Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Инвалидни колички Вяра Надежда и Любов ТЛ ЕООД

Град Варна
Адрес ул. Илинден 7 e-mail: vnltl@abv.bg Варна
Телефон +359 52/ 611 493; +359 887 861 952
E-Mail rali_koeva@abv.bg
Website http://vnltl.com/
Факс
Инвалидни колички Вяра Надежда и Любов ТЛ ЕООД
 

Вяра, Надежда и Любов ТЛ ЕООД предлага инвалидни колички, помощни средства и услугата частна линейка.

При нас можете да откриете: инвалидни колички, масички за инвалидни колички, комбинирани столове за баня и тоалет, проходилки, ролатори, патерици, бастуни, антидекубитални дюшеци, антидекубитални възглавници, щипки за хващане на предмети от разстояние, слухови апарати, продукти за рехабилитация, ортези, гръдни епитези и санитарни продукти, както и резервни части и консумативи за инвалидни колички и изброените медицински изделия, помощни средства, приспособления и съоръжения.

Инвалидни колички Вяра, Надежда и Любов ТЛ

Инвалидни колички

 • Рингова инвалидна количка - Предназначени за ползватели с тегло до 120 кг. Лесно сгъване благодарение на ножични водещи тръби, висококачествена система на сгъване с дълга продължителност на живот и добро паралелно поведение на страничните рамки. 
 • Комбинирана инвалидна количка - Количката е предназначена за самостоятелно предвижване на хора с нарушена двигателна система, но със запазени функции на горните крайници.Функционалният дизайн на инвалидната количка създава чувство за удобство, стабилност и сигурност на ползвателя при движение в апартаменти, болнични заведения, санаториуми, дворове. 
 • Рингова инвалидна количка - Инвалидната количка е снабдена със стабилна рамкова конструкция от стомана, която е максимално съобразена с нейното предназначение.Позволява задвижването на количката да се осъществява както самостоятелно чрез ринговете на колелата, така и със чужда помощ. Количката има минимална обща дължина за осигуряване на най добра маневреност. Тя е сгъваема, което допълнително улеснява при транспортирането й и съхраняването в дома. 
 • Рингова инвалидна количка - Използваните опит и технология при производството на тази рингова инвалидна количка, гарантират нейния дълъг живот и висока степен на надеждност при минимални грижи. S – Top е с много голяма гаранция за сигурност - още със стандартната си изработка.

Инвалидни колички Вяра, Надежда и Любов ТЛ

Вяра, Надежда и Любов ТЛ ЕООД е основана през 2008 г. и е със седалище гр. Варна. За тези години е успяла да се отличи с безкромпромисно качество на предлаганите инвалидни колички, медицински изделия, помощни средства и продукти и компетентно и всестранно обслужване на клиентите си, които в повечето случай имат повече потребности от здравни грижи.

Едно от направленията, в които работи Вяра, Надежда и Любов ТЛ ЕООД, е предоставяне и продажба за България на няколко водещи световни производители на инвалидни колички, медицински консумативи, помощни и ортопедични средства за хора с временни и трайни увреждания.

 • Разполагаме с богато разнообразие на различните видове инвалидни колички, медицински изделия и помощно-технически средства, както и с количества на склад.
 • Фирмата работи ексклузивно и само с продукти с много високо качество, отговарящо на необходимите европейски и международни стандарти.
 • Разполага със сервизи за ремонт и поддръжка и по този начин осигурява гаранционно и извън гаранционно обслужване на предлаганите инвалидни колички, помощни средства и медицински изделия.

Инвалидни колички Вяра, Надежда и Любов ТЛ

Вяра, Надежда и Любов ТЛ ЕООД предлага и консултански услуги в сферата на рехабилитация на болни и пострадали при различни произшествия.

 • Тези услуги включват съдействие при избор на специалист, клиника по рехабилитация и мн. др.
 • Също така се предлага специализиран транспорт на болни от болницата до дома; от дома до ТЕЛК и обратно; от болницата или дома до друго населено място; транспорт до друга клиника в страната с частна линейка - собственост на Вяра, Надежда и Любов ТЛ ЕООД.

Инвалидни колички Вяра, Надежда и Любов ТЛ

Частна линейка от Вяра, Надежда и Любов ТЛ ЕООД

Услуга Частна линейка от Вяра, Надежда и Любов ТЛ ЕООД предлага превоз на болни от легло до легло:

 • От дома до болницата и От болницата до дома
 • От болницата до друго населено място
 • От дома до ТЕЛК и От ТЕЛК до дома
 • Транспорт при нужда от изследвания
 • Транспорт между клиники и други болнични заведения

Инвалидни колички Вяра, Надежда и Любов ТЛ

Частната линейка от Вяра, Надежда и Любов ТЛ ЕООД разполага със:

 • Инвалидни колички
 • Мултифункционална носилка с падащи крака
 • Носилка тип СКУП (за пренасяне на болните по етажите в жилищните кооперации)
 • Кислородна инсталация
 • Стойка да инфузионни банки