Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Кардиолог в Бургас - доктор Донка Водева

Град Бургас
Адрес ул. „Кирил и Методий” 39, ет.1,гр. Бургас
Телефон 0887 460 632
E-Mail dvodeva@ hotmail.com
Website
Факс
Кардиолог в Бургас  - доктор Донка Водева

За доктор Донка Водева:

Доктор Донка Водева е лекар кардиолог, практикуващ в градовете Бургас и Несебър. В кабинетите на доктор Водева се извършват кардиологични прегледи, изследвания и лечение на заболявания на сърдечно-съдовата система.
Кардиологичен кабинет
Доктор Донка Водева разполага с кардиологични кабинети в градовете Бургас и Несебър. Кабинетът в град Бургас е разположен на ул. Кирил и Методий 39, ет.1, а този в Несебър се намира в Здравна къща Несебър.

Дейност:

Със своя дългогодишен опит и модерната апаратура, доктор Водева ще Ви помогне при проблеми със сърцето.
Лечението на кардиологичните заболявания, изисква богат опит, който да осигури точна и бърза диагностика, преценка и правилно лечение на дадено заболяване.
Част от сърдечно-съдовите заболявания са: възпалителни заболявания на сърдечните обвивки и сърдечния мускул, нарушения на сърдечния ритъм, инфаркт на миокарда, исхемична болест на сърцето, артериална хипертония.
Чрез различни видове изследвания и с помощта на модерна медицинска техника, доктор Водева поставя правилна и точна диагноза, на пациенти с кардиологични заболявания.
Част от изследванията, които доктор Водева назначава за своите пациенти са: Електрокардиограма, Ехокардиография и Холтер ЕКГ.
След направеното изследване, правилно разтълкуваните данни, позволяват точна и правилна диагностика на сърдечни заболявания.
Холтер ЕКГ дава информация за изясняване на проблеми с пристъпи на прилошаване или гръдна болка.
Ехокардиографията се използва при диагностициране на сърдечно-съдови заболявания като: инфекциозен ендокардит, перикардни заболявания, кардиомиопатии, тумори на сърцето, вродени сърдечни аномалии.