Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

подкатегории

Регионален Каталог

Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
  Метал инвест габрово - изработка на метални изделия   „Метал Инвест Габрово ООД“ е бързо развиващо предприятие, основано през 2002 г. в гр. Габрово, България и е изградено от млад и надежден екип с богат опит в изработката на метални конструкции, метални парапети, метални стълби и метални изделия за промишлеността. Предлагаме планиране, проектиране, производство и монтаж на всички видове метални конструкции, парапети и стълби от лек и среден тип. Ние работим с опитни бюра за планиране и специализирани компании по свързване ..
Онлайн магазин за детски и бебешки стоки – БебеТех
    “Бебетех” - висококачествени детски и бебешки стоки   Брандът “БебеТех“ е собственост на фирма “ Мортали“ ООД и беше създаден след повече от 10 годишен опит в шивашката промишленост. 99 % от работещите във фирмата ни са жени, майки и баби. За изработката на висококачествените детски и бебешки стоки на “ БебеТех“ вложихме цялата си любов към децата, нашите професионални умения и използвахме нови технологични материи като Polartec® Alpha®. Работихме по дизайна и функционалността на всички продукти с разбирането, че отглежд..
Гастроентеролог в Пловдив - Д-р Иван Атанасов
Д-р Иван Атанасов е специалист гастроентеролог в град Пловдив. Приема пациенти в своя лекарски кабинет на бул."6-ти септемри" 112А, ет.4, каб.13. От 2006г. и в момента Д-р Иван Атанасов практикува и в Клиника по Гастроентерология към УМБАЛ "Каспела", гр. Пловдив,  ул. "София" 64.  Работно време на д-р Атанасов: Вторник: 16.00-18.30 | Домашни посещения: 18.30-19.00 Сряда: 15.00-18.00 Четвъртък: 15.00-18.30 | Проф.прегледи на рискови групи: 18.30-19.00 Д-р Иван Атанасов извършва следните дейности: - Абдоминална ехография; ..
Мебелни салони “Kristiano Brussardi”
Мебелни салони “Kristiano Brussardi” гостоприемно отвориха врати през 2008 година, предлагайки на ценителите на красотата и лукса, изискани класически мебели за дома и офиса. Вече 10 години на пазара, предлагаме цялостно обзавеждане на дома в над 50 серии, които периодично се обновяват. Всяка една серия класически и барокови мебели включва обзавеждане за: Входно антре; Дневна; Трапезария; Офис мебели и кабинет; Спалня в два размера; Единични легла; Гардероби с различни размери(2, 3, 4, 6 –крилни); Класически осветителни тела. Ако искате вие ил..
Фирма за къртачни услуги София - Super Kartachi
Ние сме Супер Къртачи и сме специализирана фирма за къртачни услуги в София. Фирмата ни има богат опит във всички Кърти Чисти Извозва услуги. Предлагаме професионално къртене на баня, къртене на кухня, къртене на стени, къртене бетон, къртене на мозайки и къртене на комини на ТОП цени. Освен основните услуги кърти чисти извозва, предлагаме: хамалски услуги, събаряне на сгради, асфалтиране, както и отдаване под наем на контейнери за строителни отпадъци. Разполагаме със собствен транспорт и с последно поколение специализирана къртачна техника, за да можем да гарантираме на наши..
Системи за отопление и охлаждане Стара Загора
Биотерм Инженеринг ООД вече повече от две години предоставя най-съвременните решения за отопление и охлаждане на апартаменти, къщи, промишлени помещения и сгради. За краткото си съществуване дружеството има изградени над 40 обекта из цялата страна. Ръководния състав на фирмата има повече от 15г. стаж в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Служителите на дружеството са високо квалифицирани, като са преминали необходимото обучение за проектиране, изграждане на инсталации и сервизиране на всички предлагани от нас съоръжения. Продуктите и предлаганите монтаж..
Грууминг услуги Силистра - къпане, подстригване, рязане на нокти
Ние сме грууминг салон и зоомагазин "Yellow dog". При нас са добре дошли кучета и котки от всякакви породи, възраст и размер. Желанието ни е да създадем грууминг салон, който да бъде предпочитано, приятно и безопасно място за вашия домашен любимец. В грууминг салон "Yellow dog" град Силистра предлагаме широка гама от грууминг услуги за вашите домашни любимци: -къпане и изсушаване; -подстригване; -изрязване на нокти; -почистване на уши и други грууминг услуги. В нашия зоомагазин в град Силистра  можете да намерите също и висок клас храни и хран..
Ръчно изработени копринени шалове | Златна Перла ЕООД
Златна Перла ЕООД е основана през 2016 година с основна цел да предоставя неповторими ръчно изрисувани копринени шалове. Прецизната изработка на всеки един продукт е плод на авторско вдъхновение, уникален дизайн и специално отношение към детайла. В стремежа си да удовлетворим изтънчения вкус на своите клиенти ние използваме висококачествена италианска коприна, която е 100% естествена. Моделите са естетически изпълнени чрез използването на професионални материали и специални багрила, предназначени за нанасяне върху коприна. Предлагаме възможност и за персонализиране на продукт..
Центрове за клетъчно прочистване „БИОМЕДИС”
ПЪЛНО ПРОЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО С МЕТОДИ НА БИОРЕЗОНАНСНА МЕДИЦИНА - БИОРЕЗОНАНС И ПЕПТИДНИ БИОРЕГУЛАТОРИ. Програмите за клетъчно прочистване се извършват с биорезонансна апаратура и са базирани на изследвания на д-р Райф, д-р Хулда Кларк, д-р Фол, руски, европейски и американски институти, както и авторски разработки. Пептидните биорегулатори My Real Way са нова генерация пептиди за пиене. За разлика от пептидите на Хавинсон, които са еднокомпонентни (съдържат само специфичен пептид), пептидните биорегулатори на MyRealWay са многокомпонентни и освен органо-специфичен пепти..
Денонощен охраняем тир паркинг в Стара Загора 24/7
Тир паркинг в град Стара Загора. Паркингът е с площ над 6 декара асфалтирана площ, с над 50 парко места. Предлага отлични условия за престой: тоалетна, вода, ток. В близост, само на 50 - 300 метра от паркинга има голяма бензиностанция, бързо хранене и банкомат. Паркингът се между автогарата и ЖП гарата в град Стара Загора, в близост до главен път, което го прави удобен за товарни автомобили: тирове, камиони, автобуси, бусове, строителна механизация. Защитете Вашата инвестиция в лек или товарен автомобил! Паркингът е с 24 часа охрана, което го прави изключително..