Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Производство, търговия и магазини

Покупко-продажба на отпадъци Екофючър ООД
Екофючър ООД е с основна дейност покупко-продажба на отпадъци. Разполагаме с разрешително за рециклиране на пластмасови отпадъци R3, издадено от РИОСВ - Пазарджик. Екофючър ООД рециклира следните отпадъци - PET Екофючър ООД търгува със следните видове отпадъци - PET (балиран и на флейки), HDPE, LDPE, PP, хартия Екофючър ООД е основана през 2005 година под името Георгиев-Стоянов ООД. През 2007 година бяха открити собствени бази за изкупуване и балиране на отпадъци в гр. Пещера и гр. Кърджали, а фирмата бе преименувана на Екофючър ООД. ..
Пердета, Завеси, Тенти, TIR покривала Лапен ООД
Лапен ООД е лидер на пазара със търговия на интериорен текстил - пердета, завеси, корнизи, системи за окачване и аксесоари за пердета и завеси (перделъци, капси, оловни тежести, пискюли). Лапен ООД предлага и изработка и монтаж на тенти, покривала, TIR покривала, навеси, шатри, чадъри, шезлонги, шалтета, ветроустойчиви завеси и др. изделия от винил. В областта на търговията с интериорен текстил, пердета, завеси и аксесоари за пердета и завеси, фирмата има дългогодишни партньорски отношения за доставка и разпространение на продукти на водещи италиански фабрики - MOTTURA, FILM..
Резервни части за автомобили - Трабекс ЕООД
  ТРАБЕКС ЕООД е създадена през 1998 г. в град Русе. Основната дейност на фирмата е доставка на резервни части за товарни автомобили, ремаркета и полуремаркета, скоростни кутии и диференциали. Дружеството също така извършва монтаж и настройка на аналогови и дигитални тахографи, както и от началото на 2012 година диагностика на товарни автомобили. Трабекс ЕООД доставя резервни части за товарни автомобили от марките Renault, Mercedes, Man, Volvo, Scania, Dаf, Iveco. Дружеството разполага с три магазина и офис-склад на територи..
Басейни и водни съоръжения АКВАМАР ООД
АКВАМАР ООД съществува на българския пазар от 2001 год. Започва дейността си с изграждане на малки, предимно частни басейни, хидро-инженерни съоръжения и водни атракции. В хода на своето развитие фирмата разраства дейността си както по видове, така и по мащаб, и днес основната и дейност е специализирана в няколко основни направления: Проектиране, изграждане, оборудване и поддържка на: обществени и фамилни басейни, олимпийски и спортни съоръжения, аквапаркове и водни атракции, модулни басейни. Цялостно проектиране, дизайн и оборудване на Weiiness и SPA центрове: финлан..
Компоненти за отопление и водопровод Дека Трейд ООД
  Дека Трейд ООД е създадена през 1992 г. с основен предмет на дейност директен внос и търговия с компоненти за отоплителни и водопроводни инсталации, вентилационни системи и оборудване за баня. Водопровод и водопроводни инсталации Месингова водопроводна арматура APM, Месингова вадопроводна арматура FORNARA Стоманени поцинковани фитинги, Поцинковани фитинги, Черни фитинги Месингови фитинги - Cr/Ni, Месингови фитинги - матиран никел, Месингови фитинги Филтриращи системи Чугунена промишлена арматура, Чугунена водопроводна арматур..
Мляко и млечни продукти Милки Лукс ЕООД
Милки Лукс ЕООД - гр. Бяла Черква е създадена през 1996 год. с основен предмет на дейност изкупуване на сурово мляко, преработка и продажба на млечни продукти. Основните производства в млекопреработвателното предприятие са - краве сирене Росица и кашкавал Витоша. Готовите продукти се предлагат за реализация в търговската мрежа на цялата страна. Млекопреработвателното предприятие е построено и пуснато в експлоатация през 1999 год. Дневния капацитет е 50 тона сурово мляко за сирене и 20 тона за кашкавал. Милки Лукс ЕООД има обособено външнотърговско звено и осъществява и..
Семена, торове, препарати за растителна защита ЕТ П. Желанкова
Усилията на ЕТ Павлина Желанкова са насочени към осигуряване на всички видове качествени семена, торове, препарати за растителна защита, гръбни пръскачки и др. Фирмата притежава агромагазин, където търгува със ситофармацефтични препарати за растителна защита, минерални торове. Всеки клиент на ЕТ Павлина Желанкова получава нужната му безплатна консултация от специалист по приложението на закупения продукт. ЕТ Павлина Желанкова е създадена през 1991 г. със съдебно решение № 7374/1991г. на Бургаски окръжен съд. Притежава лиценз от Министерство на земеделието и хран..
Транспорт с автовози от Европа за България Валекс 2001
  Транспортна фирма Валекс 2001 е с основна дейност транспорт на автомобили с автовози от Европа за България. Валекс 2001 развива своята дейност в сферата на международния транспорт, спедицията, транспортните услуги и превозите на автомобили с автовози на територията на Европейския съюз (ЕС), държавите в Европа, както и от/ до Турция и Сирия. Транспортните услугите, които предлага са внос, износ, транспортиране и търговия с автомобили и други МПС втора употреба.   Внос на автомобили и МПС втора употреба с ав..
Метали, Стомани, Сплави Соларис ООД
Соларис ООД е създадена през 1997 г. с основен предмет на дейност е внос на черни и цветни метали от Русия. Тази дейност бе разширена с производство и внос на кована и щампована продукция предназначена за машиностроенето както в България, така и в трети страни. Осъществяваме доставки по заявки и предварително съгласувана техническа документация на клиентите. Соларис ООД партнира с водещи руски заводи сертифицирани по ISO 9000, ISO 9002 и TUV. Щампована и кована металопродукция Щамповки за железопътен транспорт Щамповки н..
Замразени храни, консерви, полуфабрикати Афо Трейд
  Афо Трейд е дистрибутор на замразени храни, пакетирани хранителни продукти, консерви и полуфабрикати и широка гама хранителни стоки: замразено месо трайни колбаси  млечни продукти пакетирани храни консервирани стоки замразени зеленчуци бланширани картофи сладоледи подправки Заповядайте в новооткрития кулинарен магазин с богато разнообразие на ястия за дома и офиса.       ..