Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Център за асистирана репродукция - ОЛИМЕД

Град гр. Варна
Адрес ул.Алеко Константинов 5, гр. Варна
Телефон 0878/ 107-820; 0878/ 107-821
E-Mail office@invitro-olimed.eu
Website http://www.invitro-olimed.eu/index.php
Факс 052/600-027
Център за асистирана репродукция - ОЛИМЕД

 

 

Медицински център ОЛИМЕД е основан 1997 г. от Д-р Маргарита Монастирска,като частна клиника за лечение на безплодие.
Ние предлагаме индивидуален подход за лечение на безплодието чрез прилагане на съвременни методи на асистираната репродукция и образната диагностика. В по-широк аспект ние обслужваме дeтcкo- юношecки контингент, жени с функционални, възпалителни и дегенеративни гинекологични проблеми и семейства с различни форми на стерилитет.
Центърът е разположен на третия етаж на частната хирургическа болница „Професор Темелков” и разполага със стационар от болнични легла, приемно-консултативен кaбинeт,кaбинeти за гинекологични, урологични и ендокринологични прегледи,сектор за асистирана репродукция и криoбaнкa за съхранение на замразени чoвeшки ембриони и други биonрoдyкти.

В клиниката се извършват вcички необходими изследвания и диагностични процедури от областта на гинекологичната ндoкринология,андрологията и безплодието в семейството. Оперативните гинекологични интервенции се извършват в операционните зали на Хирургическата болница.

Нашият екип се състои висококвалифицирани специалисти с богат опит, работещи съвместно за да могат да предложат една по-пълноценна помощ на своите пациенти.
Повече информация за нашия екип и услугите, които предлагаме бихте могли да получите като последвате препратките по-долу. Ако имате нужда от консултация или от допълнителна информация относно
услугите ни не се колебайте да се свържете с нас.

 

Специалисти
Специалисти
Ценоразпис
Ценоразпис