Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Щори Врати Дограма Комарници Тенти Рубин 69

Град Бургас
Адрес ж.к. Изгрев, пазар Велека, павилион 1 Бургас
Телефон +359 888 249 061; +359 898 698 695
E-Mail rubin69@abv.bg
Website http://www.rubin69.com
Факс
Щори  Врати  Дограма  Комарници  Тенти Рубин 69

Външни ролетни щори
Те Ви осигуряват максимална защита от силното слънце през лятото и добра топлоизолация на прозорците през зимата, оптимално регулиране на дневната светлина, сигурност на дома Ви, шумоизолация и други. Могат да бъдат изработени от алуминиеви или пластмасови материали в различни цветове. Алуминиевите ламели са термоизолирани с пенополиуретан между двете страни. Задвижването им може да бъде ръчно (с помощта на ширит и/или манивела) и автоматично ( с електродвигател с бутон и/или дистанционно управление).

Участие на Рубин 69 в BG BUSINESS CATALOG.COM - Първият Европейски бизнес каталог

Хоризонтални щори
Хоризонталните щори предават красота и уют на помещението. Изработени са от алуминиеви материали с ширина на ламелите от 16мм и 25мм и изключително богата цветова гама. Могат да бъдат монтирани пред стъклата, а също и между стъклата при дървени дограми. Предлаганите опции към този модел щори са: странично водене, странично фиксиране, изработка на трапецовидни и триъгълни щори.
Вертикални щори
Изключително красиви, подходящи за административни сгради, офиси и домове. Ламелите могат да бъдат изработени на текстилна основа, от пластмаса или алуминий в широка цветова гама. Имат антистатична обработка и различен процент на пропускане на слънчевите лъчи. Ширината на ламелите е 89мм и 127мм. Задвижването става ръчно (с въженце) или с ел. мотор.
Роло щори
Произведени от жакардови или енергоспестяващи платове и богата палитра от цветове. Могат да се изпълнят в три варианта включително и за капандури.

Участие на Рубин 69 в BG BUSINESS CATALOG.COM - Първият Европейски бизнес каталог

Гаражни врати
Гаражните врати са ролетен тип, изработени са от стоманизиран алуминиев ламел, термоизолиран с пенополиуретанов пълнеж и дебелина 77мм. Гарантират добра шумо и топлоизолация на помещението. Задвижването им се осъществява с помощта на електромотор, който се командва от ел. бутон или дистанционно управление. Към вратите може да се монтира UPS устройство, което решава отлично проблема в случай на прекъсване на електрозахранването.
Тенти / Сенници
Рубин 69 предлага на своите клиенти различни видове тенти и сенници.
Ветроупорни пана
Един лесен и удобен начин за спиране на вятъра. Използват се като прегради на открити площадки, вили, беседки, хотели, заведения и други. Конструкцията е от стоманени детайли и ос, на която се навива (развива) паното с помощта на редуктор и манивела. Паното е изработено от прозрачно PVC фолио с дебелина 0.8мм или 1мм и обкантено с PVC брезент за подсилване (цвета на брезента е по желание на клиента). Изработват се с размери: дължина до 6м, височина до 4 м.
Дограма
Предлаганата дограма е трикамерна REHAU (Германия) и VERATEC (Турция) отговаряща на изискванията за шумо и топлоизолация. Изработва се във вариант с едноосово и двуосово отваряне, като двуосовият механизъм е на SIGENIA (Германия). Освен в бяло, дограмата може да бъде и с цвят Златен дъб или махагон. Стъклопакетът е машинно произведен с богата комбинация от цветове и видове стъкло включително и Ка стъкло. Дебелината е от 20мм и 24 мм с възможност за запълване с газ аргон, позволяващ по-добра топлоизолация от обикновения стъклопакет.
Статични комарници
Изработват се в алуминиева рамка и мрежа от фибростъкло и тефлоново покритие. Монтират се неподвижно пред прозореца.
Ролетни комарници
Елегантен тип комарник, чиято мрежа се прибира в алуминиева кутия. Лесен и удобен за използване.
Комарници тип Врата
Изработен от алуминиева рамка и специални панти с вграден възвръщащ механизъм или ролетен с хоризонтално плъзгане.

Участие на Рубин 69 в BG BUSINESS CATALOG.COM - Първият Европейски бизнес каталог

Врати Хармоника
Сгъваемите врати тип Хармоника са спестяващи много място разделители на помещения. Произведени са от лесни за поддържане изкуствени пластмасови материали в съвременно оцветяване. Предлагат се в еднокрил и двукрил вариант. Вратите могат да се изработят с елементи от изкуствено стъкло за места, където е необходимо преминаване на слънчева светлина. Предлагат се също и брави, които могат да ги заключват при необходимост. Цветовата гама е изключително богата, като покрива и най-изтънчените изисквания на клиентите.

Участие на Рубин 69 в BG BUSINESS CATALOG.COM  - Първият Европейски бизнес каталог