Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство, търговия и магазини

Търговия Литекс Комерс АД
    Български бизнес каталог Литекс Комерс АД се разраства и започва своята бизнес експанзия не само втърговията с петролни продукти, но и в редица други бизнес отрасли: енергетика, хранителна промишленост, транспорт, туризъм, финанси, недвижими имоти, автомобилостроене и др. • Автомобилостроене - Производство и продажба на автомобили • Търговия с захар - Внос и преработка на тръстикова захар. Търговия със захарни изделия • Строителство - Строителство и продажби на недвижимо имущество • Търговия с горива - Внос, преработка и търговия на петрол • Ен..
Мобилни телефони и аксесоари Експрес Линк/ Express Link
  Експрес Линк/ Express Link е фирма, специализирана в телекомуникациите и дистрибуцията на мобилни телефони и аксесоари. Вече 11 години Express Link е на българския пазар и се утвърди като едноличен лидер в предлагането на мобилни телефони и услуги. Онлайн магазин за мобилни телефони и аксесоари Express Link Мобилни апарати - Apple, Nokia, HTC, Sony, SONY ERICSON, SAMSUNG, LG Аксесоари - Apple, Nokia, HTC, Samsung, Sony Ericsson, USB, Hands free/ слушалки и др. Магазин за мобилни телефони и аксесоари в гр. София ..
Лед, Цветен лед, Лед на кубчета Сонар - 01 ООД
Сонар - 01 ООД е създадена през 2010 год. за да отговори на все по-голямото търсене на пазара за доставки на лед, цветен лед и лед на кубчета. Паралелно с производство и търговия с пакетиран лед се развива дистрибуция на хранителни продукти и стоки за еднократна употреба. Ледът се произвежда от ледогенератори с тройно филтрирана питейна вода. Формата му е трапецовидна и е с тегло 7 - 15 гр. Разфасовки от 2кг. за търговската мрежа (възможно е предоставянето за ползване на рекламни фризери с различни обеми) Разфасовки от 5кг. за заведения и частни..
Свинекомплекс Голямо Враново Инвест АД
Търговия на дребно и едро със свинско месо Враново е търговската марка, под която Свинекомплекс Голямо Враново Инвест АД развива търговия на дребно и едро на територията на Република България. Основната ни цел е изграждане на верига от магазини за търговия на дребно с свинско месо, трупни меса, месни разфасовки, субпродукти, млени меса и кайма, полуфабрикати, малотрайни, полутрайни и трайни колбаси, жарени и пушени месни продукти, полуфабрикати, кърваво–желирани меса и деликатеси на територията на цялата страна и база за търговия на едро на територията на гр. Соф..
Търговия с плодове и зеленчуци Плодкомерс ЕООД
  Плодкомерс ЕООД е фирма с основна дейност - търговия на едро и дребно с всякакъв вид плодове и зеленчуци, както и търговия с подправки и ядки. Търговия с плодове: ябълки, грозде, сини сливи, праскови, ягоди, кайсии, вишни, череши, пъпеши, дини, банани и др. Търговия с цитрусови плодове: портокали, лимони и др. Търговия със зеленчуци: салати, лук, зеле, домати, краставици, картофи, тиквички, спанак, моркови и др. Търговия с подправки: магданоз, целина, риган, розмарин, мащерка и др. ..
Детска борса Кралят лъВ – Бебешки и детски дрехи и аксесоари
  Кралят лъВ е борса за стоки, предназначени за деца, която извършва търговия на едро с бебешки и детски дрешки и аксесоари. Детската борса за малчугани Кралят лъВ разполага с голям избор от висококачествени продукти както за новородени дечица, така и за техните батковци и каки - деца от една до десетгодишна възраст.   Кралят лъВ е борса за детски дрехи и аксесоари, която е основана през 2000 година и от тогава до сега снабдява магазини и щандове за детски стоки в Северната част на България. &nbs..
Ремонт на мебели - Сладуна
Ремонт, претапициране, реставрация на мека и корпусна мебел Фирма Сладуна предлага ремонт, претапициране, реставрация на мека и корпусна мебел - столове, врати, матраци, стари мебели, лежанки с подматрак, кухненески ъгли, холови ъгли, сепарета за заведения, автотапицерия, седалки, тавани, матраци по проект и размер на клиента. Сладуна работи с висококачествени материали - дунапрен, пружина, еко кожи и естествена кожа. Фирмата предлага безплатен транспорт от място на клиента преди и след изпълнение на поръчката. Услуги - Претапициране и производств..
Риба и рибни продукти - Вастон II ООД
Вастон II ООД e фирма от град София, която се занимава с търговия на едро, внос и износ на риба. От 1993 година насам фирмата извършва своите основни дейности в търговията с рибни продукти и успешно е наложила своето име в бранша. Вастон II ООД предлага следните услуги: Внос на риба и рибни храни – българският потребител може да разчита, че фирмата покрива напълно търсенето на риба на вътрешния пазар. Нашите рибни продукти и деликатеси са не само на напълно достъпни цени, но са и с високо качество.  Изно..
Ветеринарномедицински продукти Фарма Вет ООД
Фарма Вет ООД се занимава с производство и търговия с ветеринарномедицински продукти, храни за животни, аксесоари за домашни любимци и биоцидни препарати, антибиотици, лекарствени средства. Фарма Вет извършва разносна търговия на едро със собствен транспорт в България на: - ветеринарномедицински продукти продукти собствено производство; - ветеринарномедицински продукти на други производители; - храни за животни и домашни любимци (кучета, котки, птички, рибки, хамстери и др.) - аксесоари за домашни любимци (кучета, котки, птици, риби, хамстери и др.) Освен..
Берона – Шабан Сюлейман - търговия на едро с изделия от стъкло
  Фирма Берона – Шабан Сюлейман ЕТ специализира в областта на търговията на едро с изделия от стъкло, дуралекс, аркопал, порцелан. Развива своята дейност в град Пловдив, а централният й офис се намира на адрес: ул. Брезовско шосе №180. Продукти на Берона – Шабан Сюлейман ЕТ: Прибори  Съдове за готвене Сервизи за хранене от дуралекс, аркопал, порцелан и аркорок Различни видове стъклени и порцеланови продукти Берона – Шабан Сюлейман ЕТ..