Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Материали за строителството Меридиан Комерс

Град Бургас
Адрес ул. Комлушка низина 1 Бургас
Телефон office@meridiancommerce.eu
E-Mail +359 56/ 895 900; +359 56/ 895 904; +359 895 795 820
Website http://meridiancommerce.eu/
Факс
Материали за строителството Меридиан Комерс
 

Меридиан Комерс се занимава с внос и търговия с материали за строителството - системи за сухо строителство, гипскартон, профили, покривни материали, мазилки, сухи строителни смеси, шпакловки, бои, кофражни елементи, ламиниран паркет, продукти и аксесоари за баня и други строителни материали.

През последните години фирмата за строителни материали се наложи като една от водещите в сектора на търговията с продукти за строителството и доказа, че е надежден партньор в работата си със строителни фирми и крайни клиенти.

Меридиан Комерс е дистрибутор и на няколко утвърдени вече на пазара марки за материали за строителството.

Предлагаме иновативни и професионални строителни решения, както и политика на качеството, по отношение на продуктите и решенията, обслужването и контактите с участниците в строителния процес.

Материали за строителството Меридиан Комерс

Строителни материали

За осъществяване на търговската си дейност с материали за строителството, Меридиан Комерс разполага с голяма складова база за строителни материали, строителни системи и други продукти за строителството.

 • Мазилки Ceresit
 • Системи за сухо строителство - Гипсокартон, Ленти, Пана, Профили, Рапиди, Аксесоари за гипскартон, Гипскартон второ качество, Профили Кнауф, Гипсфазер
 • Сухи строителни смеси - Лепила, Шпакловъчни маси
 • Топлоизолационни материали - Вата, Изолации, Дюбели, Ъгли, Хидроизолации
 • Бани, стъклокерамика, аксесоари - Фаянс, Гранитогрес, Продукти за баня, ПВЦ Первази, Плочки за басейн
 • Бои и мазилки - Мазилки, Цветни фуги, Интериорни бои
 • Кофражни елементи - Шперплат
 • Покривни системи - Керемиди, Покривни Прозорци VELUX
 • Градивни елементи - Тухли, Винербергер
 • Инструменти - Ръчни инструменти
 • Опънати тавани
 • Мебели - Аспиратор, Двоен диван, Двукрилен гардероб, Килими, Кутия за аксесоари, Кухненска маса, Кухненска мивка, Кухненски столове, Кухненски шкаф, Спалня, Телевизионен шкаф, Тоалетка, Фотьойл, Холова маса, Ъглов диван
 • Джакузи и вани
 • Ламинат - Ламинат Орех, Ламиниран паркет

Материали за строителството Меридиан Комерс

Партньори на Меридиан Комерс

Високото качество на строителните материали, които Ви предлагаме е гарантирано от партньорите с които Меридиан комерс работи:

