Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Пътна помощ Бетина 97 ООД

Град Ботевград
Адрес ж.к. Васил Левски 46 Ботевград
Телефон +359 887 558 150; +359 878 558 152
E-Mail
Website
Факс
Пътна помощ Бетина 97 ООД
Бизнес каталог

Бетина 97 ООД предлага пътна помощ, превозва, обслужва и репатрира всички леки и лекотоварни автомобили в района на Ботевград и Правец и на територията на цяла България.

 

  • Пътна помощ Бетина 97 ООД работи без почивен ден!
  • Бързо отзоваване при повикване, включително в празнични и почивни дни.
  • Пътна помощ Бетина 97 ООД разполага с камион с платформа, оборудван с лебедка, за превоз на авариралите автомобили.

 

Бетина 97 е една от водещите фирми за пътна помощ на територията на България. Фирмата предлага денонощна пътна помощ (24 часа, 7 дни в седмицата) до населените места в ?c.hd,rs, както и бързо отзоваване при повикване през празнични дни.

  • Може да разчитате на нашата професионална услуга пътна помощ, както за леки автомобили така и пътна помощ за ванове, джипове, каравани, бусове и много други.
  • При повреда в двигателя, гумите и ходовата част на автомобила или мащабни проблеми с неговата цялост, се издърпва върху платформата чрез кънки и лебедка.
  • Фирмата извършва извличане на пропаднали и заседнали автомобили, извозване на автомобили за скрап, с обгорели или с блокирал двигател, както и за скрап.

 

В Бетина 97 работят специалисти, които необходимите умения и квалификация за отстраняването на видове повреди и извършване на ремонти на място ако това е възможно или транспортират авариралото моторно превозно средство до желаното от клиента място.