Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Басейни и СПА съоръжения Бомар ЕООД

Град Добрич
Адрес ул. Хан Аспарух 20 Дбрич
Телефон +359 887 754 611; +359 884 609 032
E-Mail bomar2000@abv.bg
Website http://www.bomar2000.com
Факс
Басейни и СПА съоръжения Бомар ЕООД
 

Басейни и СПА съоръжения Бомар ЕООД

Басейните и СПА съоръженията, които изработва Бомар ЕООД се изграждат след предварително оглеждане на терена, съобразяване с идейното решение на инвеститора, с последващо проектиране и започване на дейностите по обекта.

Продуктовата гама от басейни и СПА съоръжения на Бомар ЕООД вкючва: хидроизолация, лепила, фуги, стъклокерамика, оборудване на басейн и филтърно помещение са на ASTRAL POOL Испания, лидер в играждане и оборудване на басейни в цял свят.

Оборудването и материалите за басейните са високо качествени на фирма ASTRALL POLL Испания.

Фирмата предлага гаранционна и извън гаранционна поддръжка на съответните басейни и СПА съоръжения, както и доставка на аксесоари за басейна.

Басейни и СПА съоръжения Бомар ЕООД

Фирмата приема и изпълнява поръчки, относно изграждане и монтаж и поливни системи RAINBIRD, както и поддръжка на зелени площи.

Изграждане на СПА центрове Бомар ЕООД

Релаксът е едно от най-важните, заемащо приоритетно място в дейността на всяка една фирма, занимаваща се с изграждането на СПА центрове. Ето защо, отчитайки тази особеност, Бомар ЕООД влага най-качествените материали и оборудване приу изграждането на възстановителни и СПА центрове, а именно това са продуктите на HELO Финландия.

Сауните, парните бани и шоковите басейни са изцяло разработени с тези продукти и затова са с доказано качество на пазара.

Вие искате басейн или СПА съоръжение, Бомар ЕООД предлага мечтите ви да станат реалност!

Ленти за All Inclusive Бомар ЕООД

Басейни и СПА съоръжения Бомар ЕООД

Бомар ЕООД предлага производство и разпространение на богата цветова гама на ленти за All Inclusive. Лентите са изработени от PVC с различна плътност на материала.

По желание, могат да се изработят ленти за All Inclusive от нетъкан текстил в основните цветове. С възможност за поставяне на пореден номер върху всяка лента, заедно с логото на обекта или бар код.

Басейни и СПА съоръжения Бомар ЕООД

Препарати с битова и професионална насоченост

Търговията с препарати с битова и професионална насоченост - консумативи, миещи и дезинфекциращи препарати за хотели и ресторанти е следващия сегмент от разнообразната дейност на фирмата, насочена към туризма.

Бомар ЕООД е с сновна дейност търговия с препарати и аксесоари, миещи и дезинфекциращи препарати с битова и професионална насоченост.

Като строителна, инженеринго - консултантска фирма в областта басейни и СПА, започва от 1999 г.

Басейни и СПА съоръжения Бомар ЕООД

Бомар ЕООД работи с Вас в областта на изработката на басейни и СПА съоръжения, защото разбирам нуждите ви!

Партньори на БОМАР ЕООД са били - Община Каварна, Община Варна, Община Добрич. В община Каварна е изпълнен общинския басейн край хотел Каварна, Басейна с олимпийски размери в близост до минерален извор Каварна.

Освен това, в район Каварна са изградени много частни обекти, като например топлия и закрития басейн, СПА център и фонтана в хотел Отдих в гр. Каварна. В гр. Добрич е изграден съвременен СПА център.