Промоции от Supersait.bg
Асфалтиране
Унитех
Асфалтиране БГ
Жанета - производство на сладки и тестени изделия
Кърти почиства извозва
Промоции от Supersait.bg
Изработка на метални конструкции – Метал Инвест Габрово ООД
Кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва

Дистрибутор на CITROEN Автомотор ДОБРИЧ

Град
Адрес Добрич,ул. Варненски път 45
Телефон +359 58/ 550 830; +359 884 794 669
E-Mail grigor.gorev@citroen.bg
Website
Факс
Дистрибутор на CITROEN Автомотор ДОБРИЧ
 

 

Български бизнес каталог

Автомотор ДОБРИЧ е официален дистрибутор на нови автомобили CITROEN. Дружеството предлага оригинални резервни части, масла и аксесоари за CITROEN, както и ремонт, обслужване и поддръжка на всички останали марки леки и лекотоварни автомобили.

  • Автомотор Добрич АД е официален дистрибутор на нови автомобили CITROEN. Основните дейности на Дружеството се извършват в нов и модерен Търговско-сервизен център, който е оборудван с инструменти и специални устройства по стандартите на производителя на автомобилите с марка CITROEN.
  • климатични и вентилационни системи
  • Освен продажбата на нови автомобили, резервни части, масла Total и аксесоари фирмата предлага и гаранционен и извън гаранционен сервиз на автомобили CITROEN, както и ремонт, техническо обслужване и поддръжка на всички останали марки леки и лекотоварни автомобили.
  • Автомотор Добрич АД разполага с модерно оборудване и квалифицирани кадри за извършването на автотенекеджийски и бояджийски услуги и има сключени договори за оторизиран и доверен сервиз с голяма част от застрахователните компании в България.
  • Автомотор Добрич АД Ви предлага конкурентни цени и гаранция за качеството на извършените услуги.