Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство, търговия и магазини

Облицовки от мрамор, гранит и скални материали Димчо Димов ЕТ
  Акценти: Облицовки от мрамор Облицовки от гранит Облицовки от скални материали Облицовки от оникс Кухненски плотове Бар плотове Облицовки за бани Камини Стъпала Димчо Димов ЕТ изработва изделия и облицовки от мрамор, гранит и скални материали - кухненски плотове и бар плотове, облицовки за бани, камини и стъпала от скални материали и др. Димчо Димов ЕТ предлага изработка, консултации, оразмеряване, монтаж и доставка на изделията, които произвежда - мраморни ..
Изделия от камък - Камини Индустриал стил ЕООД
  Камини, горивни камери, облицовки, изделия от камък и аксесоари за камина Камини Индустриал стил предлага изделия от камък, горивни камери, камини, облицовки за камини, барбекюта, решетки за камина, вентилатори за камини, аксесоари за камина. Продукти Камини - Класически облицовки Камини - Битови облицовки Камини - Съвременни облицовки Камини - Проекти на облицовки Стъпала Плотове от камък Подпрозоречни первази Облицовки на фасади Барбекюта Варовик Технически камък ..
Каменни изделия - ЕТ Оникс 2003
  Изделия от разнокаменан материал ЕТ Оникс - Бургас разполага със собствена база за изработка на паметници и всякакви изделия от разнокаменен материал (мрамор, гранит, варовик, оникс). Произвежда и предлага надгробни паметници, урнови облицовки, възпоменателни плочи и широк набор от изделия (вкл. кухненски плотове, стъпала, подпрозоречни плотове, настилки, облицовки) от български и вносен мрамор, гранит, варовик. Гранитът е символ на твърдост. За дигиталното гравиране на шрифтове и знаци, ползваме същата технология, както и при направата на дигитално грави..
Скално-облицовъчни материали - Гнайс - МВ 2008, Ивайловград
  ГНАЙС МВ 2008 e фирма с традиции в бранша задобив и обработка на скално-облицовъчни материали - гнайс от района на Ивайловград, Източни Родопи!   Гнайсът е качественестествен камък и един от най-практичните и предпочитани скално-облицовъчни материали встроителството, екстериорния и интериорния дизайн.     Заради изключителната си здравина и устойчивост Ивайловградския гнайс е предпочитан материал в модерното съвременно строителство.     &..
Врачански камък, Варовик Йотов Стоун
  Близо 14 години Йотов Стоун развива каменарският бизнес у нас. Компанията се е доказала като надежден партньор, поради което е и един от най-търсените международни доставчици на висококачествен варовик от Врачанския Балкан. Това е така и поради факта, че фирмата следи и постоянно внедрява последните новости и съвременни технологии в областта на бизнеса с обработка на естествените камъни. Десетки компании от Европа и САЩ вече са се доверили на Йотов Стоун за единични или постоянни доставки на Врачански варовик, използван з..
Погребални услуги, Надгробни паметници ЕТ КУНЦ
  ЕТ КУНЦ - Тодор Тодоров се намира в гр. Плевен. Занимава се основно с изработката на надгробни паметници от мрамор и гранит. Управителя Тодор Тодоров завършва Техникума по Каменообработване и 1995 год. започва дейността си като каменоделец. През годините фирмата се наложи на пазара с високото качество на изработваните паметници, доброто и коректно обслужване на клиентите, което допринесе за разрастването на производствената и материална база и осигури нови работни места. Машинната обработка на каменните изделия позволява изработването на сложни детайли. Благодарение н..
Градинско обзавеждане, Барбекюта РАЙМАР ЕООД
  РАЙМАР ЕООД (наследник на ЕТ Боян Смиленов) – гр. Кресна работи вече 17 години на българския пазар и в края на 2007 година успешно се сертифицира по международния стандарт за качеството ISO 9000:2008. Основните ни дейности са: Градинско обзавеждане - Градинско обзавеждане, Барбекюта Големи, Барбекюта Малки, Барбекюта Мини, Барбекюта Средни, Външна мивка, Кошове, Маса с пейки, Параклис, Саксии и кашпи, Фурна барбекю, Фурна-пещ, Циментови изделия, Чешми Обработка на скално-облицовъчни материали за интериора и екстериора - Водещият ни приоритет е да пр..
Скални материали, надгробни паметници Поливест ЕООД
  Поливест ЕООД - Фирма с над 30 години опит в обработката на скални материали. Разполага със собствена база, в която се обработват гранитни и мраморни блокове. Изработва и продава паметници, кухненски и бар плотове, маси, стъпала, облицовки и други продукти от гранит и мрамор и други детайли. Облицовки Кухненски и бар плотове Мраморни маса Мраморни стъпала Мраморни паметници Гранитни паметници Гробници Колони Балустри Подпрозорчници Надгробни плочи и други детайли.   ..
Онлайн зоомагазин Бъни
  Онлайн зоомагазин Бъни/ Online zoomagazin Bunny, Варна предлага храни за домашни любимци (кучета, котки, гризачи, рибки), аксесоари за домашни животни, играчки, постелки, клетки и др. Зоомагазинът предлага разнообразие от храни и лакомства за домашни любимци, храна за птици, храна за гризачи и влечуги, както аксесоари и всичко необходимо за тях. И всичко с една цел, Вие да бъдете доволни и усмихнати. Продуктите в онлайн зоомагазина са разделени по вид любимец - котки, кучета, птици, гризачи, акваристика. Храни и аксесоари за Котки - котенца, хр..
Търговия с животни Зоо борса Голдан
  Зоо борса Голдан продава на едро и дребно животни - извършва търговия със всички видове папагали, кучета, котки, гризачи, пауни, патици, фазани и други – за зоомагазини с отстъпка. Зоо Голдан извършва търговия с всички породи кучета по поръчка с ваксина и паспорт и предлага над 10 породи в наличност. Зоо Голдан предлага много видове папагали, пауни и екзотични птици в наличност. Зоомагазинът продава и много видове змии, варани, хамелеони, гекони, тарантули, скорпиони и други терариумни животни в наличност. Развъдници за животни в Зоо борса Гол..