Промоции от Supersait.bg
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Вра̀ца

Каменоделно училище Кунино
  Каменоделно училище Кунино е създадено с държавен указ през 1920 г. с идеята за осъвременяване на каменоделието, според нуждата от висококвалифицирани специалисти в тази област на бързо развиващата се тогава към икономически разцвет нова България. От 2007 г. в Каменоделно училище Кунино предстои прием след завършен VII клас по професия Художник, специалност Скулптура, а след VIII клас - професия Каменоделец, специалност Каменоделство. Каменоделната школа в Кунино е създадена и утвърдена с имената и делото на учителите-специалисти: Гурко Й..
Семеен хотел Фламинго - Враца
  Хотел Фламинго е семеен хотел, разположен на спокойно и удобно място в град Враца. Разполага с 10 стаи за настаняване - единични, двойни, тройни и тип апартамент със стилен, модерен интериор. Всички стаи са обзаведени с всичко необходимо за Вашето удобство - климатик, кабелна телевизия, постоянен достъп до безжичен интернет и др. Бар-ресторант хотел Фламинго Хотелът разполага с бар-ресторант, който посреща гости всеки ден от 07.00 до 02.00 часа. Предлага вкусна закуска, обяд и вечеря с меню, включващо български и интернаци..
Психиатри от Враца - Д-р Надя Емилова Иванова
  Д-р Надя Емилова Иванова е психиатър от град Враца, управител на Център за психично здраве – Враца ЕООД. Целта на психиатричния център е осигуряване на достъпна, надеждна и ефективна висококвалифицирана психиатрична помощ. Дейността на психиатрите от Враца, работещи в ОДПЗС е фокусирана в областта на психиатричната, психосоматична, психосоциалната, психорехабилитационната и психологична помощ. Диагностика и лечение на психично болни Психосоциална рехабилитация Психопрофилактика и промоция на ..
Автобусни превози 98 АД
bgbusinesscatalog Автобусни превози 98 АД гр. Враца извършва пътнически превози в България. Разполага с луксозни автобуси с TV, WC, мини бар, климатик. Автобусни превози 98 извършва Годишни технически прегледи на всички видове МПС. Участие на Автобусни превози 98 в Първия Европейски бизнес каталог в България Автобусни превози 98 участва в Първия Европейски бизнес каталог в България със следните услуги: Сервиз В специализираното оборудване, с което разполага сервизът, влизат стенд за регулиране на горивонагревателни помпи и дюзи, стенд за изпитван..