Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Хотелски комплекс Рим Велинград

Град Велинград
Адрес ул. Лиляна Димитрова 1 Велинград
Телефон +359 512 45; +359 889 500 444 +359 889 500 440
E-Mail komplex_rim@mail.bg
Website http://www.hotel-rim.com/
Факс
Хотелски комплекс Рим Велинград
 

За вашата почивка Хотелски комплекс Рим предлага настаняване в апартаменти, двойни и единични стаи, телефон, луксозна обстановка, кабелна телевизия, мини бар, рум сервиз.

 • Хотел Рим, Велинград Ви предлага следните удобства: ресторант, охрана, рум сервиз, лоби бар, телевизор, кухня, кабелна тв, отопление, мини-бар, интернет, баня/тоалетна, пералня, тераса, ютия.
 • СПА центърът в Хотелски комплекс Рим разполага с: парна баня, джакузи, минерален басейн, сауна, вани. Под грижовите ръце на нашите рехаблитатори, Вие ще получите необходимото за пълноценна почивка!

Хотелски комплекс Рим, София

Настаняване в Хотелски комплекс Рим

Хотелски комплекс Рим разполага с леглова база от 40 места. Насладете се на уютна обстановка в компанията на ресторант пицария Рим разполагащ със седемдест места и градина от сто места за летния период. Красивият интериор и доброто архитектурно изграждане предразполагат за провеждане на тържества, банкети, студентски балове. Предлагат се специалитети от български ястия и богат асортимент от пици.

 • 3 стаи лукс - Закуска (включена в цената на нощувката). Ползване на: басейн с минерална вода, джакузи, сауна, парна баня.
 • 13 двойни стаи - Закуска (включена в цената на нощувката). Ползване на: басейн с минерална вода, сауна, парна баня.
 • 3 апартамента - Закуска (включена в цената на нощувката). Ползване на: басейн с минерална вода, парна баня, джакузи, сауна.
 • 2 ВИП апартамента с джакузи - Закуска (включена в цената на нощувката). Ползване на: басейн с минерална вода, парна баня, джакузи, сауна.
 • ВИП апартамент със сауна - Закуска (включена в цената на нощувката). Ползване на: басейн с минерална вода, парна баня, джакузи, сауна.

Хотелски комплекс Рим, София

Ресторант в Хотелски комплекс Рим

В кокетният Родопски край, в полите на Родопите, в центъра на град Велинград се намира Ресторант Весело Село, часто от Хотелски комплекс Рим, София.

 • В Него можете да се насладите на вкусни ястия, приготвени пред Вас на пещ и барбекю и поднесени по най-ефективен начин от любезен персонал.
 • Менюто е богато – приготвят се всякакви традиционни и не толкова традиционни манджи, не само от българската, но и от сръбската кухня. Вкусни салати и разядки, сочно пилешко и крехко агнешко, а десертите толкова сладки, че се разтапят в устат ти.
 • Предлагаме също изискани традиционни вина, ракии и аперитиви, а за доброто настроение се грижи местен оркестър, с който ще прекарате незабравими мигове.
 • Красивият интериор и доброто архитектурно изграждане на Ресторант Весело Село предразполага за провеждане на сватбени тържества, банкети, студентски балове и редица други мероприятия.

Хотелски комплекс Рим е изграден на мястото на Карбонатна - Женска баня в кв. Лъджене до централен плаж. В нея се изплозва минерална вода от термално находище Лъджене. Банята е била изградена през 1918 г.

 • Водата е хипертермална, ходрокарбонатно-силициево-натриево-флорна.
 • Прилага се при лечение на възпалителни заболявания на стомашно-чревния тракт, чернодробно-жлъчни, бъбречни и гинекологични заболявания, а също така при заболяване на периферната нервна система.
 • Температурата на водата е 38°-39°С, с рН 9,2. В парка пред комплекса е изградена чешма от която тече вода от Извор №15 с температура 43°С и рН 9,1.
 • Пие се при стомашно-чревни, бъбречни и други заболявания.

Нашият стремеж е да Ви посрещнем като клиенти, а да Ви изпратим като приятели.