни, спални, детски стаи, антрета. Мебели Виведа е специализирана в производството на корпусни мебели по индивидуални проекти, изцяло съобразени с желанието на клиента за дизайн, ергономичност, функция и цвят. Мебели за дома - кухни, дневни, спални, детски стаи, антрета Мебели за офиса Мебели за заседателни зали и аудитории Мебели за търговски обекти Тенденции за обзавеждане през 2012г. Всяка година се появяват нови тенденции при модата, диз..
Студио за интериорен дизайн и обзавеждане Eurodesign
  Eurodesign е студио за интериорен дизайн, обзавеждане и мебелиране с повече от десетгодишен опит на пазара и повече от 1 000 реализирани проекта. В Eurodesign можем перфектно да обзаведем вашата кухня, спалня, хол, детска стая, но и – заведение, офис или хотел и едновременно с това - да ви спестим време, нерви и средства. Дизайнерите на Eurodesign са професионалисти с опит и вдъхновение, които ще изготвят за вас идеен интериорен проект на мечтаната ви стая с 3D фотореалистични визуализации. В Eurodesign можем да произведем и най-подходящите мебели з..