Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство, търговия и магазини

Търговия с животни Зоо борса Голдан
  Зоо борса Голдан продава на едро и дребно животни - извършва търговия със всички видове папагали, кучета, котки, гризачи, пауни, патици, фазани и други – за зоомагазини с отстъпка. Зоо Голдан извършва търговия с всички породи кучета по поръчка с ваксина и паспорт и предлага над 10 породи в наличност. Зоо Голдан предлага много видове папагали, пауни и екзотични птици в наличност. Зоомагазинът продава и много видове змии, варани, хамелеони, гекони, тарантули, скорпиони и други терариумни животни в наличност. Развъдници за животни в Зоо борса Гол..
Стоки за бита, Домашни потреби Епсилон Т
  Епсилон Т извършва търговия със стоки за бита и домашни потреби. Дружеството се занимава с внос и продажба на едро на битови стоки и сезонни стоки. Внос на стоки за бита и домашни потреби: Широка гама от домашни потреби и стоки за бита, внос от Индия. Разнообразие от домашни потреби и стоки за бита, внос от Китай. Богата продуктова гама от домашни потреби и стоки за бита, внос от Индонезия. Богата гама от домашни потреби и стоки за бита, внос от Европа. Богато продуктово разнообразие от следните стоки за би..
Търговия с плодове и зеленчуци - Фрут Корект ЕООД
ФРУТ КОРЕКТ ЕООД е фирма, която се занимава с търговия с плодове и зеленчуци от 1993г. Първоначално е носила името ДЖИ И ДЖИ КОРЕКТ ЕООД , а в последствие е преименувана във ФРУТ КОРЕКТ ЕООД. Фирмата разполага с всички видове цитруси, екзотики, плодове и зеленчуци, сушени и пресни подправки. Предлага богата гама от ядки и сушени плодове. Целият асортимент се поддържа целогодишно!!! ФРУТ КОРЕКТ ЕООД Ви гарантира качеството на продуктите с всички изисквания, отговарящи на европейските стандарти,ДДС фактуриране и стикери за произход. Складов..
Търговия на едро с цветя Тракийско Цвете 2002
  Тракийско Цвете 2002 е основана през 1990г. в гр. Пазарджик. Основен предмет на дейност е търговията на едро със свежи цветя. Имаме изградена добра дистрибуторска мрежа и екип с доказани професионални качества и опит. Извършваме разнос в цялата страна търговска дейност на фирмата се осъществяват в складове на едро с. Звъничево обл. Пазарджишка и гр. София бул. Мария Луиза 126.  Фирма Тракийско цвете е директен вносител на цветя от Турция, Холандия, Еквадор, Италия, Испания и др. Магазинът предлага: Оригинална изработка на букети за вс..
Търговия с хранителни и нехранителни стоки Сепю ООД
  Сепю ООД е с дългогодишен опит в търговията с хранителни и нехранителни стоки. Регистрирана е през 1992г. с откриването на първия й хранителен магазин. Сепю ООД е дистрибутор на фирми за сладкарски изделия, захарни изделия и шоколадови изделия - Нестле - София, Победа - Бургас, Престиж - Велико Търново, Захарни Заводи - Горна Оряховица, Захарни Изделия - Варна, Кристал - Пловдив. Сепю ООД е дистрибутор на Си Комерсиал - Самоков, Мелница София, Олио Калиарка, Олио Карина и др.  Предлага се пълната гама от всички захарни изделия и пакетирани ст..
Търговия на едро и дребно с дървен материал Егролес ЕООД
  Дърводобивна фирма Егролес ЕООД развива търговия на едро и дребно с дървен материал и изделия от дърво, както и с дърводобив и дървообработка. Всички дървени материали и продукти се изработват от иглолистна дървесина: бор, смърч, ела, мура. Егролес ЕООД продава на едро и дребно дървени греди с дължина - 2, 3, 4, 5, 6 и 7 метра и различни размери (дебелина и широчина). Дърводобивната фирма предлага дъски - всякакви размери (дължина и широчина). Егролес ЕООД се занимава с добив на дървесина на територ..
Винарска изба Златен Рожен
  Винарска изба Златен Рожен произвежда висококачествени колекции вина от собствени лозя - бяло вино, червено вино, розе. Винарската изба се намира в село Рожен, в района на долината на река Струма - район с дългогодишни винарски традиции определени от отличните почви и щедрото слънце. Реколта 2011 на Винарска изба Златен Рожен е особено благоприятна за сортовете вино Сира, Каберне совиньон, Мерло и типичният за района Мелник 55. Произведените вина от Винарска изба Златен Рожен са с отлично изразени сортови аромати, зрели танини и мека свежест. Винарс..
Олио и Слънчогледово масло от Златен лъч ООД
Стандарт БДС EN ISO 9001:2008 ISO 22000:2006, сертифицирана от ТЮФ РЕЙЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД. Фирмата изкупува и преработва слънчогледови маслодайни семена с цел добив на сурови, рафинирани наливни и бутилирани масла. Златен лъч ООД предлага на своите клиенти висококачествени продукти, включващи рафинирани наливни и бутилирани масла, които са получени чрез преработка на маслодаен слънчоглед и рафиниране по класическа технология. Слънчогледово масло Златен лъч сурови /нерафинирани/ масла рафинирани наливни слънчогледови масла ..
Katarzyna Reserve
НАШАТА ФИЛОСОФИЯ ЗА ВИНОПРОИЗВОДСТВО   „Виното се създава на лозята. Ние просто се грижим за него, докато то е в нашата изба" Нашата цел е като използваме традиционните винарски техники да разкрием уникалността на нашето лозе, неговия тероар и да създадем вина, които носят елегантността и изискаността на „Стария свят" и намерим най-чистия баланс между плода, киселините, дъба и танините.   В избата ключът към създаването на добро вино е страстта. Основна роля за налагането на избата като лидер на пазара има екипната работа на с..
Пневматични и хидравлични изделия - Варум 1994
Внос и търговия с пневматични и хидравлични изделия Варум 1994 - София е наследник и съосновател на Варум ООД - Пловдив. Фирмата има дългогодишен опит и е специализирана във вноса и търговията с пневматични и хидравлични изделия и принадлежности. Повече от 7000 позиции от тях поддържаме на склад. Голямото разнообразие на пневматични и хидравлични изделия позволява окомплектоването на пневматичните системи на клриентите на място, без да пестим от нашето време или от информацията, с която разполагаме. Варум 1994 не е единственият и изключител..