Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство, търговия и магазини

Мебели и обзавеждане по поръчка Марбо 08 ЕООД
  Мебелна фирма Марбо 08 ЕООД произвежда мебели и обзавеждане по поръчка от ПДЧ и MDF. Марбо 08 ЕООД проектира, произвежда, доставя и монтира следните видове мебели по поръчка обзавеждане със съвременен дизайн и функционалност за дневна Мебели и обзавеждане по поръчка за кухня Мебели и обзавеждане за спалня Мебели и обзавеждане по поръчка за детска стая Поръчкови мебели за антре Хотелско обзавеждане по индивидуален дизайн Мебели за детски гарадини и обзавеж..
Мебели БАЕВ
  Мебели БАЕВ - производство на масивни мебели и обзавеждане за дома и офиса БАЕВ Мебели е утвърден производител на мебели от масив, битово обзавеждане и обзавеждане за офиси и заведения. Баев предлага предлага широка гама изделия и изработка по поръчка със специфични размери и изисквания на клиента: столове бар-столове маси пейки табуретки бар-кресла бар-табуретки и др.   БАЕВ Мебели има собствена производствена база, машини и квалифициран персонал и използва най-съвременни методи за ..
Мебели и обзавеждане Катранджиев - 72 ЕООД
  Проектиране и изработване на мебели и обзавеждане за магазини Катранджиев - 72 ЕООД е фирма започнала своята самостоятелна дейност през 2001 година. Специализирани сме в проектиране и изработване на мебели и обзавеждане - кухни, трапезарии, спални, детски, антрета и обзавеждане за магазини. Партньори на Ктарнджиев 72 са водещи вносители на консумативи и материали за производство на мебели. Фирмата разполага с професионални немски машини за изработка на мебели и дава две години гаранция за произведеното от нея обзавеждане. Изпълнява поръчки на..
Производство на мебели и обзавеждане - Мебелна фабрика Димов
  Мебелна фабрика Димов е с основна дейност производство на мебели и обзавеждане за бита. Изделията на компанията са предназначени за спалнята, дневната, кухнята, детската стая, антрето. Уникалният дизайн и неповторимия стил на оформлението на всеки детайл са отличителния знак на фирмата. Прецизността и излъчването на обзавеждането се дължат на съвместните усилия на дизайнерски и конструктивен отдел. Производствената база заема 6 хил. кв. м., където работят над 100 човека персонал. В мебелното производст..
Мебели и обзавеждане Мебелна фабрика Р-Стил ООД
  Мебелна фабрика Р-Стил ООД е частна компания за производство мебели и обзавеждане и в частност - тръбни мебели и корпусни мебели, основана през 1993 год. със седалище гр. Ловеч. Мебели и обзавеждане за Кухни - маси, столове, кухненски шкафове Секции, етажерки Мебели и обзавеждане за Спални - легла, спални, нощни шкафчета Мебели и обзавеждане за Детски стаи - детски легла, кошарки, детски столчета Мебели и обзавеждане за Барове - сепарета, бар-столове, маси Мебели и обзавеждане за Офиси - бюра, бюра за компютър, секци..
Мебели и обзавеждане Троянска Мебел ЕООД
  Троянска Мебел ЕООД, град Троян, се занимава с производство на мебели и обзавеждане от 1986 година. Асортимент на Троянска мебел, представен в Първия Европейски бизнес каталог Троянска Мебел предлага богато разнообразие от мебели за цялостно обзавеждане на вашия дом, офис, хотел и др. (кухни, спални, детско обзавеждане, корпусна мебел). Работи се с материали от бук, дъб, череша, чам, MDF, ламинирани и фурнировани плоскости. Индивидуални поръчки от Троянска мебел, представени в Първия Европейски бизнес каталог Изпълнява поръчкови..
Мрамор, гранит, варовик Монолит ЕООД, София
  Монолит ЕООД, София се занимава с търговия и обработка на мрамор и мраморни детайли, гранит и гранитни детайли, варовик и детайли от варовик. Монолит ЕООД изработва по размер на клиента облицовки, подпрозоречни корнизи, настилки от мрамор, гранит и варовик. Извършва монтаж на всички видове каменни облицовки. Почистване и освежаване на настилки от гранит, мрамор, варовик. Търговия с мраморни изделия, облицовъчни материали. Обработка и монтаж на изделия от мрамор. Монолит ЕООД ..
Обработка на врачански камък - Рокворк ЕООД
  Рокворк ЕООД е с основна дейност обработка на врачански камък и производство на изделия от него - первази, плочки, шапки, фаши, цокъли и т.н. Подпрозоречни первази Стъпала Цокъл Плочи Глиц за външна украса Фаши облицовки за врати Врачански камък изработен с фолиево покритие от Еверт ЛАК Изделия по поръчка във всякакви форми Компанията е сред водещите в България в сферата на обработката на естествен камък и създаването на камен..
Каменоделно училище Кунино
  Каменоделно училище Кунино е създадено с държавен указ през 1920 г. с идеята за осъвременяване на каменоделието, според нуждата от висококвалифицирани специалисти в тази област на бързо развиващата се тогава към икономически разцвет нова България. От 2007 г. в Каменоделно училище Кунино предстои прием след завършен VII клас по професия Художник, специалност Скулптура, а след VIII клас - професия Каменоделец, специалност Каменоделство. Каменоделната школа в Кунино е създадена и утвърдена с имената и делото на учителите-специалисти: Гурко Й..
Мраморни изделия, Мраморни паметници САБ МЕР
  САБ МЕР се занимава с изработка и търговия с мраморни изделия, мраморни паметници и други продукти от мрамор - стъпала, кухненски плотове, облицовъчни плочи, подпрозоречни первази, надгробни плочи. Саб мер предлага мраморни изделия, мраморни паметници и мраморни плотове по индивидуална поръчка на клиента. Саб-Мер съществува от 2011 година. Фирмата, специализирана в областта на каменоделството предлага с всякакви изделия, изработени от мрамор (естествен камък): мраморни стъпала кухненски плотове от мрамор мраморни облицовки..