 • Knauf - Марката Knauf е позната на българския пазар с качествените продукти за сухо строителство, които предлага: системи от гипсокартон и гипсфазер; готови сухи смеси - гипсови и вароциментови машинни мазилки; система за външна топлоизолация на сгради; благородни, минерални, силиконови и мазилки на основа изкуствени смоли; строителна химия, флекслепила и лепила за плочки;
 • Weber - Вебер е водещ представител на строителната промишленост, световен специалист в производството на фасадните декоративни мазилки и системи, нивелиращи маси и лепила за керамични покрития. Създадена във Франция в началото на миналия век, тя експандира през 80-те години, закупувайки и създавайки фирми в 24 страни, от които 18 в Европа, 4 в Азия и 2 в Америка, които реализират годишен оборот от 800 милиона евро.
 • Ursa - URSA в своята производствена и търговска програма предлага качествени продукти и системи в областта на топло - и звукоизолация. Програмата е съставена от изолации от стъклена вата URSA GLASSWOOL, изолации от екструдиран полистирен URSA XPS и технически изолации. Продуктите са подходящи за различни условия в сферата на строителството и производството.
 • Брамак - Bramac Dchsystemе International GmbH е австрийски концерн, основан преди четири десетилетия в околностите на град Пьохларн. Фирма Брамак е известна в много европейски страни най-вече с високото качество и 30 годишната писмена гаранция, която дава на своите бетонови изделия. Брамак разполага с 13 завода в 8 страни и с 12 представителства.
 • Керамична къща Стралджа - Керамична къща Стралджа ЕООД е наследник на керамичния завод „Стралджа Керамика“. Предприятието лидер на пазара за керамични керемиди и покриви в страната. Да направиш от земя, огън и вода качествен покрив, който да издържи столетие си е цяло изкуство, до което може да се докоснете!
 • AYGIPS - AYGIPS е ярката звезда на мазилковия сектор с фабрики, имащи производствен капацитет от 1700 тона прахова мазилка дневно и 20 млн. м2 гипскартон годишно. С налична площ от 20000 м2, Aygips задоволява изискванията на своите клиенти за всеки вид и количество. Продукти от гипс, произведени от Aygips, са представени както на секторните потребители, така и на отделните потребители с марката Aygips. Продуктите на Aygips се изнасят най-вече до тюркските републики, Гърция и Русия, с което качеството на Aygips е добре известно не само на местния пазар, но и в чужбина.
 • FIXA - Основана през 2001 г. в Истанбул. В кратък срок от 7 години, марката на продукта се превърна в един от най-популярните на пазара на строителни материали. Постоянно нараства, благодарение на по-сериозно отношение към работата, надеждни контакти с клиенти и доставчици, качество и широка гама от продукти. FIXA продължава работата си за изследвания и разработване в посока, в съответствие качество на продуктите да отговарят на нуждите на потребителите и разработване на нови продукти в съответствие с потребностите на пазара.
 • Вестал 2002 - Вестал 2002 ООД е фирма с традиции в производството на алуминиеви ъгли за шпакловка, алуминиеви ъгли с мрежа, водооткапващи ъгли, PVC ъгли за свод, поцинковани ъгли за мазилка, дистанционери за производство на стъклопакети и други изделия за строителния пазар.
 • VELUX - ВЕЛУКС България ЕООД продава и представя на българския пазар продуктите на VELUX, включващи покривни прозорци, електрическо управление, щори и аксесоари. VELUX Group има производствени предприятия в 10 страни; търговски представителства в близо 40 държави и представлява една от най-силните марки в строителния сектор.
 • EURO MIX - Продуктите на EURO MIX са – хоросани за зидария, машинни мазилки на варо-циементова, варо-гипсова и гипсова основа, лепила за плочки, теракота, мрамор, гранит и камъни, лепила и шпакловъчни смеси за EPS и XPS, различни видове шпакловъчни и лепилни смеси за гипсокартон, различни видове подови замазки и саморазливни подове, различни видове сухи завършващи мазилки и шпакловки, двукомпонентни хидроизолации и различни видове пастообразни декоративни вътрешни и външни мазилки в многообразие от цветове.
 • Мелаинвест - Строителна компания Мелаинвест и партньори ООД е водеща българска компания, инвестираща, търгуваща и управляваща активи в сектора на строителството. През последните 5 години Мелаинвест и партньори израстна в една от най-уважаваните строително - търговски компании.

За контакти с Меридиан Комерс

 • Склад за материали за строителството Бургас - Южна промишлена зона, ул. Комлушка низина 1. Тел.: +359 56/ 895 900
 • Склад за материали за строителството Слънчев Бряг - Х-л Камелия. Тел.: +359 895 795 820
 • Търговски отдел на Меридиан Комерс - +359 56/ 895 904; +359 56/ 895 912. Факс: +359 56/ 895 911.
 • Склад за строителни материали Казанлък - бул. Никола Петков, Промишлена зона, к.р. 501, склад 8. Тел.: +359 431/ 629 48, +359 896 607 121.