Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Вра̀ца

Производство на електронни и електромеханични продукти Враца
"РОМТЕХ-3 Ес” ООД е 100% частно Холандско-Българско смесено дружество, създадено на 17 май 2007 от Rommens Instrumenten-en Apparatenbouw B.V. и Интелигентни системи за сигурност ООД. Двете фирми имат повече от 15 години опит в развитие и производство на електронни и електромеханични продукти. Фирмата работи, спазвайки всички изисквания на ISO 9001:2008 и IPC-A-610 стандарти. “РОМТЕХ-3 Ес” ООД е базирана във Враца, България- на разстояние 100 kм северно от София, на международeн път E 79 и близо до жп линия. Фирмата заема собствена площ от 12 000 кв.метра, 4 000 от..
Зъболекар във Враца - доктор Мария Стефанова
Стоматолог доктор Мария Стефанова предлага професионална стоматологична грижа и пълна гама от услуги в областта на денталната медицина. Доктор Стафанова предлага на своите пациенти следните стоматологични услуги: - диагностика, лечение и профилактика на дентални заболявания; - дентални консултации; -насочване на пациенти за специализирана дентална консултативна и болнична помощ; - предписване на лабораторни и други видове изследвания,; - извършване на дейност за нуждите на пациентите в рамките на предмета на осъществяваната дентална дейност; Мо..
Хидроизолация, топлоизолация, материали за изолация Враца
Фирма „АЙ ЕН ЕКС“ ЕООД е 100% частна, българска фирма с предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж и гаранционно обслужване на системи от хидро и топлоизолационни материали за сгради и съоръжения. Собственик и управител на фирмата е Ивайло Симеонов. „АЙ ЕН ЕКС“ ЕООД е една от най-успешните фирми, изпълнител на хидро и топлоизолационни системи. За периода от 2010 г. до 2012 г. сме положили над 120 хил. м2 хидроизолации, като за избора на най-подходящия тип изолация се извършва оглед на място от специалисти. Фирма „АЙ ЕН ЕКС“ ЕООД дава гаранции на своите клиенти ..
Международен транспорт и Спедиция Спътник 96 ЕООД
Основната област в която Спътник 96 ЕООД оперира е международния транспорт, спедицията и логистиката. Транспортната фирма се развива с изключително бързи темпове в сферата на транспорта и транспортните услуги, като в момента дейността ни обхваща цяла Западна и Централна Европа. Изградили сме и поддържаме отлични бизнес отношения не само с водещи български и чуждестранни фирми. С оглед безпроблемна комуникация с нашите клиенти екипа ни говори английски, немски, италиански и руски език. Спътник 96 ЕООД притежава собствена гаражна площ, върху която са изградени: паркинг, автомивка, сервиз и бе..
Спедиция и транспорт на товари - Марви Бг ЕООД, Враца
Марви Бг ЕООД е фирма от Враца, която развива основна дейност в сферата на спедицията. Предлага транспортни услуги за цялата страна и разполага с опитен екип, който транспортира Вашите стоки надеждно и в срок. транспорт Марви Бг ЕООД предлага: Вътрешен превоз на стоки Международен превоз на товари Спедиционна дейност Сервизно обслужване на автомобили Фирмата за спедиция от Враца разполага с бордови автомобили, които преминават през редовни прегледи за изправност. Това гарантира, че стоките и товарите, ще бъдат превозвани сигурно в България и чужбина. ..
Д-р Димитър Кътев - зъболекар от Враца
Д-р Димитър Кътев е зъболекар от Враца. Доктор Кътев предлага всички дейности и услуги от сферата на зъболечението и стоматологията - терапия на зъби и устна кухина, ортопедия, ортодонтия, имплантология, орална хирургия. Стоматолог д-р Димитър Кътев е член на Съдружието на българските стоматолози. Работното време на специалиста по дентална медицина от Враца е от понеделник до петък: 8,30 - 12,00 / 15,30 - 18,00 ч. Зъболекарският кабинет д-р Димитър Кътев работи по договор с НЗОК. -Лечение на дефекти на зъбните редици на деца и ..
Детски магазин Бамби - Враца
  Детски магазин Бамби се намира в град Враца и предлага както най-търсените, така и най-уникалните по рода си детси стоки. В Детски магазин Бамби ще откриете всичко необходимо за вашето бебе и за вашите вече порастнали деца - детски стоки, бебешки дрехи, спално бельо, комплекти за изписване, хавлии, пелени, одеала на български производители.   Аксесоари за бебета и деца - Авент, Томи типи, Чико, Мам, Канпол, Нук. Детска козметика - Бюбхен, Хип, Евент, Бочко, Тео бебе, Чико, Мустела. ..
Хидравлични маркучи Алекс Пласт ЕООД
  Алекс Пласт ЕООД произвежда хидравлични маркучи, пневматични, хидравлични и каучукови изделия по модел на клиента с направа на матрици и песформи или с матрици на клиента. Голяма част от дейността на фирмата е предлагането на огромна номенклатура от пневматика: хидравлични маркучи пневматични цилиндри - огромна номенклатура и модели, 96% наличности на склад филтри и въздухоподготвящи групи, богата гама фитинги и бързи връзки разпределители и бобини, дросели и клапи Пневматични и хидравлични маркучи и из..
Вълнени изделия Ел Бо Констант ЕООД
  Ел Бо Констант ЕООД се занимава с продажба на вълнени изделия (прежди, одеала, китеници) с размяна за прана вълна и свободно. Ел Бо Констант ЕООД работи с и без материали на клиента. Ел Бо Констант ЕООД се занимава с търговия на едро и дребно със следните артикули: Прежди за ръчно плетиво - вълнени изделия, вълнени плетива и изкуствени плетени изделия Домашни потреби - мушами, балатуми, сакове, куфари, парфюмерия, козметика, перилни и почистващи препарати Торове и семена за посев Храни за домашни любимци Зърно, фуражи (собств..
Агросем 2002 ООД - семепроизводство на зърнени култури
Фирма "Агросем 2002" ООД се занимава със семепроизводство на зърнени култури. Компанията предлага хибридна царевица - Кн611 и Кн625. Агросем 2002 извършва семепроизводство на родителските компоненти на български хибриди царевица под ръководството на Институт по Царевицата град Кнежа. Агросем 2002 село Търнава предлага на пазара висококачествени хибридна царевица. Предлаганата култура се характеризира със следните качества: - много добра сухоустойчивост; - висока оценка за поникване; - отличен потенциал за добив; Фирма "Агросем 2002" ООД пред..