Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство, търговия и магазини

Лакове, бои, почистващи препарати Авангард 5008, Варна
     Авангард 5008 е фирма в град Варна, която извършва дистрибуция и търгува с лакове, бои, почистващи препарати, импрегнанти за дърво. Фирмата съществува от 1989 година и оттогава до днес продължава да работи успешно с клиенти и бизнес партньори в цялата страна, както и да разширява своята дейност и да допълва асортимента си от продукти. Разполага със складова и търговска база в град Варна и собствен автотранспорт, с който извършва спедиция. бои и препарати авангард 5008 Продукти от Авангард 5008: чешки импрегнанти за дърво Bochemit (Бохемит) бои и ла..
Канцеларски материали, Офис консумативи - Офис МВ
     Офис МВ се занимава с продажба на канцеларски материали и офис консумативи в гр. Варна, р-н Одесос. Офис МВ е специализирана в търговията на канцеларски материали, офис консумативи и ученически пособия, но се занимава и с изработка на рекламни материали, печати, формуляри, визитки, фактури, пликове, баджове и др. Офис МВ предлага безплатна доставка на канцеларски материали, офис консумативи и офис техника до офиси в района на град Варна. Канцеларски материали и ученически пособия - Офис МВ Част от канцеларските материали и ученическите консумативи,..
Ловно-рибарски магазин На слука в Ловеч/ Дидо 89
     Ловно-рибарски магазин На слука в Ловеч на фирма Дидо 89 - Пламен Янков ООД целогодишно привлича както любителите на лова и риболова, така и професионалистите в тези области. Независимо от сезона, тук ще намерите необходимото оборудване, екипировка и аксесоари за своето хоби - зимен риболов, летен риболов, професионални и любителски ловни дейности. Продукти в ловно-рибарски магазин На слука Продуктите, предлагани в ловно-рибарски магазин На слука могат да задоволят всеки вкус и да покрият всяка необходимост на ловци и риболовци. Ловни стоки и оръжи..
Пчелни кошери от Хаджицонева ООД
     Хаджицонева ООД е фирма, която се занимава с изработка на различни видове кошери за пчели и пчеларски инвентар и се намира в региона на град Велико Търново – в село Въглевци. Фирмата е основана през 1992 година и, благодарение на дългия си професионален опит, специализира в работата с дървесина. Предлага качествено изработени пчелни кошери, които можете да изберете от предлаганите или да поръчате индивидуална изработка. Кошерите се изработват от бял бор и се боядисват с водоразтворими еко бои, в цвят, според желанието на клиента.   ..
Бебешки стоки и бебешки аксесоари MОETO БEБE ЕООД
     MОETO БEБE ЕООД е онлайн магазин за бебешки стоки, бебешки аксесоари, детски стоки, играчки и стоки за родилки и кърмачки. MОETO БEБE ЕООД е член на Асоциацията на търговците на стоки за детето в България /АТСДБ/ и е един от вносителите на бебешки и детски стоки с доказано високо качество. Бебешки стоки и бебешки аксесоари MОETO БEБE Колички и аксесоари - Детски колички с доказано качество и произход. Столчета за кола - Столче за кола за вашето бебе. Кенгура и слингове - Един добър слинг за бебе ще улесни живота на всяка майка. Изберете кенгуру за ..
Облицовка на стъклени бутилки Бисери-74
     Бисери-74 е на пазара от 1991г. Седалище на фирмата е с. Ягода, намиращо се на 15 км от гр. Стара Загора. Основната дейност е свързана с производството и облицовката на стъклени бутилки (тип фиаско) използвани в сферата на винарската промишленост. Дейността си фирмата подкрепя със свой международен и вътрешен транспорт, превоз и спедиция. За да завърши дейността си и да затвори кръга от услуги, ръководството успешно инвестира в изграждането на голяма и модерна складова база. Бисери 74 разполага с модерна база за производството си и успешно търгува ..
Ядки и сушени плодове Борче 2002 ЕООД
     Борче 2002 ЕООД е с основна дейност производство и търговия с ядки и сушени плодове - печени ядки, шоко ядки, сурови ядки, семена и флейксове. Печени ядки - печени бадеми, печен фъстък, кашу, лешник, фъстък, шам фъстък, бирен фъстък, пържена царевица, леблебия жар Шоко ядки - шоко криспи, шоко бадем, шоко лешник, шоко солета, шоко стафида, шоко фурма, шоко фъстък Сурови ядки - орехова ядка, бразилски орех, бадем, микс фитнес, кашу, фъстък, шам фъстък, бланширан фъстък, фъстък с черупка, лешник, нахут, филиран бадем, белено тиквено семе, белен слънч..
Цигари, алкохол – магазин Trinity Кърджали
     Магазин Trinity се намира в град Кърджали и предлага разнообразие от над 1000 артикула – цигари, алкохолни напитки, безалкохолни напитки, захарни изделия, ядки и други. Магазинът често подготвя отстъпки и промоции за своите клиенти, за да може винаги да има с какво да задоволи тяхното търсене и различните вкусове. Магазин за цигари и алкохол Тринити Магазин за цигари и алкохол Тринити предлага също: повече от 200 вида цигари и тютюн, производство от тютюневи компании, лидери на пазара, например: Булгартабак Холдинг, Импириъл Табако България, Бритиш..
Офис материали и техника - „ПРЕСТИЖ БИЗНЕС 93“ ООД
     „ПРЕСТИЖ БИЗНЕС 93“ ООД е фирма в град Благоевград, която предлага офис материали и техника, съобразени с нуждите и изискванията на всеки клиент. Фирмата разполага със собствен сервиз за монтаж и поддръжка на предлаганата техника и предлага гъвкави цени и различни възможности за плащане. „ПРЕСТИЖ БИЗНЕС 93“ ООД предлага: хартиени продукти – копирна хартия, цветна и рециклирана хартия, тетрадки, бележници, пликове за писма и други; пишещи средства – химикали, тънкописци, луксозни пишещи средства, моливи, маркери и други;   ..
Онлайн магазин 1001PRODUKTA.com/ ПИК-М ЕООД
     001PRODUKTA.com/ ПИК-М ЕООД е онлайн магазин предлага на своите клиенти изключително богата гама от продукти - таблети, медиа плеари, фенери, бинокли и още много други продукти. Фирмата предлага висококачествени продукти на атрактивни цени. 1001PRODUKTA.com има за цел да предлага на своите клиенти добро качество, бързина, коректност и обслужване на ниво. Доставките от Онлайн магазин 1001PRODUKTA.com се извършват в срок от 1 до 15 дни след като наш служител от 1001PRODUKTA се свърже с клиента по телефона.   ..