Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД

Град гр. Габрово
Адрес гр. Габрово Западна Индустриална Зона, ул. Винпрома
Телефон 0896690190, 0899869636
E-Mail info@metalinvest-bg.com
Website https://metalinvest-bg.com
Факс
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
 

Метал инвест габрово - изработка на метални изделия

 

„Метал Инвест Габрово ООД“ е бързо развиващо предприятие, основано през 2002 г. в гр. Габрово, България и е изградено от млад и надежден екип с богат опит в изработката на метални конструкции, метални парапети, метални стълби и метални изделия за промишлеността. Предлагаме планиране, проектиране, производство и монтаж на всички видове метални конструкции, парапети и стълби от лек и среден тип. Ние работим с опитни бюра за планиране и специализирани компании по свързване на сделки, за разработване, проучвания и цялостни решения по изграждането на жилищни сгради, търговски обекти и градска инфраструктура.

 

Изработка и монтаж на метални конструкции

 
 

Фирма Метал Инвест Габрово ООД е специализирана в изработката и монтаж на метални конструкции, включваща планиране, проектиране и монтаж на всички видове метални конструкции от лек и среден тип. Металните конструкции са модерна алтернатива в съвременното инженерно строителство, с изключително широки и разнообразни възможности за приложение.

 

Изработка и монтаж на метални стълби

 
 

Ние от Метал Инвест Габрово ООД предлагаме изработка на метални стълби, включваща цялостно проектиране, доставка и монтаж на различни видове метални стълби: аварийни метални стълби, външни метални стълби, вътрешни метални стълби, вити стълби от метал, стъпала от метал и други. Те започнаха да добиват особено голяма популярност в частното строителство в последните няколко години.

 

 

Изработка и монтaж на метални парапети

 
 

Метал Инвест Габрово ООД предлага на своите клиенти изработка на метални парапети, включваща проектиране и монтаж на метални парапети от гладки профили, както и метални парапети от ковано желязо. Освен красив и архитектурно завършен вид на всяко вътрешно или външно пространство, металните парапети осигуряват удобство, защита и безопасност на хората в даденото пространство.

 

Изработка и монтaж на метални изделия

 
 

Ние от Метал Инвест Габрово ООД ви предлагаме изработка и монтаж на качествени метални изделия на достъпни цени. Предлагаме индустриални детайли по поръчка необходими и специализирани конкретно за вашия бизнес. Изработваме детайли за промишлеността и строителството по чертеж или идеен модел. Свържете се с нас, за да ви дадем подробна информация.

 

Галерия на завършени обекти

 
 

HDS - Автоматичен апарат за дезинфекция на ръце

 
 

HDS Автоматичен апарат за дезинфекция на ръце безконтактно елиминира всички патогенни микроорганизми от ръцете ви само за 1 секунда! Спестява време и средства с икономичната си консумация и високата ефективност. Това е машина за безконтактна обработка на ръцете с антисептик на алкохолна основа, чрез впръскване под налягане. Посетете нашия уеб сайт, за да разберете повече