Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство, търговия и магазини

Едър рогат добитък - ЕТ "Ненко Трифонов"
ЕТ Ненко Трифонов отглежда едър рогат добитък от черношарената порода крави. Кравефермата на ЕТ Ненко Трифонов се намира в китното градче Баня, пловдивска област, което е предпоставка от отглеждания едър рогат добитък да се получава екологично чиста продукция. На територията на каравефермата към момента се отглеждат около 950 бр. дойни крави. В сферата на говдеовъдството ЕТ Ненко Трифонов се занимава с отглеждането на едър рогат добитък / крави от черношарената порода/ с цел добив на краве мляко. ЕТ Ненко Трифонов развива своята дейност в областта на селското с..
Полимери, оцветители и адитиви - МПД Трейд ЕООД
МПД Трейд ЕООД е българска фирма, занимаваща се с дистрибуция и търговия на едро на полимери, оцветители и адитиви. Като приемник на Металпласт-Деведжиев ЕООД (в бизнеса със суровини за пластмасопреработвателната индустрия от 1990г.), МПД Трейд ЕООД се е утвърдила като основен доставчик на суровини и материали за производителите на пластмасови изделия в България. В търговската ни листа влизат следните продукти: – основни пластмаси – PP, LDPE, HDPE, HIPS, GPPS – технически пластмаси – ABS, PA, PC, POM – оцветители – мастербачи, пигменти – адитиви – антистатик..
Ферма за пъдпъдъци Етрополе - Гари-2 ООД
       Гари-2 ООД е фирма от град Етрополе, която разполага със собствена ферма за отглеждане на пъдпъдъци и произвежда пъдпъдъчи яйца за консумация в прясно състояние. Пъдпъдъчи яйца Гари–2 ООД Фирмата има обособен център за опаковане на пъдпъдъчи яйца, регистриран от НВМС, който отговаря напълно на изискванията, определени от Закона за храните и Наредба 5 (от 25 май 2006 г.) за хигиена на храните.    Яйцата от пъдпъдъци съдържат пет пъти по-високи нива на фосфор и калий, в сравнение с кокошите яйца, и съдържат м..
Продажба на велосипеди, мотопеди и резервни части Спринг Т
Фирма Спринг-Т ООД е с основна дейност продажба, гаранционна поддръжка и сервиз на велосипеди, както и внос и продажба на едро на части и аксесоари за велосипеди.  Спринг-Т разполага с 3 магазина, които се намират в: -Град София, кв.Красна Поляна 22А; -Град Свиленград, Комплекс АВТОГАРА; -Град Елхово, Търговска част на Комплекс Яница.  Спринг-Т ООД, град Свиленград е дилър на марките велосипеди - ДРАГ, СПРИНТ и ЛИДЕР, КРОС И ВИВЕЛО.  Също така Сринг-Т извършва продажба на нови мотопеди на фирмите: KEEWAY, FUSIONE, SYM, HULIG..
Хлебозавод Роси - хляб и хлебни изделия Кърджали
 Хлебозавод Роси е с предмет на дейност производство и търговия на хляб и тестени изделия.  Хлебозаводът предлага на своите клиенти:  -Производство на хляб и хлебни изделия;  -Изкупуване, съхранение, заготовка на зърнени храни;  -Производство на всички видове брашно, трици и фуражи.  Базата на дружеството се намира в град Кърджали. ..
Миланов Попов ООД
   Миланов Попов ООД се занимава с производство на брашно (специално брашно и стандартно брашно) и съхранение на зърно (притежава мелница за зърно, изкупува и продава зърно).  Фирмата произвежда следните видове брашно:брашно тип 500, брашно тип 700, брашно тип 1150, специализирани брашна по поръчка, трици.Специализирана е в съхранение на пшеница, изкупуване и преработка на хлебна пшеница.Извършва търговия със селскостопанска продукция, фуражи, фуражни смески.  Миланов Попов ООД е фирма специализирана в областта на производството и търговията на висок..
Беллахарт ООД
   Беллахарт ООД е основана през 1997г.. Фирмата работи с най-съвременни технологии в областта на производството и търговията с тоалетна хартия. Освен това разполага с база , която позволява не само да се изработва, а и да се съхранява произведената продукция.  Беллахарт ООД е компания, чиято дейност е съсредоточена върху производство на различни продукти: индустриална хартия, тоалетна хартия, салфетки, домакинска хартия, медицински чаршафи- каширани, амбалажна хартия- каширана, еднократни покривки за маса- каширани, кърпи за ръце и др.  Беллахарт О..
Земеделска продукция Селскостопанска техника - Агрекс ЕООД
 Агрекс ЕООД е фирма производител на земеделска продукция - зърнени култури, пивоварен ечемик, бяла хлебна пшеница, маслодаен слънчоглед, рапица. От 2004 г.  Агрекс ЕООД  закупува земеделска земя в землището на град Гълъбово, селата Разделна, Великово и Венец. Фирмата се занимава и с продажба на селскостопанска техника и инвентар - багери, фадроми, зърнокомбайни, активни брани, сеялки и др.       ..
ЕТ Георги Семерджиев
     ЕТ Георги Семерджиев е мебелна фирма от Велинград, специализирана в производството на мебели от масивно дърво.  Продуктовата гама е изключително разнообразна.Предлагат се:  Мебели за спалня, всекидневна, кухня, детска стая  Обзавеждане за заведения, ресторанти и механи  Градинска мебел - дървени пейки, маси, столове  Мебели от масивно дърво  ЕТ Георги Семерджиев дава гарнции за производените мебели, тъй като работи само с висококачествена дървесина и добре изсушен дървен материал. Всички артикули на ..
ЕТ Мебели Светла-2007
   ЕТ Мебели Светла-2007 е започнала дейноста си в областта на обзавеждането от преди 16 години с производството на мека мебел и корпусна мебел.  Прецизността на мебелите е приоритет в дейността на мебелната фирма.ЕТ Мебели Светла-2007 държи на високото качество и за това, при производството на мебели и обзавеждане, използва дунапрен от Севлиево, дамаски за тапицирането на фирмите Велекс, Котекс, Инфлама, Мертекс, Бибтекс и др.  Фирма за обзавеждане и мебелиране ЕТ Мебели Светла 2007 се специализира в производството на всякакъв вид мебели - стан..