Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Мебели Еврика

Град Габрово
Адрес Ул. Христо Ботев 16 ,Габрово,
Телефон +35966-806-766; +35966-806-404;
E-Mail info@evrika.bg
Website http://www.evrika.bg/
Факс +35966-806-763
Мебели Еврика

 Еврика Комерс ООД е фабрика за производство на луксозни класически и ретро мебели от масив - дъб, череша, бук, липа – основана през 1992 г. Фирмата е един от водещите производители на мебели в България. 90% от продукцията е за износ – Франция, Италия, Великобритания, Холандия и др. Останалата част се реализира на българският пазар като индивидуални поръчки. Произвежда луксозни мебели от масив с изящен дизайн и стил, мебели по поръчка, обзавеждане за дома, хотели, ресторанти, жилищни и ваканционни имоти, състарени мебели с уникален дизайн и с ръчно изработени елементи като дърворезба, интарзия, позлата, френски репродукции и мебели в бароков стил.

 Фирма "Еврика Комерс" ООД е сертифицирана по стандарта - ISO9001:2008. Това е един от най-популярните в света стандарти. Изискванията му се спазват от над 776 000 организации в 161 ви. ISO 9001 отдавна се е превърнал в международен еталон за управление на качеството в бизнес отношенията. Целта на стандарта е да подкрепи организациите в стремежа им за „управление на качеството”. Той се основава на осемте принципа за управление на качеството. Тези принципи се използват от ръководството на фирмата като рамка за постигане на непрекъснато усъвършенстване.

 Фирмата представя продукцията си на редица национални изложения в Европа и България: Интернационалният Мебелен Панаир IMM в Кьолн, Германия, "Habitat Valencia" във Валенсия, Испания, "Светът на Мебелите", "Стройко" и други.

Ключови думи :