Промоции от Supersait.bg
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Добрич

Психиатър - психотерапевт в Добрич - доктор Надежда Йорданова
Д-р Надежда Йорданова е психиатър с богат личен и професионален опит. Завършила е медицина във Висш медицински университет – гр. Варна през 1983 г. и специализация по Психиатрия през 1993г. От 1983 до 1984 д-р Йорданова практикува като детски лекар. От средата на 1984 до този момент работи като психиатър в Център за психично здраве „ Д-р П. Станчев“ – Добрич. Д-р Надежда Йорданова е член на Българския Лекарски съюз от 1983 г., а от 1993г. е член на Българската Психиатрична Асоциация . Д-р Надежда Йорданова е преминала различни курсове и обуче..
Патрулна охрана, контрол на достъпа Добрич
"Викинг Секюрити СОД" ЕООД е охранителна фирма, която извършва пълния спектър от охранителни дейности, а именно: -въоръжена и невъоражена физическа охрана; -инкасова дейност; -съпровод на ценни пратки и товари; -проектиране, монтаж и пускане в действие на всички видове сигнално-охранителна техника. Всички служители на фирмата са преминали през полицейско проучване, издържали са психотест и притежават необходимите документи и разрешителни да извършват охранителна дейност, както и да носят, съхраняват и боравят с огнестрелно оръжие. Фирмата разполага с необходими..
Добър стоматолог в Добрич - доктор Мария Личева
Доктор Мария Личева е специалист по обща и детска стоматология. Доктор Личева развива своята практика в град Добрич.Кабинетът й се намира на адрес: ул.Вардар 30,вх.А. Работното време на специалистът по стоматология е както следва: понеделник,сряда и петък - от 13:00 до 19:00 часа; вторник и четвъртък - от 09:00 до 13:00 часа; В своя кабинет в град Добрич д-р Личева предлага следните стоматологични услуги:    -ортопедия;    -терапия;    -детска стоматология; Зъболекарят има богат професионален опит в облас..
Стоматологичен кабинет в Добрич
Доктор Ася Кирилова и доктор Даниел Донков са стоматолози, практикуващи в град Добрич. Стоматологичният им кабинет се намира на булевард Добруджа 26, вход Ж, апартамент 1. Двамата зъболекаря са професионалисти в областта на стоматологията. В своята работа те използват само качествени и изпитани материали. Доктор Ася Кирилова и доктор Даниел Донков предглагат терапия,ортопедия,хирургия. Стоматологичният кабинет работи по договор със здравна каса. Стоматологичният кабинет работи всеки делничен ден от 09:00 часа до 19:00 часа , както и в събота, при предварите..
Пране, сушене, гладене в Добрич - обществена пералня Славов
Пералня – Славов ЕООД започва дейността си на 04.04.2005г. в град Добрич. През годините ние инвестирахме много средства, за да може днес фирмата да обслужва нашите клиенти в модерен обект с качествена професионална техника и квалифициран персонал. Обществена пералня СЛАВОВ - гр. Добрич предлага на своите клиенти безкомпромисно пране, сушене и гладене на постелъчно бельо, работно облекло, покривки, завеси, кувертюри, одеала на хотели, болници, ресторанти, детски градини, социални домове, фирми и граждани. Като фирма наложила се на пазара вече..
Онколог в Добрич - доктор Светлана Иванова
Доктор Светлана Иванова е лекар от град Добрич, който специализира в областта на медицинската онкология и извършва лечение на доброкачествени и злокачествени туморни образувания. Доктор Иванова извършва профилактични прегледи, които са от първостепенна важност за навременното и ефективно лечение на онкологичните заболявания. Лекарят практикува своята професия в град Добрич, ул. "Панайот Хитов" № 24. Кабинетът и е №404 и работи по договор със Здравната каса.   ..
Общопрактикуващ лекар в Добрич - доктор Павлета Илиева
Доктор Павлета Илиева е личен лекар, специалист по вътрешни болести в град Добрич. Извършва профилактични прегледи, диагностика и лечение на заболявания. Д-р Илиева разполага със съвременно оборудван лекарски кабинет в град Добрич, бул. 25-ти Септември 68, каб. 207. Като личен и семеен лекар извършва задължителните ежегодни профилактични прегледи, ЕКГ, измунизации, детски консултации, диагностика и лечение на заболявания, домашни посещения. Освен това проследява състоянието на хронично болните си пациенти и реагира адекватно на всички промени в техните показатели...
Кардиолог от Добрич - доктор Пенка Маринова
Доктор Пенка Маринова специализира в областта на кардиологията. Специалистът кардиолог работи по договор с Националната здравноосигурителна каса. Можете да откриете доктор Маринова на следните адреси: -гр. Добрич, ул. "Димитър Петков" № 3 (ДКЦ 1 Добрич); -бул. "25-ти септември" № 17, вх. В, ап. 1; -1982 г. - висше - ВМИ, гр. Варна. -1990 г. - придобива специалност "Вътрешни болести" – МА, гр. София. -1992 г. - придобива специалност "Кардиология" – МА, гр. София. -1994 г. - Ехокардиография; -1996 г. - Инванзивна диагностика в кардиологията..
Проектиране, строителство, реставрационни дейности Добрич
БАГАТУР ООД е компания създадена през 2006 г. Дружеството е с цел и бъдеща ориентация към проектирането, строителството и реализирането на проекти в жилищното, административното и промишлено строителство. Изграждането на хотелски комплекси, спа центрове и ваканционни селища. Компанията е член на Камарата на строителите в България от 2010 г. Подготовката на нашия екип е на високо ниво, което ни помага да поемем и изпълним в срок и с необходимото качество обекти, които нашите конкуренти смятат за трудни и неизпълними. Приоритети, насоки и цели на БАГАТУР ООД..
Стоматолог в Добрич - доктор Диана Стоянова
Доктор Диана Стоянова е специалист по обща стоматология в Добрич с 30 годишен стаж. Доктор Стоянова предлага професионална стоматологична грижа и пълна гама от услуги в областта на денталната медицина. Работи както с възрастни, така и с деца. В своя стоматологичен кабинет в Добрич, зъболекарят разполага с необходимите инструменти, за да осигури на своите пациенти качестена диагностика и лечение на техните стоматологични проблеми. Можете да се доверите на професионализма на стоматолог доктор Диана Стоянова.Тя предлага: - Металокерамика; - Фотополиме..