Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Д-р Марина Санкева – дерматолог и венеролог в Габрово

Град Габрово
Адрес ул. Брянска 11 Габрово
Телефон +359 66/ 800 140; +359 889 43 66 13
E-Mail dr_sankeva@abv.bg
Website http://www.drsankeva.com/
Факс
Д-р Марина Санкева – дерматолог и венеролог в Габрово

Доктор Марина Санкева е специалист в областта на дерматологията, кожните и венерически заболявания и хомеопатията, който практикува в град Габрово и град Севлиево. Кабинетът в град Габрово се намира на ул. "Брянска" №11, работното време е от 10.00 до 17.00 часа в дните понеделник, вторник, сряда и четвъртък.

В град Севлиево преглежда в МЦ "Унимед" на ул. "Никола Петков" 30 в четвъртък от 13.30 до 16.00 часа.
Телефони за записване: 066 800 140 за Габрово и 0893 393 330 за Севлиево.
Доктор Санкева завършва своето медицинско образование в Медицинска академия, София през 1988 г. През 1993 г. придобива специалност по Кожни и венерически заболявания, а през 2003/2004 изкарва двугодишен курс по Хомеопатия в МУ София.
Доктор Марина Санкева е дерматолог, който се стреми непрекъснато да надгражда своята квалификация, за да осигури максимално добра диагностика и лечение за своите пациенти. Доктор Санкева извършва оценки за безопасност на козметични продукти, за което има съответните сертификати:
• Сертификат за оценител № 608015576/22.04.2004 г. съгласно т.10, Наредба 26/2001 на МЗ - №608015576/22.04.2004, издаден от Българска стопанска камара и БНАЕМПК
• Сертификат № SAC 010/24.02.2017 г. за успешно положен изпит от Интензивен тренировъчен курс за оценка за безопасност на козметични продукти в съответствие с Регламент (ЕО) № 1223/2009, издаден от Национална Асоциация COSMETICA ITALIA и БНАЕМПК

 Сертификати от Българска Национална Асоциация по парфюмерия и козметика и етерични масла:

 
 

Услуги, които предлага специалистът дерматолог:

- Дерматологични прегледи и консултации;
- Венерологични прегледи и консултации;
- Мезотерапия – за целулит, косопад и отпусната и дехидратирана кожа;
- Фотоепилация, фотоимпулсна терапия за тъмни петна и акне;
- Пилинг – за лечение на белези, акне, бръчки, тъмни петна;
- Ботокс – при силно изпотяване и мимически бръчки;
- Хиалуронови филъри за попълване на бръчки и възстановяване на лицевия обем;
- Електрокоагулация – за премахване на кожни образувания;
- Дерматоскопия - при диагностика на пигментни образувания;
- Хомеопатия и лечение с Шуслерови соли;
- Плазмолифтинг;
Използването на автоплазма – извличане на кръв от пациента, отделяне на плазмата и тромбоцитите и обратното им инжектиране в проблемните зони на кожата се превръща в истински елексир на младостта. Растежните фактори, които са изключително концентрирани в този разтвор не са чужди за тялото, а собствени, което изключва възможността от алергични реакции при пациента. Така стягането на отпусната, старееща или увредена от слънчеви и други изгаряния кожа или нейното възстановяване след определени травми се постига лесно, достъпно и напълно естествено. Плазмолифтингът има много добър резултат и при лечението на косопад.

В своите дерматологични кабинети доктор Марина Санкева работи само с високотехнологично оборудване, което е задължително за правилната и навременна диагностика на различните видове кожни заболявания – апаратът Gunaphoresis, процедури с Веласмуут (VelaSmooth), който значително намалява както целулита, така и обиколката на ханша, апликатор за стягане на кожа, IPL апарати (PULSAR SILC, SYNERON ELOS).