Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Д-р Роза Стоянова

Град Велико Търново
Адрес ул. Димитър Рашев 6, партер; Велико Търново
Телефон +359 62/ 605 158; +359 898 413 628
E-Mail
Website
Факс
Д-р Роза Стоянова

 

  Д-р Роза Стоянова е стоматолог с богат опит в денталната медицина. В зъболекарския кабинет на д-р Стоянова се предлага обща стоматология, орална хирургия, ретиниране на зъби и др.
  В стоматологичния кабинет на зъболекар д-р Стоянова се предлага широк спектър стоматологични услуги, диагностика и лечение на проблеми в устната кухина и заболявания от областта на денталната медицина.
  Зъболекарският кабинет на Доктор Роза Стоянова е оборудван модерна дентална апаратура, позволяваща успешно прилагане на съвременни методи за диагностика и лечение. Пациентите посетили кабинета на стоматолога от Велико Търново получават максимален комфорт и високо ниво на хигиена.

 Стоматологично лечение, предлагано в Зъболекарски кабинет Д-р Роза Стоянова - кариеси, пломби, коронки, брекети, избелване на зъби, почистване на зъбен камък, превенция и диагностика на пародонтит и пародонтоза.
  Общата дентална стоматология включва лечение на заболявания на венците, вадене на зъби, профилактичен преглед, кореново лечение, поставяне на пломби, вадене на мъдреци и др.
  Оралната хирургия представлява лечение на хирургични заболявания на устната кухина заболявания на лицево-челюстната част. Изваждането на ретирани зъби е неприятно изживяване,което се прави чрез операция. Голяма част от зъбите са покрити от кост,а сложността е точно в това че трябва да се премахне известно количество кост преди да се вади зъба. По време на операцията пациента е заспал и не усеща нищо.