Промоции от Supersait.bg

Производство, търговия и магазини

Лов и риболов Ненчо Илиев - НиК ЕТ
     Ненчо Илиев - НиК ЕТ специализира в търговията с ловни и риболовни принадлежности и аксесоари за лов и риболов. Ненчо Илиев - НиК ЕТ притежава магазин за лов и риболов, където можете да намерите всичко за риболова и всякакви риболовни принадлежности /въдици, плувки, макари, захранки, влакна, корди, щеки, риболовни пръчки, риболовни куки/. При Ненчо Илиев - НиК ЕТ ще намерите богато разнообразие от стоки за лов и риболов, както за любители, така и за спортен риболов.   ..
Фурна за тестени изделия РУМ ООД, Благоевград
     Фурна за тестени изделия РУМ ООД, Благоевград произвежда богата гама закуски, питки и изпълнява поръчки по желание на клиента. Фурна за тестени изделия РУМ ООД, Благоевград Производство на питки Производство на погачи Производство на козунаци Производство на баници Производство на сандвичи Производство на пици и затворени пици Производство на кашкавалки и саламки Производство на хлебчета и хебни изделия Всички тестени изделия се правят на място във фурната в Благоевград, което ги прави търсени и предпочитани сред клиентите.   ..
Магазин за лов и риболов в Стара Загора - Рами 5
     Рами 5 предлага пълна гама от продукти за всички, които обичат лова и риболова - както за професионалистите, така и за любителите. Нашият квалифициран екип ще Ви помогне при избора на подходящ артикул и ще отговори на всичките Ви въпроси. В Магазина на Рами 5 ще намерите: Магазин за оръжие, лов и риболов Рами 5 Въздушни пушки и пистолети Бойни пистолети Ловно оръжие - пушки, автомати, карабини Газови пистолети и револвери Боеприпаси - патрони, сачми и др.   ..
Храни и аксесоари за домашни любимци Веден ЕООД
     Веден ЕООД развива своята дейност от 1998 год. с предмет на дейност търговия на едро с храни и аксесоари за домашни любимци. Гранулирани храни за кучета Arden Grange - Arden Grange Sensitive: океанска бяла риба и картофи. Храна със много съставки идеални за кучета чувствителни към проблеми с храносмилателната система и кожни раздразнения. Не съдържаща житни култури, Sensitvie подсигурява изцяло всички породи с пълноценна диета, липса на алергии и изцяло добро състояние.   ..
Търговия на дребно - Сара 03 ООД
     Сара 03 ООД е фирма от град София, чиято основна дейност е свързана с търговията на дребно в неспециализирани фирми. Фирмата търгува с разнообразни стоки за лична консумация от страна на потребителите и работи с различни доставчици и изделия. Сара 03 Освен основната си дейност, Сара 03 ООД извършва и търговия с бензиностанции.   ..
Добив на земеделски култури - Кооперация Васил Левски
     Кооперация Васил Левски се занимава с добив на земеделски култури още от 1994 година. За целта използва земеделски земи под аренда като към момента те са 10 200 дка житни и фуражни насаждения. В кооперацията в село Близнаци се отглеждат зърнени, маслодайни и фуражни култури, като средния годишен добив е както следва: зърнени култури Слънчоглед - 320 кг/ дка Пшеница - 650 кг/ дка Ечемик - 650 кг/ дка Царевица - 800 кг/ дка   ..
LMF изработка на аквариуми за омари, стриди, океански риби
     Фирма Lobster Marine Fish предлага пълен комплект от услуги, свързани с изработката на аквариуми за омари, океански риби и стриди, оборудването и поддържаката им. С услугите на LMF вече имате възможност да пренесете красотата на кораловите рифове и морските риби в своя дом, офис, заведение или хотел. Професионалният екип на фирмата изработва аквариумите с високо качество и се грижи за тяхната поддръжка.   ..
Розово масло Лема сувенир ЕООД
     Лема сувенир ЕООД работи в областта на етеричномасленото производство - розово масло, розова вода, лавандулово масло, етерични масла, парфюмни есенции, сувенири в национален стил и продукти свързани с розите и бита на българите. 100% Натурално розово масло - Rosa Damascema Mill Натурална розова вода - Rosa Damascema Mill Ароматно масло - Парфюм с розово масло, Парфюм Rose Lema Розов цвят - Изсушен розов цвят в различни видове разфасовки. Получава се от Казанлъшка маслодайна роза (Rosa Damascena Mill) чрез изсушаване в нискотемпературни сушилни. ..
Препарати за растителна защита и биоциди Диакор ООД
     Диакор ООД се занимава с търговия с препарати за растителна защита и биоциди, както и с извършване на фумигация и ДДД дейности (дезинфекция, дезинсекция и дератизация). Основна цел на фирмата в областта на търговията с препарати за растителна защита, биоциди, фумигация и ДДД дейности е да предоставя продукти и услуги с високо качество, съобразени с постоянно нарастващите изисквания на клиентите. Диакор ООД е регистрирана през 1991 г. в град Пловдив с предмет на дейност търговия с препарати за растителна защита, биоциди, фумигация и ДДД дейности. ..
Едър рогат добитък - ЕТ "Ненко Трифонов"
ЕТ Ненко Трифонов отглежда едър рогат добитък от черношарената порода крави. Кравефермата на ЕТ Ненко Трифонов се намира в китното градче Баня, пловдивска област, което е предпоставка от отглеждания едър рогат добитък да се получава екологично чиста продукция. На територията на каравефермата към момента се отглеждат около 950 бр. дойни крави. В сферата на говдеовъдството ЕТ Ненко Трифонов се занимава с отглеждането на едър рогат добитък / крави от черношарената порода/ с цел добив на краве мляко. ЕТ Ненко Трифонов развива своята дейност в областта на селското с..