Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Град Банско
Адрес ул. "Пирин" 96, 2770 Банско
Телефон +359 (0)749 88888
E-Mail reservations.grandarena@kempinski.com
Website http://www.kempinski.com/bg/bansko/hotel-grand-arena/welcome/
Факс +359 (0)749 88560
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Кемпински Хотел Гранд Арена  се намира в ски курорта Банско, разположен в сърцето на България, само на 2 часа разстояние с кола от град София.

За радост на ски любителите хотелът се намира срещу начална станция на кабинков лифт и е само на 15 минути от центъра на Банско и стария град.

Разположен в духовното средище на България, Банско не само предоставя достъп до изключително модерни зимни съоръжения, но и разкрива най-дълбоките български традиции. Опознайте неговият уникален фолклор и култура. Опитайте от вкусните местни деликатеси и си направете романтичен пикник в планината. 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско предлага изключителен пакет от услуги: ВИП ски карти, ползване на лимузина или наем на кола при поискване, Детски клуб и детегледачка, организиране на екскурзии, професионални екскурзоводи и ски инструктори, пешeходен туризъм, рафтинг, конна езда - всичко, което бихте пожелали.

По изключителен начин Банско съчетава красива природа, термални извори и Възрожденска атмосфера. Гостите на градчето се потапят в неподправената автентичност и уникалните културни ценности на региона. Курортът целогодишно предлага възможности за планински и СПА туризъм.