Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство, търговия и магазини

Производство на активни субстанции и закваски в Банкя
ЛАКТИНА ООД е съдадена през 2000 година. Офисът и производствената база се намират в гр. Банкя, в полите на Люлин планина, на 10 км. от София. Основната дейност на фирмата е развойна, изследователска и производство на активни субстанции, стартерни култури (закваски) и други биологично активни продукти на млечна основа. Екипът на фирмата е формиран от учени и специалисти с богат професионален опит в разработване и производство на лиофилизирани пробиотици и стартерни култури. В изградените микробиологичен и физикохимичен център в ЛАКТИНА ООД се извършват ..
Mебели и обзавеждане за жилища и хотели Свищов
Мебелна фирма ЕТ Теди - Жан Паришев предлага мебели и обзавеждане за жилища и хотели - кухни, дневни, спални, детски стаи, гардероби и скринове и др. -Кухни и кухненско обзавеждане -Дневни и мебели за хола и всекидневната -Спални и легла -Детски стаи и детско обзавеждане -Гардероби и скринове -Други мебели и обзавеждане ЕТ Теди - Жан Паришев работи от 1995 г. и има богат опит в производството и монтажа на мебели за цялостно хотелско обзавеждане, както и комплексни решения за обзавеждане на апартаменти по българското черноморие. ЕТ Теди - Жан Паришев се..
Замразени тестени изделия София - Нова Лифт БГ ЕООД
Нова Лифт БГ ООД е с предмет на дейност търговия със замразени тестени изделия от гръцката кухня, зърно, фуражни култури и брашно. Фирмата се е утвърдила на българския пазар като коректен партньор на фирми лидери в областта на производството и търговията със замразени тестени изделия от гръцката кухня, брашно, житни култури и фуражи. Предлага гръцки закуски, пици, сладкарски изделия, баници и т.н. Нова Лифт БГ ООД е регистрирана като агенция за зърно и извършва търговия със зърно, брашно и фуражи, което изнася от България за Гърция. Поради своето ви..
Добив обработка търговия на гнайс Ивайловград
БУЛГНАЙС ООД се занимава с добив, обработка и разпространение на гнайс от Ивайловград - гнайсов камък и гнайсов облицовъчен материал. Добиваният гнайс от Ивайловграг от фирма Булгнайс се продава както в естествен вид – неоформен полигонал, така и след обработка. Друго качество на гнайса е мразоустойчивостта и като цяло ниското влияния на температурните разлики, което е проблем за всички изкуствени облицовки.  Булгнайс ООД добива следните видове гнайс в землището на с. Кобилино по цени франко кариера без ДДС на европалети без стойността на европалета и..
Комбинирани фуражи Амико А ООД
Амико А ООД с. Белозем е лицензиран като производител на комбинирани фуражи за животновъдството към Националната служба по зърното и фуражите към МЗГ. Фирмата разполага с две отделни линии – производство на комбинирани фуражи за непреживни животни и производство на комбинирани фуражи за преживни животни. В последните години бе извършено модернизиране на технологичното оборудване за подобряване качеството на произведения комбиниран фураж. За да се осигури производство на безопасни комбинирани фуражи, ръководството внедри и поддържа ефективна система за управление на б..
Велосипеди SCOTT - МСМ Спорт ЕООД
     Велосипеди SCOTT - МСМ Спорт ЕООД предлага планински велосипеди, шосейни велосипеди и юношески велосипеди, както и сервиз на велосипеди. Велосипеди SCOTT има верига магазини в София. Велосипеди SCOTT - МСМ Спорт ЕООД предлага велосипеди от марките Gerber Bear Grylls series, GoPro, Hamax, JYKK Snowscoot, MET. Планински велосипеди МСМ Спорт ЕООД предлага планински велосипеди. Планински велосипед Scott Spark 960 Планински велосипед Scott Spark 960 Планински велосипед Spark 950 е 29" инчово алуминиево колело с два амортисьора и среден клас компоненти. ..
Бутик за цветя Феите
     Бутик за цветя Феите е първия частен цветарски магазин в България и предлага неповторими букети, кошници, композиции с цветя. Бутик за цветя Феите Бутик за цветя Феите предлага обикновени, луксозни и празнични букети и цветни композиции: Букети - Пъстър букет с рози и хризантеми, Слънчев компактен букет в кокосова шапка, Букет от хризантеми, Букет от лалета, фрезия, момини сълзи, зеленини и опаковка, Компактен букет от амарилис, пеперуда и други цветя, Пролетен букет от лалета и зюмбюл, Комбиниран букет Луксозни букети - Екзотичен букет в червено, ..
Трапецовидни ремъци Адрия Трейдинг ЕООД
     Адрия Трейдинг ЕООД се занимава с внос трапецовидни ремъци - промишлени, автомобилни и селскостопански. Внос на ремъци от Чехия. Адрия Трейдинг ЕООД осигурява доставка за цяла България. Внос на гумено-текстилни маркучи Продажба на гумено-текстилни и PVC маркучи и лепило ТИП-ТОП. Адрия Трейдинг ЕООД има склад на едро и магазин. Типове трапецовидни ремъци: В зависимост от височината на сечението - ремъци с тесни сечения, ремъци с класически сечения В зависимост от приложението - ремъци за за индустриални предавки, ремъци за селскостопански предавки С..
Безалкохолни напитки Копрен/ ЕТ Джонкин - Малин Димитров
     Безалкохолни напитки Копрен се произвеждат по съвременна методология, планинска вода и аромати от световно признати производители. Безалкохолни напитки Копрен от ЕТ Джонкин По този начин качеството на соковете се поддържа на нивото, от което се нуждае съвременния потребител. Безалкохолни напитки Копрен се произвеждат от ЕТ Джонкин - Малин Димитров, чиито иновативни методи на управление и организация на производствените процеси и дистрибуцията, правят продукцията на фирмата качествена и достъпна в магазините в цяла България. Безалкохолни напитки Коп..
Златни и сребърни бижута от Макли Ювелир ООД
     Макли Ювелир ООД е фирма в град Разград, чиято основна дейност е свързана с изработката на висококачествени бижута от злато и сребро. В златарското ателие работят златари с богат опит, които изработват всяко бижу с голямо внимание. Ако желаете, изделията могат да бъдат изработени изцяло по Ваша идея. бижута от Макли Ювелир Бижутата, които предлага Макли Ювелир ООД са: Златни пръстени – мъжки и дамски Златни гривни – мъжки и дамски Златни обеци Златни висулки и колиета Златни синджири Венчални халки Детски златни бижута Сребърни бижута   ..