Промоции от Supersait.bg
Унитех
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Велѝко Тъ̀рново

Импланти, фасети, избелване Велико Търново
Търсите опитен зъболекар във Велико Търново? Заповядайте в Студио за Естетична дентална Медицина и Имплантология - VivaDent в гр. Велико Търново! За спокойствието и предразположението на своите пациенти в минутките преди същинските лечебни процедури, д-р Бояджиев е осигурил приемна с модерно обзавеждане и разнообразни източници на развлечение. А в съвременно оборудвания стоматологичен кабинет, вие ще получите адекватно лечение и професионалното отношение съобразено с най-новите стандарти за гарантиране на безболезнено, естетично, функционално и дълготрайно възстан..
Производство, търговия с пластмасови изделия Велико Търново
Фирма ЕТ "Юлия Панова"се занимава с производство и търговия с пластмасови изделия в град Велико Търново. Продуктовата гама включва предимно сифони за мивки, гъвкави сифони и гофрирани връзки, маншони и уплътнения за тоалетни чинии и широк спектър от съпровождаща арматура за водоснабдителни и канализационни системи. Производствената база е разположена на 30 км от град Велико Търново, като производството е базирано на най-висококачествени български и вносни суровини – гранулати и регранулати. - Сифони за мивки за канализационни тръби - Гъвкави..
Микроскоп, ендодонтия, съвременна апаратура Велико Търново
Доктор Мише Тодороски е магистър лекар по дентална медицина. В своя стоматологичен кабинет, зъболекарят разполага с необходимите инструменти, за да осигури на своите пациенти качествена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. Прилага методи съобразени с новостите в областта на съвременната стоматология като същевременно гарантира устойчивост и дълготрайни естетични качества на използваните материали. Доктор Мише Тодороски практикува в град Велико Търново, ул. Димитър Благоев 24, както и в град Габрово, ул. Юрий Венелин 22, дентална клиника Свети Ива..
Добър стоматолог Велико Търново - доктор Виолета Найденова
Доктор Виолета Найденова е зъболекар от Велико Търново, специалист по поливалентна стоматология, който работи по договор с РЗОК. Часовете, в които стоматологичният кабинет е отворен за пациенти, потърсили преглед или лечение са както следва: Понеделник,Вторник,Сряда и Четвъртък от 12:00 до 18:00 часа ; Петък от 7:00 до 12:00 часа Поливалентната стоматология обхваща всеки аспект от зъболечението и поддържането на висока хигиена на устната кухина (чрез превенция или медицински процедури). Стоматолог доктор Виолета Найденова се грижи за па..
Лекар по дентална медицина Велико Търново - д-р Георги Миланов
Доктор Георги Миланов практикува като лекар по дентална медицина в град Велико Търново. Кабинетът му се намира на адрес: ул."Цветарска" №:25. Доктор Миланов предлага професионална стоматологична грижа и пълна гама от услуги в областта на денталната медицина.   ..
Добър личен лекар във Велико Търново - Галина Солакова
Доктор Галина Солакова практикува като общопрактикуващ лекар в град Велико Търново. Завършила е в МУ град Плевен. Като общопрактикуващ лекар, д-р Солакова предлага пълен пакет от медицински услуги. Д-р Галина Солакова работи с деца и възрастни. Приема пациенти в своя кабинет на ул. "Марно поле" № 21, каб. 236   ..
Стоматолог в Масларево - доктор Верка Младенова
Доктор Верка Младенова е зъболекар, развиващ дейността си в област Велико Търново. Стоматологът приема своите пациенти в кабинети в следните населени места: 1. с. Масларево, общ. Полски Тръмбеш; 2. с. Горна студена, общ. Свищов; 3. с. Куцина, общ. Полски Тръмбеш; 4. с.Алеково, общ. Свищов Доктор Младенова има богат опит в областта на денталната медицина и осигурява на своите пациенти качестена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. За допълнителна информация относно дейността и работното време на доктор Верка Младенова можете да се обад..
Съдов хирург във Велико Търново - доктор Красимир Георгиев
Доктор Красимир Георгиев е съдов хирург от Велико Търново. Специалистът не просто лекува пациенти, не само диагностицира болести, но и дава надежда, вдъхва живот и дарява здраве на своите пациенти. За това спомагат образованието и стажа му в областта, благодарение на които извършва високоспециализирани дейности с прецизността, необходима на всеки медик, изповядващ Хипократовата клетва като свое кредо. Лечението на заболявания на сърдечно-съдовата система предполага изключително добро познаване на функционирането на кръвоносните съдове и тяхнот..
Пчелни кошери от Хаджицонева ООД
     Хаджицонева ООД е фирма, която се занимава с изработка на различни видове кошери за пчели и пчеларски инвентар и се намира в региона на град Велико Търново – в село Въглевци. Фирмата е основана през 1992 година и, благодарение на дългия си професионален опит, специализира в работата с дървесина. Предлага качествено изработени пчелни кошери, които можете да изберете от предлаганите или да поръчате индивидуална изработка. Кошерите се изработват от бял бор и се боядисват с водоразтворими еко бои, в цвят, според желанието на клиента.   ..
Производство на екологичен биотор ППОК Изгрев 93
     ППОК Изгрев 93 работи в областта на селското стопанство - занимава се с производство на екологичен биотор (който е от първостепенно значение в биоземеделието), растениевъдство, животновъдство, промишлена и търговска дейност. Притежава фурна за хляб, хранителен магазин и магазин за селскостопански стоки. Извършва механизирани услуги със селскостопанска техника. Производство на екологичен биотор ППОК Изгрев 93 През годините работа в областта на земеделието и отлеждането на селскостопански животни, производствено потребителна обслужваща кооперация Изг..